The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideSøgTilmeldLog ind

 

 When the Summer end [Ellen]

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstWhen the Summer end [Ellen] Empty
IndlægEmne: When the Summer end [Ellen]   When the Summer end [Ellen] Icon_minitimeOns 05 okt 2011, 23:57

Sted: Den såkaldte lykkelige eng
Vejr: Lev overskyet, køligt, men overraskende varmt i forhold til åres tiden.
Omgivelser: En eng ...
Tid: Middag hvis man kigge op mod solen


Den lette brise løb hen over engen så det høje lange græs let bøjede sig under vindens vægt. Der var ikke et eneste menneske at se i miles omkreds, men der var da et par fugle der pippede her og der, fra deres små grene samt Liam, som intet menneske var. Engel ville bruges om hans race, sådan et væsen med store hvide vinger der var sendt ned på landjorden for at lege stikirand drenge for gud vor herre i himlen, dog var der en hel del engle der havde sagt deres job op, og nu blot levede på jorden fordi de ikke kunne komme hjem. Om det helt var sådan med Liam var uklart, måske fordi han heller ikke selv vidste hvad han ville. Han vandrede blot rundt og så og oplevede hvad han nu ville. Dagens påklædning var en løs grå skjorte hvor de øverste par knapper var åbne, et par jeans, og bare fødder. De fleste ville syntes det var koldt, og det syntes Liam ved gud også det var, men han var kommet lidt hurtigt ud af døren denne morgen, eller middag, han kunne ikke huske hvornår han var taget af sted, så mere havde han ikke fået på. Så ville folk nok spørge om hvorfor fanden han ikke gav sig tid til i det mindste at hoppe i et par gummistøvler, men svaret er ganske nemt og enkelt, han orkede det simpelthen ikke, ikke sko til ham denne dag.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstWhen the Summer end [Ellen] Empty
IndlægEmne: Re: When the Summer end [Ellen]   When the Summer end [Ellen] Icon_minitimeTors 06 okt 2011, 08:31

En spinkel brun håret pige kom lige så stille gående mod den lykkelige eng, ved siden af hende gik en stor brun labrador, som mest af alt lignede en hund som havde været i gennem en ekstrem vokseværks periode. Hunden hed Jack, og pigen som gik sammen med ham hed Ellen. Hun havde sin spinkle hånd til at hvile på dens brede ryg og lod sig bare føres frem af den. Jack var hendes førerhund, da hun var blind, endda en blind elver var hun ja, de havde jo et skrøbeligt syn og Ellen havde været uheldig for mange år siden og havde ved en ulykke mistet synet. Hun vidste at hun aldrig kom til at se de mange farver i naturen som hun før hun blev blind havde hold så meget af, det var en tanke som tit gjorde hende trist. Men sådan nogle tanker valgte hun at gå hurtigt forbi, hun ville ikke dvæle ved det. Positiv, altid være positiv...Det havde hendes mor altid sagt til hende og hendes storesøster Maria.
Det var ikke let at se på Ellen at hun var blind, folk opdagede det sjældent med det samme, først efter at havde set ind i hendes chokolade brune øjne i længere tid ville man opdage at de intet så. Hun brugte heller ikke stok eller andet for at vise sit handicap, heller ikke Jack bar noget ud styr, mest fordi hun ikke syntes at han skulle gå med det.
Jack stoppede op da han fik øje på en person længere fremme, han bjæffede og logrede med halen da han genkendte færten af engel, han havde været præsenteret for mange racer og fandt sig bedst tilpas med mennesker, elver, engle og nogle varulve. De andre racer var han lidt mere på vagt overfor, men bare man var sød ved ham så havde han intet imod en. Ellen havde vend sig ansigt ned mod Jack da han bjæffede og smilede til ham.
"Så må vi da hellere hilse på"sagde hun til ham, hvorefter han glad ledte hende i retning af englen.


Påklædning: Hvid bluse, lysegrøn cardigan, lysegrå jeans og limegrønne allstars
Tilbage til toppen Go down
 
When the Summer end [Ellen]
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: La Sunisha :: Den lykkelige eng-
Gå til: