The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideSøgTilmeldLog ind

 

 What did I miss? ~ Åbent.

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstWhat did I miss? ~ Åbent. Empty
IndlægEmne: What did I miss? ~ Åbent.   What did I miss? ~ Åbent. Icon_minitimeLør 11 feb 2012, 09:49

Tid: Et par timer efter midnat.
Sted: Muses bar.
Vejr: Dejlig køligt og stjerneklart.
Omgivelser: Masser af andre væsner og et par ganske få mennesker.
Påklædning: Enkel blondekjole med bar ryg. Løst hår. Simpel make-up.
Dato: Torsdag d. 23. februar. (admin godkendt)
___________

Man ville normalt ikke finde Eilleen på en klub, men hun havde valgt at gøre en undtagelse. En klub måtte være det bedste sted at møde nye personer. Og det havde hun brug for. Hun følte sig ret hjælpeløs når hun var helt alene et nyt sted – et nyt kontinent. Hun var skræmmende langt væk fra Europa.

Hun vippede med det langstilkede glas. Væsken hvirvlede rundt i bunden. De havde nogle ganske interessante former for drikkevarer her, men de var ikke særligt interessante når man ikke blev påvirket af alkoholen. Omkring hende var talløse væsner med blanke øjne og fraværende smil. Men hun kunne ikke give sig hen til rusen ligesom dem. Det var vel både en velsignelse som en forbandelse. Hvad viste hun om det? Hun var kun trehundrede år.

Så gav hun pokker i det - edro gûr lín, som hun plejede at sige - bundede sin drink og gik hen til baren. En lille gruppe, af alt lige fra dæmoner til varulve, stod og småsnakkede. En lille smule højt af småsnakning at være, måske.

// Jeg håber at det er nok til at svare på ^^


Sidst rettet af Eilleen Ons 15 feb 2012, 21:04, rettet i alt 3 gange
Tilbage til toppen Go down
Procella
Admin
Admin
Procella

Antal indlæg : 3145
Bosted : Where i lay my head is home (Right now - Tranquility)
Beskæftigelse : Socialite, Våbensælger til myndigheder samt private. Moderne samt antikviteter. (sælger også til jægerne og dette er en helt anden type våben).

What did I miss? ~ Åbent. Empty
IndlægEmne: Re: What did I miss? ~ Åbent.   What did I miss? ~ Åbent. Icon_minitimeTors 23 feb 2012, 08:34

Procella gabte i elevatoren på vej ned mod førstesalen. Lyset irriterede hende øjne. Hun var så træt i disse dage, og hun vidste udemærket godt hvorfor. Brummende gned hun den forkrampede skulder. Hun var gået ud som et lys kort efter hun havde givet sig selv indsprøjtningen. Hun nægtede at have kanylerne liggende i huset. Hun ville ikke risikere at personale, eller bare Colt fandt dem. Det ville bringe en masse spørgsmål op som hun ikke var interesseret i at besvare. Men indsprøjtningerne var nødvendige.

Hendes øjne fulgte træt hvordan lyset i tallene skiftede. Hun vidste hvad der ventede. Selvom det ikke kom som et chok, skar hun alligevel en grimasse da musikken vældede mod hende, sammen med muren af forskellige væsners fært, parfume, drinks og meget andet.

Det havde været lige oppe over. Hun kunne mærke det i kroppen endnu. Hendes sanser var stadig nærmest hysteriske. Farverne gjorde ondt bag hendes øjne og scenens lys fik hendes pupiller til at trække sig sammen. Det skar langt ind i hendes hoved og gav hende kvalme.

Home...I need to go home...

Med besvær rejste hun sig fra sofaen i elevatoren og nærmest vaklede ud i et lokale der ikke var særligt tilgivende. Procella forsøgte at ryste efterveerne af vaccinen og søvnen af sig. Kunne hun overhoved køre sådan her? Måske skulle hun få noget koldt at drikke først?

Meget ukarakteristisk hende, bumpede hun ind i flere gæster på vej op tilbaren, men så egentlig ikke hvem hun fik kropskontakt med. Da hun tungt rakte ud mod baren, som redning, lukkede hun øjnene kort. En velsignet duft af grønt og skov? Hun vendte kort hovedet og så en køn elvisk ung kvinde ved sin side. Eller...hun kunne være ung. Teknisk set kunne hun også være røvgammel men holde sig fantastisk godt. Guderne skulle vide Creo var et par generationer hendes senior, men hun så snart ældre ud end han gjorde.

"Club soda please..."

Mumlede hun til bartenderen, og skar ansigt over hvad der kunne minde om et begyndende skænderi mellem et par dæmoner og nogle varulve. Hun undertvang trangen til at slå hænderne for ørene. Bare de dog ville holde kæft alle sammen...

_________________
What did I miss? ~ Åbent. ForProchella1
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstWhat did I miss? ~ Åbent. Empty
IndlægEmne: Re: What did I miss? ~ Åbent.   What did I miss? ~ Åbent. Icon_minitimeMan 27 feb 2012, 00:05

Eilleen trådte et skridt tilbage med en fejende bevægelse, da noget kom vaklende imod hende. Hun var ikke overrasket, for hun havde gjort sig masser af tanker om klubber og fulde væsner. Hun tog ikke særlig meget notits af dette væsen, indtil hun fangede hendes blik. Hendes nysgerrighed var vagt, og Eilleen havde en uudtømmelig en af slagsen. Varulvene og dæmonerne blev pludselig mindre interessante, og hun rettede de kattelignende, blå øjne imod kvinden med de gyldne øjne. Hun lænede sig ind imod bare, og støttede sig på albuerne. "The same as her, please." Hendes stemme dansede næsten igennem larmen.
Club Soda, også kaldt karboniseret vand, tilsyneladende kedeligt og dårligt for ens tænder. Men i det mindste bedre for leveren end alkohol. Hun ville give det en chance.

Til alt held stirrede hun ikke alt for åbenlyst på kvinden med de gyldne øjne, hun var da i det mindste en smule høflig. Kvinden så også ud til at være en smule utilpas, og hun ville ikke gøre det hele være. Det var det sidste hun havde brug for.
Selvom hendes opmærksomhed var rettet imod kvinden, kunne hun mærke væsnernes højlydte diskussion bag sig, som en vag smerte i baghovedet. Hun kunne ikke lide det. Hun kunne generelt bare ikke lide når folk diskuterede på den måde. Der var fare på færre, og begge parter havde fået rigeligt at drikke. Men Eilleen var lagt fra den rette til at træde ind inden der skete noget. Hun var hurtig og smidig, men ikke god i nærkamp.

"Are you feeling ill?" Hun holdte et kærligt elvisk ord tilbage, da hun lænede sig en smule mere ind over baren og ledte efter de gyldne øjne. Hun var en ganske omsorgsfuld person.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstWhat did I miss? ~ Åbent. Empty
IndlægEmne: Re: What did I miss? ~ Åbent.   What did I miss? ~ Åbent. Icon_minitimeOns 29 feb 2012, 01:49

Crystal lod en øl glide ned på bordet, foran den bredskuldrede mand der bestilte tidligere. Et sted bag hende var en voldsom diskussion ved at opstå, men på dette tidspunkt nægtede hun at gribe ind. Hun snurrede omkring, og de lange skridt førte hende tilbage til baren. Hun sukkede, og lænede sig op af baren, med et søgende blik efter nye kunder. Hendes blik faldt på en hjælpsom kvinde, der omsorgsfuldt bøjede sig over en anden kvinde, der stadig havde rest af træthed siddende malet i ansigtet.

"I don't think she's ill. Just ... Tired, or something like that?"

Hun drejede hovedet helt imod parret, og sendte den et muntert smil. I hendes øjne glimtede morskaben tydeligt, og hendes hvide tænder blev vist da smilet voksede let. Hun skiftede positur, så hele kroppen nu drejede opmærksomt imod de to kvinder, og hendes hoved blev langsomt vippet til siden, så hendes hår gled ned foran hendes betragtende øjne.

"Who are you guys? I'm Crystal. I work here."

Hun gjorde en umærkelig bevægelse med hånden, der kunne ligne en halv håndsrækning, der hastigt blev trukket tilbage. I stedet trak hun fingerne ned i lommen på de mørke jeans, og gjorde et lille kast med hovedet. Hendes blik søgte efter ventende kunder, imens hun tålmodigt ventede på svaret. Tålmodighed. En sjælden ting at finde hos Crystal.
Tilbage til toppen Go down
Procella
Admin
Admin
Procella

Antal indlæg : 3145
Bosted : Where i lay my head is home (Right now - Tranquility)
Beskæftigelse : Socialite, Våbensælger til myndigheder samt private. Moderne samt antikviteter. (sælger også til jægerne og dette er en helt anden type våben).

What did I miss? ~ Åbent. Empty
IndlægEmne: Re: What did I miss? ~ Åbent.   What did I miss? ~ Åbent. Icon_minitimeOns 29 feb 2012, 02:33

Procella så træt mod elveren og skulle lige til at svare hende, da en eller anden tåbelig tøs bag baren begyndte at blande sig. Hun knurrede dybt i halsen af kvinden.

"Well...apparently the staff here, can answer for the costumers"

Halvsnerrede hun irriteret. Hun skubbede tungen op i ganen og blokerede næsevejen da den tunge mørke hørm af dæmon rullede imod hende. Det var bare det helt forkerte sted for hende at være lige nu.

Ubevidst lænede hun kroppen lidt ind mod elveren for at søge dækning for lugten af dæmon, og tog imod sin vand da den blev skænket for hende.

"And I am really sorry to disappoint you, but I am not a guy."

Procella lukkede kort øjnene og prøvede at tvinge kvalmen tilbage med en dyb tår af glasset. Det her blev bedre og bedre.

_________________
What did I miss? ~ Åbent. ForProchella1
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstWhat did I miss? ~ Åbent. Empty
IndlægEmne: Re: What did I miss? ~ Åbent.   What did I miss? ~ Åbent. Icon_minitimeOns 29 feb 2012, 02:54

Eilleen så op med et stort, blidt smil til den kvinde der pludselig lænede sig imod dem fra den anden side af baren. Hun smilede blot endnu bredere da kvinden med de gyldne øjne knurrede vredt over kvinden foran. Hun var ikke sikker på hvilken race nogen af dem var, men bartenderinden var sikker vampyr eller dæmon. Der var noget... evigt over hende, og de to racer kunne vist godt lide at være bartendere.

"If you work here, mellon, where is our drinks?" spurgte hun muntert, og smilede da hun talte sit modersmål. Også selvom det kun var et enkelt, venligt ord.
Hun fangede en af de andre bartendere med øjnene, og han også hældte op til hende. Hun så på ham, og så glasset. Og hvilket kedeligt, almindeligt glas. Hun smagte på vandet, og smilede da det boblede på hendes tunge. Herligt!

Hun nikkede venligt til kvinden bag baren. "Nice to meet you, Crystal," Hun tog med det samme ordet i sin eget magt og gjorde det til et ord fra en sang, da hun udtalte det med sin specielle accent. "I am Eilleen."

Hun opdagede ikke hvad Procella gjorde, men flyttede automatisk hendes krop så hun stod imellem dæmonerne og hende. Omsorgen var simpelthen så dybt i hendes blod at hun slet ikke opdagede det. Hun havde altid været den beskyttende i alle sine forhold, både romantiske og venskabelige.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstWhat did I miss? ~ Åbent. Empty
IndlægEmne: Re: What did I miss? ~ Åbent.   What did I miss? ~ Åbent. Icon_minitimeOns 29 feb 2012, 03:25

Intet i Crystals ansigt bevægede sig, eller reagerede på nogen måde ved den anden kvindes hårde ord. Og hun ikke så meget som blinkede, ved hendes anden kommentar. I stedet kom reaktionerne væltende over hendes ansigt bagefter, som en forsinket ansigtsmaske. En tøvende kulde, der dog hastigt blev ændret til et muntert smil. Et glimt i øjet, og et hævet øjenbryn fulgte hastigt derefter.

"Because i'm a waitress Eileen, not a bartender. And in ... Girls, sitting right at the bar, so you can get and order directly from the bar."

Hun greb den øl der blev sendt over til hende, og skridtede over til en ventende kvinde. Hun lod den glide ned foran hendes smilende ansigt, inden hun hastede tilbage. Uanfægtet lænede hun sig op af baren endnu engang, som var intet sket. Hendes smil fik hele det solbrune ansigt til at lyse op, da hendes sidste, forsinkede reaktion faldt.

"Hi Eileen. Mellon? No, you know what, never mind. If you need something? I work here after all."

Hendes blik gled til væskerne foran begge kvinderne, uden at foretrække et mine, men med en klar forvetning til hvad svaret måtte være. Hun rystede på hovedet, og lod ubevidst blikket glide over den snakkende forsamling, uden at se på dem efterfølgende.

"Are you coming in here often?"

Hendes blik rettedes skiftevis på kvinderne, med et let nysgerrigt glimt i de mørke øjne.
Tilbage til toppen Go down
Procella
Admin
Admin
Procella

Antal indlæg : 3145
Bosted : Where i lay my head is home (Right now - Tranquility)
Beskæftigelse : Socialite, Våbensælger til myndigheder samt private. Moderne samt antikviteter. (sælger også til jægerne og dette er en helt anden type våben).

What did I miss? ~ Åbent. Empty
IndlægEmne: Re: What did I miss? ~ Åbent.   What did I miss? ~ Åbent. Icon_minitimeOns 29 feb 2012, 05:11

Oh what a pretty picture. An elf and a demon bonding....give me a break...

"Yeah....all the time..."

Brummede Procella mørkt. Hun strøg en hånd gennem det mørke hår. Hun måtte se at komme ud. Hun havde det mildest talt dårligt, og efter det forbandede varulvebid var hun blevet mere og mere i ondt lune. Hun hadede tanken om hvad det havde gjort ved hende. Hvor meget havde det at gøre med hvad der var sket i kælderen?

Micha...where are you? I need you more than ever...

For første gang i umindelige tider overvejede hun faktisk at ligge Deploratus bag sig. At tage tilbage til staterne. Blot for en kort bemærkning. Hun så på "Crystal" igen.

"Is that...new? Are you not supposed to wear...some kind of dress? Uniform? You are new right?"

Hun så pludselig en smule opmærksomt på kvinden, jeans? Det var alligevel et ret kraftigt fald i en ellers høj standart. Procella havde svært ved at få det til at passe sammen. Hun var lige lovlig casual og lige lovlig indladende med folk. Som en sær og lidt skæv respons på en loyalitetsfornemmelse over for sin mages interesser skottede hun sig omkring til det resterende personale.

"Crystal - was it? Did you get lost on the way to the staffroom? Maybe you should go back and try again?"

Procella sendte dæmonen et meget sigende elevatorblik og slog let klik med tungen.

_________________
What did I miss? ~ Åbent. ForProchella1
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstWhat did I miss? ~ Åbent. Empty
IndlægEmne: Re: What did I miss? ~ Åbent.   What did I miss? ~ Åbent. Icon_minitimeOns 29 feb 2012, 05:55

Som elver kunne Eilleen ikke lade være med at følge... bartenderinden med øjnene, og hun så både glimtet i hendes øjne og draget om hendes mund. Hun rynkede bekymret øjnene. Men rynken forsvandt med det samme. Hun kunne ikke lige se forskellen imellem en waitress og en bartender. Men det var hun dog for høflig til at påpege.
Da dæmonen kommenterede hendes elvisk, snerpede hun læberne sammen. "No, you know what, never mind", my but! Og selvom det ikke var et chok for nogen at den her bartenderinde ikke kunne forstå elvisk, så blev hun helt stille. Hun rettede de isblå øjne imod hendes glas med den boblende væske.

De blå øjne blev kun løftet fordi hun næsten kunne mærke kvinden, med de gyldne, øjne falde sammen. Hun var en smule bekymret, men åndede lettet op da hun begyndte at angribe... dæmonen. Ja, hun måtte være dæmon. Og ja, gyldenøjne burde havde det okay siden hun kunne lyde så... uvenlig. Det var ikke nødvendigt, dæmonen kunne vel ikke gøre for at hun var en lille smule blank.

Eilleen bestemte sig for at lukke munden og sippe til sit glas i stedet for. Gyldenøjne havde tydeligvis noget at lære dæmonen, så hun bestemte sig for at holde lav profil.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstWhat did I miss? ~ Åbent. Empty
IndlægEmne: Re: What did I miss? ~ Åbent.   What did I miss? ~ Åbent. Icon_minitimeOns 29 feb 2012, 06:21

Crystal betragtede kvinden med et let hævet øjenbryn. Hvordan kunne hun kende så godt til stedet, at hun mente at hun ikke havde en uniform på, og at hun vidste hun var ny her? Hvem var denne kvinde?

"Ehm ... Excuse me, if I sound rude but ... Who are you!?"

Hun tøvede let, og greb fat i det forklæde, hun for nogle få minutter siden, fordi hun skulle have haft en pause. Hun snorede den om livet, og bandt den stramt, så den skjulte det meste af hendes top, og dele af hendes jeans.

"Is ... This better?"

En smule usikkerhed havde tvunget sig vej ind i hendes stemme, men den forsvandt da hun lod blikket glide over den samlede, snakkende mængde. Hun lod tænderne flå i sin underlæbe, og rettede blikket imod Eileen, med et let skjult håb om, at hun ikke var nær så kendt i klubben som den anden åbenbart var.

"So Eileen ... Do you like Muse?"
Tilbage til toppen Go down
Procella
Admin
Admin
Procella

Antal indlæg : 3145
Bosted : Where i lay my head is home (Right now - Tranquility)
Beskæftigelse : Socialite, Våbensælger til myndigheder samt private. Moderne samt antikviteter. (sælger også til jægerne og dette er en helt anden type våben).

What did I miss? ~ Åbent. Empty
IndlægEmne: Re: What did I miss? ~ Åbent.   What did I miss? ~ Åbent. Icon_minitimeOns 29 feb 2012, 08:22

Procella skævede kort til den tavse elver, og så tilbage til dæmonen igen.

"Who I am, is not of your concern. What should concern you, however, is that you are breaking the dress-code, and putting the clubs name on the line, along with your contract I could imagine"

Hendes øjenbryn gled langsomt op i panden ved synet af forklædemanøvren

"Seriously? What do you think? For real? God...my eyes hurt right now. You are...no...wait....forget it. I never said anything. Actually, I was never even here. You did not see me, got it, Crystal?"

Procella knurrede dybt i struben og sled blikket bort fra dæmonen.

Get out before you do something really stupid...like...beating her skull in...

"Excuse me Eileen. I hope we can talk some other time maybe. Some other day, some other place. I need to get home. You have a...fun...evening..."

Mumlede hun kort, og trak skuldrende let op om ørene før hun begyndte at møve sig - så usynligt som muligt - gennem det tiltagende klientel.

_________________
What did I miss? ~ Åbent. ForProchella1
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstWhat did I miss? ~ Åbent. Empty
IndlægEmne: Re: What did I miss? ~ Åbent.   What did I miss? ~ Åbent. Icon_minitimeTors 01 mar 2012, 08:27

Hendes hår plejede at være trukket væk fra panden, men i dag hang det i bølgede lokker. Derfor tittede hun frem bag håret, da hun langsomt løftede sit hoved fra væsken i sit glas, og mødte Crystals mørke øjne. "Well, it's my first time here and-" Eilleens blide stemme tonede langsomt ud da Gylden Øjne rejste sig. Hun fulgte hende med sine klare, glasblå øjne. Stemmen var blid og en smule bekymret, da hun endelig talte igen. "Poor woman, she looks like she have a headache of another world."
Hun rettede blikket imod Crystal igen. "Don't blame her, I bet she didn't want to be... rude." Hun sendte Crystal et undskyldende smil, som om det var hende der havde gjort noget galt.

Med en kraftanstrengelse tog hun sig sammen og tømte sit glas i ét enkelt drag. "As I said, it's my first time here at Muse, and I love the place. It's pretty." Hun skubbede glasset over bardisken med sin pegefinger, imens hun holdt øjenkontakten med kvinden, der stadig var en bartenderinde for hende. "Do you mind filling it up? Just whatever you like to fill it with, ma chère."

Hun kastede et fraværende blik over skulderen og fik et sidste glimt af kvinden.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstWhat did I miss? ~ Åbent. Empty
IndlægEmne: Re: What did I miss? ~ Åbent.   What did I miss? ~ Åbent. Icon_minitimeTirs 06 mar 2012, 07:22

Crystals blik fulgte kvinden ud af døren, uden at hun foretrak en mine. Var det hendes skyld, eller havde hun bare haft en dårlig dag? Hun tøvede, og rettede så blikket imod den talende Eileen, der ikke synes at være overrasket over kvindens bratte afsked. Hun trak et øjenbryn højt op over de mørke øjne, da hun snakkede om kvinden, og nikkede ordløst. Hun var enig.

Ved Eileens næste ord, flakkede et smil hastigt over hendes solbrune ansigt, men forsvandt så hurtigt at det kunne have været indbildning. Hendes blik gled over den samlede mængde kunder, i en søgen efter nyligt tilkomne, der havde brug for at bestille. Da hun ingen fandt, gled det tilbage til Eileen, som var hun magnetisk.

"Yes, it's very pretty. It's so great. But, welcome to Muse then!

Hun gjorde en hyggelig gestus, der fik hende til at ligne hun bød hende velkommen til nogle af hendes hjemlige steder. Hun trak på smilebåndet, og sendte hendes tomme glas over til de ventende bartendere, der hastigt sendte det tilbage - Fyldt.

"Here you go Eileen."
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
What did I miss? ~ Åbent. Empty
IndlægEmne: Re: What did I miss? ~ Åbent.   What did I miss? ~ Åbent. Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
What did I miss? ~ Åbent.
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: La Sunisha :: Muse - En eksklusiv natklub.-
Gå til: