The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Hygge på toppen <3 - Sean

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstHygge på toppen <3 - Sean Empty
IndlægEmne: Hygge på toppen <3 - Sean   Hygge på toppen <3 - Sean Icon_minitimeTors 29 jul 2010, 03:55

Dato: irl
Tid: 22:23
Sted: På toppen af pariserhjulet
Vejr: Himlen er mørk, månen er synlig og stjernerne blinker x3
Omgivelser: smukke lys på jorden og fra de andre forlystelser

Vognen gav et ryk fra sig hvorefter den brat stoppede på toppen.
Nikes sorte øjne fik et tyndt lag usikkerhed over sig idet svage gisp kunne høres under ham og Seans vogn da man opfattede hvad der lige var sket. Med sin dæmoniske hørelse kunne Nike overhøre en sammentale mellem to af mændende ved kontrolrummet, som gik på at forlystelsen var gået i stå og at de straks ville tilkalde fagfolk til at få den igang igen, men det kunne vist godt tage noget tid inden folk kunne komme fri igen. Et lille smil lagde sig over Nikes læber og han rettede blikket mod sin kæreste ved siden af sig og dernæst deres hænder som lå flettet sammen på Seans lår. *Ikke den værste situation at være fanget i* tænkte han og lagde hovedet på sin brors skulder mens han bare betragtede den flotte udsigt de nu havde over parken, og indåndede den friske luft som var heroppe på toppen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHygge på toppen <3 - Sean Empty
IndlægEmne: Re: Hygge på toppen <3 - Sean   Hygge på toppen <3 - Sean Icon_minitimeTors 29 jul 2010, 04:08

Sean mærkede det lille ryk og istedet for at lille gisp, kom han med en lille grin. han så på sin elskede der sad ved siden af sig og smilte lidt. han havde hørt lidt af mændenes samtale, men havde ikke rigtig tænkt over hvad det var. han så lidt ud på parkens mange forlystelser, imens han holdte om Nike's hænder. da han mærkede det lette hovede mod sin skulder, så han lidt på den lille dæmon og slap hans ene hånd, hvorefter han lagde armen om sin elskede "her er da meget hyggeligt hva?" hviskede han mod Nike's hår og trykkede stille sine kolde læber mod hans hovede. det var nu ikke så slemt at sidde her oppe. udsigten var god og han var sammen med den person der betød allermest. sidst de havde været sammen havde de skændes, så lige nu var Sean bare virkelig lad for at være så tæt på dæmonen og kunne mærke hans varme krop mod sin kolde.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHygge på toppen <3 - Sean Empty
IndlægEmne: Re: Hygge på toppen <3 - Sean   Hygge på toppen <3 - Sean Icon_minitimeTors 29 jul 2010, 04:28

Nike rykkede helt tæt på Sean da han lagde en arm om ham, og sad ret så komfortabelt nu. "Ja...det minder mig om noget fra en film" hviskede han med et lille smil og lod sine øjne glide i da han mærkede hans kølige læber mod sin hårbund. Sean og ham havde haft en dejlig dag for dem selv, i Van Martes park hvor de havde prøvet et par forlystelser og havde 'spist' i gyserhuset. Nike nussede blidt hans hånd og lænede sig så helt ind til ham og lagde sine læber mod hans i et ømt og intenst kys. God, han betød meget for ham.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHygge på toppen <3 - Sean Empty
IndlægEmne: Re: Hygge på toppen <3 - Sean   Hygge på toppen <3 - Sean Icon_minitimeTors 29 jul 2010, 04:53

Sean mærkede godt Nike kom tættere på og nød virkelig at havde sin elskede så tæt på "jaa...vi er med i en film måske" sgade han små drillende mod hans hår og ttrykkede blidt om hans hånd. han rettede sig en lille smule op, da han mærkede Nike's læber mpd sine. han kyssede med i det ømme og intense kys. det var virkelig en af hans ynglings kys, især når det var med Nike. hans elskede Nike, gud hvor han dog bare elskede den dreng af hele sit døde hjerte. det var næsten som om hans hjerte begyndte at slå igen når han var sammen med Nike.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHygge på toppen <3 - Sean Empty
IndlægEmne: Re: Hygge på toppen <3 - Sean   Hygge på toppen <3 - Sean Icon_minitimeTors 29 jul 2010, 05:00

Nike grinte sagte af det Sean sagde og mærkede godt han rettede sig lidt op. Han vidste godt at ingen kunne se dem nu fordi deres vogn jo var stoppet på toppen i modsætning til de andres som var længere nede. Nike lagde den hånd som ikke holdte Seans, ved hans nakke og nussede ham der mens kysset fortsatte og han hengav sig 100% til ham.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHygge på toppen <3 - Sean Empty
IndlægEmne: Re: Hygge på toppen <3 - Sean   Hygge på toppen <3 - Sean Icon_minitimeTors 29 jul 2010, 05:05

Sean mærkede dæmonens hånd ved sin nakke ognød at blive nusset. han slap stille hans hånd og lagde sin arm under nike's ben, hvorefter han løftede ham op i sit skød og lage begge sine arme om livet på ham. han sørgede for kysset kunne forsætte imens, da han ikke ville bryde det. han ville være sikker på dette øjeblik varede så længe som overhovede muligt. derfor var han også ret ligeglad med om der hurtigt kom hjælp. for hans skyld måtte der godt gå laaangt tid. han havde jo ikke travlet. hvertfald ikke med andet end at være sammen med sin elskede
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHygge på toppen <3 - Sean Empty
IndlægEmne: Re: Hygge på toppen <3 - Sean   Hygge på toppen <3 - Sean Icon_minitimeTors 29 jul 2010, 05:16

Nike lod sig blive løftet hen i hans skød og nød at Sean tog styringen. Han smilte svagt i kysset og skilte blidt hans læber med sin tungespids hvorefter han lod den lege med hans og fik det nemt over i en snav. Langsomt kørte han hænderne op i hans hår og nussede og legede med det. Øjeblikke som denne var virkelig nogle af hans yndlings og det føltes så rigtigt at være tæt på Sean...Som om skæbnen havde ført dem sammen, og havde sørget for at de blev brødre så chancen for at de åbnede øjnene for hinanden var større.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHygge på toppen <3 - Sean Empty
IndlægEmne: Re: Hygge på toppen <3 - Sean   Hygge på toppen <3 - Sean Icon_minitimeTors 29 jul 2010, 05:34

Sean mærkede godt Nike skilte hans læber ad og lod ham også gøre det. han lod deres tunger lege sammen som de nu ville, imens han nussede sin elskede op af ryggen og nød at blive nusset igennem håret. han følte sig utrolig godt tilpas hos Nike og var glad for de kunne være alene, men han mærkede dog også en stor træng til at havde sex med Nike igen. om det så var en god idé nu når de sad der. det gjorde det måske en smule svære, men han havde trængen. han lagde dog lidt skjuld på den, men lod dog sine hænder køre op under dæmonens trøje
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHygge på toppen <3 - Sean Empty
IndlægEmne: Re: Hygge på toppen <3 - Sean   Hygge på toppen <3 - Sean Icon_minitimeTors 29 jul 2010, 05:41

Nike følte sig tryg i hans favn og elskede fornemmelsen af hans kølige krop under tøjet som han egentlig rigtig gerne ville have af ham - uanset om det var så smart i forhold til stedet de befandt sig i. Han mærkede Seans kolde hænder under sin trøje hvilket sendte et kuldegys igennem ham, men den var den gode slags som gav ham en behagelig fornemmelse. Stille lod han sin ene hånd glide ned af hans hals, overkrop og videre ned af til hans nåede hans skridt og nussede ham blidt der. Han smilte svagt og havde vist gjort klart hvad han ville...
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHygge på toppen <3 - Sean Empty
IndlægEmne: Re: Hygge på toppen <3 - Sean   Hygge på toppen <3 - Sean Icon_minitimeTors 29 jul 2010, 05:46

Sean nød at mærke dæmonens verkrop mod sine fingre og havde utrolig meget lyst til bare at hive trøjen af ham. han mærkede den behagelige fornemmelse af sin elskedes fingre mod sinkrop, men stivnede kort i hele kroppen da han mærkede dæmonene nu sad og nussede ham i skridet. han lavede en lille nydelses lyd og hev en smule op i Nike's trøje. han vidste godt hvad Nike ville og han var indstillet på at tilfredstille den lille dæmon. han slap stille kysset og hev hans trøje af, hvorefter han begyndte at kysse ham ned af halsen og videre ned af skuldren.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHygge på toppen <3 - Sean Empty
IndlægEmne: Re: Hygge på toppen <3 - Sean   Hygge på toppen <3 - Sean Icon_minitimeTors 29 jul 2010, 05:53

Nike mærkede at Sean kort stivnede i hele kroppen men kendte ham og hans krop nok til at vide at de på tidspunkter som dette bare var et blandet tegn på overraskelse og nydelse. Han hjalp lidt til med at få sin trøje af og gøs lidt da Sean kyssede ham ned af halsen og videre ned af skulderen, mens han bare nød dette af alt i verden. Stedet de var i gjorde også hele situationen mere risikabelt, udfordrene og speciel i det og denne gang kunne sikkert ikke glemmes.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHygge på toppen <3 - Sean Empty
IndlægEmne: Re: Hygge på toppen <3 - Sean   Hygge på toppen <3 - Sean Icon_minitimeTors 29 jul 2010, 05:59

Sean havde egentlig ikke så meget imod stedet. det gjorde det egentlig bare mere spændende og sikkert også meget sjovt. han glædede sig egentlig til at høre om vognen ville knirke eller om den ville vibe. dog slog han tanken lidt ud af hovedet og kyssede blidt Nike ned af brystkassen. han trykkede blidt dæminen tættere på sig og fik ham til at side med et ben på hver sin side, så de kunne sidde endnu tættere en før.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHygge på toppen <3 - Sean Empty
IndlægEmne: Re: Hygge på toppen <3 - Sean   Hygge på toppen <3 - Sean Icon_minitimeTors 29 jul 2010, 06:08

Nike mærkede sin ben blive spredt idet Sean diagerede ham om med et ben på hver side af ham, og fornemmelsen af det gjorde ham bare endnu mere liderlig da det var nemmere at forestille sig hans elskede oppe i sig og hans kølige læber mod sine imens. Han klemte sine ben let om hans og lod hænderne glide ind under hans trøje hvor han nussede ham op af overkroppen, og tilsidst trak den af ham og smed den ned på gulvet af vognen
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHygge på toppen <3 - Sean Empty
IndlægEmne: Re: Hygge på toppen <3 - Sean   Hygge på toppen <3 - Sean Icon_minitimeTors 29 jul 2010, 06:14

Sean mærkede det lille klem om sig og fik mere og mere lyst til at trænge op i Nike. han hjaælp lidt med at få sin trøje af og kyssede direkte efter Nike kort på munden. han så på dæmonens ansigt lidt og smilte skævt, hvorefter han lagde sine hænder nede ved ahns skridt og åbnede stille hans bukser. han kysseede ham blidt på halsen efter og kørte sine hænder op af hans overkrop igen. Sean havde virkelig meget lydst til Nike i dette øjeblik.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHygge på toppen <3 - Sean Empty
IndlægEmne: Re: Hygge på toppen <3 - Sean   Hygge på toppen <3 - Sean Icon_minitimeTors 29 jul 2010, 06:20

Nike mødte ham i kysset med samme intesitet som ham og mærkede ham åbne sine bukser hvilket bare tændte ham endnu mere end han var i forvejen. Han kørte hænderne om hans talje og om på hans røv som han næsten kærligt nussede mens han tænkte på hvordan de dog skulle klare dette uden nogen opdagede dem, selvom det faktisk ikke gjorde ham noget at de blev set eller hørt for den sags skyld. De gav bare det hele en lidt risky del, hvilket jo bare var fedt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHygge på toppen <3 - Sean Empty
IndlægEmne: Re: Hygge på toppen <3 - Sean   Hygge på toppen <3 - Sean Icon_minitimeTors 29 jul 2010, 06:26

Sean smilte skævt og nød at mærke Nikeøs hænder på sin røv. han rejste sig så helt stille op, så nike ville kunne nå at rejse sig også, hvorefter han fik hevet dæmonens bukser af og stak stille sin ene hånd ned i hans underbukser "du er aldrig kedelig at være sammen med." hviskede han mod nike's øre med et drillende tone, hvorefter han stille nappede i hans ørefliip, men ikke sådan at der ville gå hul. at blive opdaget havde Sean ikke som sådan tænkt over, da han egentlig bare koncentrerede sig om Nike.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHygge på toppen <3 - Sean Empty
IndlægEmne: Re: Hygge på toppen <3 - Sean   Hygge på toppen <3 - Sean Icon_minitimeTors 29 jul 2010, 06:33

Nike trak sig tilbage op at stå, trådte ud af sine bukser da de sad nede om anklerne på ham og nød den halv lune aftenbrise mod sin varme hud. Han gav en lyd fra sig da Sean stak sin ene hånd ned i hans underbukser, og et lille grin forlod ham ved Seans ord hvorefter han svagt smilte "det er du heller ikke" hviskede han og kunne godt lide det blide bid i øreflippen. "Elsker dig skat" Han mente det af hele sit hjerte, og kunne ikke forestille sig en hverdag uden ham mere. Ikke efter sidste gang.
Han begyndte langsomt at åbne hans bukser.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHygge på toppen <3 - Sean Empty
IndlægEmne: Re: Hygge på toppen <3 - Sean   Hygge på toppen <3 - Sean Icon_minitimeTors 29 jul 2010, 07:17

Sean hørte den lille lyd efterfuldt af det lille smil og kunne slet ikke lade være med at smile af det. han nussede ham blidt dernede "det er jeg glad for du synes" hviskede han og smilte lykkeligt ovber det han sagde "jeg elsker også dig min skat" sgade han hvorefter han kyssede ham ned af halsen. han elskede Nike så meget man overhovede kunne elske en person. det måtte være skæbnen. godt nok troede Sean ikke rigtig på skæbnen, men alligevel. han mærkede at Nike åbnede hans bukser og så lidt ned mod hans hånd. hvorefter han så på sin elskede igen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHygge på toppen <3 - Sean Empty
IndlægEmne: Re: Hygge på toppen <3 - Sean   Hygge på toppen <3 - Sean Icon_minitimeTors 29 jul 2010, 07:57

Nike smilte glad af det han sagde og placerede et kys på hans læber "du er så dejlig" hviskede han ærligt og kyssede ham på halsen og videre ned af kravebenet, overkroppen, navlen og bulen i hans bukser som han jo havde åbnet. Han sad på knæ, trak langsomt hans bukser ned og kyssede den fejlfri hud efterhånden som den blev blottet. Da de var helt nede, og alt Sean skulle gøre var at træde ud af dem, rejste Nick sig langsomt op igen og lod fingerspidserne glide op af hans krop imens, indtil hans læber var ved hans igen
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
Hygge på toppen <3 - Sean Empty
IndlægEmne: Re: Hygge på toppen <3 - Sean   Hygge på toppen <3 - Sean Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Hygge på toppen <3 - Sean
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Deepshell :: Van Martes park-
Gå til: