The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Fornyet - Oliver

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstFornyet - Oliver Empty
IndlægEmne: Fornyet - Oliver   Fornyet - Oliver Icon_minitimeFre 07 jan 2011, 10:13

Dato: IRL
Dag: Fredag
Tid: 18:00
Sted: Politistationen
Omgivelser: Andre mennesker og politifolk
Vejr: Køligt og det støvregner
Påklædning: Som på ava, bare med en jakke på

Nero gik lige nu udenfor i det ret så irriterende vejr synes han, han hadede når det støvregnede. Enten så skulle det ikke regne, eller også så skulle det regne ordentligt, men det måtte det så godt vente med, indtil Nero var kommet indenfor. I dag havde han ikke gidet at tage sin fætters bil hen til politistationen, selvom han godt viste at han måtte. Men af en eller anden grund havde han haft lyst til at gå, selvom der var lidt langt, men også fordi han fik luft i hovedet på en anden måde udenfor end når han sad i en bil. Det synes Nero nemlig var dejligt, så hvorfor ikke gå udenfor at nyde den friske luft. Han gik med et tilfreds smil på sine læber, tros vejret og vandrede rask afsted og begyndte efterhånden at kunne se stationen, det fik ham til at sætte farten lidt op og da han endelig var kommet indenfor, sukkede han lidt lettet og så ned af sit tøj. Så vådt var det heldigvis ikke blevet, på grund af jakken som dækkede meget af hans krop, men derimod havde jakken så også tager imod alt støvregnen og var lidt fugtig. Nero trak bare på den ene skulder, som om at det ikke gjorde ham så meget, selvom det godt kunne være en ubehagelig eller underlig følelser og begav sig derefter hen til disken hvor der stod en ældre dame og tastede noget ind på computeren. "Hej, jeg vil gerne have fornyet mit pas" sagde Nero med en venlig stemme, og den ældre dame så hen på ham og smilte venligt tilbage. "Jamen, så sæt dig venligst ned på en af stolene lidt længere henne, så kalder jeg på dig når jeg er klar til at kunne forny dit pas" svarede hun tilbage og rettede lidt på sine briller. Nero nikkede derefter og gik hen til en af stolene, som stod tættest på og satte sig roligt ned, for at være ærlig ville han helst bare gerne være hurtig færdig, fordi han ikke var særlig vild med politiet.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstFornyet - Oliver Empty
IndlægEmne: Re: Fornyet - Oliver   Fornyet - Oliver Icon_minitimeFre 07 jan 2011, 23:23

Oliver sad i den lille bumlende politibil. Han sad alene på bagsædet og kiggede ud af den regnvåde rude med 2 betjente siddene foran i bilen. Han var iført et par mørkeblå jeans, en sort t-shirt og sin lysebrune efterårsjakke. Med et irreteret suk lænede han hovedet lidt tilbage og mærkede hvordan den gamle bil kørte over et par bump der resulterede i at den bumlede og rystede op og ned. "Hør drenge i kan ligeså godt lade mig gå der skette jo ikke noget" prøvede han, men det virkede tilsyneladene ikke da en af betjentene vente sig rundt for at svare "Bare rolig min dreng vi skal bare lige stille dig nogen spørgsmål om den fyr der angreb dig også har vi dig lige natten over for en sikkerheds skyld" Oliver lavede en utilfreds grimasse og folede armene over brystet *Dumme vampyr!* tænkte han surt *-og dumme engleblod!*.
Endelig nåede de frem til stationen og trådte ind af døren og ind til vente værelset. "Nu venter du bare her indtil vi er klar til at forhøre dig" sagde betjenten venligt og fortatte med tungeskridt ind af en anden dør. Oliver kiggede lidt efter ham og satte sig så ned på en af stolene ved siden af en anden fyr nok ca på samme kropsalder som sig selv. Han overvejede lidt om han skulle stikke af, han ville sagtens kunne løbe fra den ældre dame ved disken og han havde givet dem falsk navn og ID så de ville ikke kunne finde ham igen. "Dumme vampyrer" mumlede han for sig selv.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstFornyet - Oliver Empty
IndlægEmne: Re: Fornyet - Oliver   Fornyet - Oliver Icon_minitimeFre 07 jan 2011, 23:32

Nero kunne godt dufte at han snart ikke ville være den eneste engel på stationen mere. Derfor kom der et lille smil op på hans læber og hans lagde sine ben over kors og plantede sine hænder nede i lommerne. Han kunne ikke lade være med at tænke lidt over det englen mumlede lidt surt over og bed sig kort i læben, han havde selv intet imod vampyrer, selvom de nu godt kunne lide ens engleblod ret så meget, men det så Nero ikke som noget problem i at blive venner med dem. Han vendte derefter blikket imod englen og grinte lidt, "hader du dem virkelig så meget? De er bare lidt sindsforvirret, vi kunne også bare lade være med at smage så godt" sagde Nero og rettede sig lidt op. Han havde intet imod at starte samtalen med en fremmed person, så længe det bare endte med at personen han så snakkede til ikke blev sur på ham eller noget. Men det var nu ret risikabelt at komme op og toppes på en politistation, det ville jo ikke ligefrem ende særlig godt. Nero smilede svagt til englen, men vendte så derefter blikket væk fra ham og så sig lidt rundt i stedet for. Da han heller ikke ville have at det skulle ligne at han overgloede englen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstFornyet - Oliver Empty
IndlægEmne: Re: Fornyet - Oliver   Fornyet - Oliver Icon_minitimeFre 07 jan 2011, 23:50

Oliver vendte overrasket blikket imod personen ved siden af ham og det gik først nu op for ham at han havde sat sig ved siden af en anden engel. Det var lidt surt at Olivers lugtesans overfor andre racer var så dårlig, men heldigvis havde engle den betrygende aura der gjorde at man let kunne kende dem fra andre racer. "Mmm hvis jeg kunne ville jeg smage af ad!" svarede han og smilede til englen ved siden af sig "Så ville jeg i det mindste ikke ende her fordi en vampyr angreb mig på gaden" fortsatte han og kunne ikke lade vær med at grine lidt. Et kort sekund havde han troet at et menneske havde hørt ham mumle om vampyre fordi han ikke lige havde fundet af at personen ved siden af ham også var engel. Han bed sig i underlæben og tænkte tilbage på hvordan en sulten vampyr havde overfaldet ham midt på gågaden. Han havde været heldig at den ikke var specielt stærk for han kunne jo ikke bruge sin evne til at forsvare sig et offenligt sted.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
Fornyet - Oliver Empty
IndlægEmne: Re: Fornyet - Oliver   Fornyet - Oliver Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Fornyet - Oliver
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Sheria :: Politi stationen-
Gå til: