The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Have fun mavbe more.-Autumn

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstHave fun mavbe more.-Autumn Empty
IndlægEmne: Have fun mavbe more.-Autumn   Have fun mavbe more.-Autumn Icon_minitimeTirs 27 sep 2011, 18:49

Tid:19.00
Sted: Deepshell Park.
Omgivelser: En masse mennesker..
Vejr: Fint og dejlig lunt,
Påklædning: Kig billede..

Det var en af de dage, hvor de fleste levende væsner forlod deres hjem for at tage hen i forlystels parken, det same havde Aragon for en gang skyld også, Ligesom alle andre levende væsner, kunne han godt bruge en gang sjovt en gang imellem, især på de seneste par dages begivenheden, Roligt stak han en hånd ned i sin lomme og fandt sin pakke med Smøger op af lommen og fik fisken en op af den overfyldte pakke. Det var en dårlig vane han havde fået siden han mistede hukommelsen, troede han da, men han kunne ikke vide det. nå skidt pyt, hvad kunne det skade? udover hans lunger. Imens han gik og fiskede rundt efter sin lighter i sin lomme lagde han ikke mærke til hvor han gik, så det endte med han stødte ind i en pige, så han selv var ved at sætte sig på jorden, med ved ren held nåede han at få balancen igen, pigen derimod havde ikke været så heldig og var røget på måsen ned i en pyt sodavand,
"Undskyld Frue, det var ikke min mening at skuppe dem,"Sagde han og rakte pigen en hånd, som hysterisk fniste et eller andet med det var okay? han kunne ikke lade vær med at glo underligt efter pigen da hun stak halen imellem bene væk fra ham, så han så slem ud?. uden at tænke over det gik han hen til et spejl der stod på gaden og studerede sig selv,
Nah det kunne ikke være hans udsende.. Han rystede bare på hovedet og stak sin ene hånd ned i sine bukselommer og fremfiskede sin lighter, og fik tændt den cigerat han havde i munden, og tog så et hiv, før han atter fortsatte sin tur ned langs gaden, og kiggede på alle de glade og smilende mennesker der var der, han havde altid undret sig over, hvorfor folk kunne tage det så roligt, når der skete så meget voldigt i deres hjem og byer?. han rystede kort på Hovedet og fik frem kvalt et lille skævt smil, hvilket så utrolig kikset ud, da han ikke var typen der bare smilede en smule..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHave fun mavbe more.-Autumn Empty
IndlægEmne: Re: Have fun mavbe more.-Autumn   Have fun mavbe more.-Autumn Icon_minitimeTirs 27 sep 2011, 19:14

Det var næsten som om at alle dårlige minder forsvandt og alle forglemte hvad der kunne ske så snart de havde været her i blandt den farverige fest i meget få minutter. Hvis ikke sekunder. Man havde jo ikke lyst til at gå igen. Men det var nok kun hvis man havde det sjovt nok og hvis man blev fortryllet af stedet som det lignede de fleste allerede var. ”Helt som et magisk karneval..” mumlede Autumn svagt for sig selv men hendes blik søgte rundt. Hun var imponeret over stedet. Havde aldrig rigtigt været her selvom hun havde boet i området i lang tid. Det var vel først nu hun havde taget sig sammen. Hendes lange mørkebrune hår faldt let fyldigt ned over hendes skulder og ned langs hendes ryg. Hendes smukke blå øjne var som altid omgivet af hendes lange sorte øjenvipper. Hendes hud var tilpas bleg lige udover hendes let røde kinder. Et stort smil sad fast på hendes læber som hun gik gennem den lille ’gade’. Mindede lidt som en lille pige. Kunne hun nok også let ligne med den ternede kjole med de søde pufærmer hun havde ifør sig i denne aften. Den nåede hende lige til over knæene. Hun kunne godt forestille en lille fin dukke men hendes hud var blødere og hun bevægede sig af sig selv.
I den ene hånd havde denne muntre dæmon et lille digitalt hånd kamera og sjovt nok i den anden havde hun en halv spist candyfloss. En ting hun var blevet helt fortryllet over. Det forsvandt jo bare på tungen og efterlod søde krystaller! Hun holdt det lille kamera op foran sig som brugte hun den som en kikkert. Det var her hun opdagede denne fyr ikke langt fra hende. Det var ikke lige så meget selve hans udseende der fangede hendes opmærksomhed. Men det perfekte billede han nu stod indrammet i. Med de mange lys og forlystelser, bevægende mennesker som væsner og så ham der stillede skarp. Og uden hun selv tænkte over det havde hun fået trykket på den knap er tog billedet. Han måtte vel bare selv komme over og sige hun skulle slettet det igen. Men hun håbede vel han ikke havde lagt mærke til det.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHave fun mavbe more.-Autumn Empty
IndlægEmne: Re: Have fun mavbe more.-Autumn   Have fun mavbe more.-Autumn Icon_minitimeTirs 27 sep 2011, 19:29

Aragon vippede kort med ørene i det han hørte et klik og kiggede hen imod pigen som åbentbart tog et billede af ham? Han kunne ikke lade vær med at sende hende et lille charmerende smil, og gik så roligt hen imod hende, og stoppede dog op få cm fra hende, "Må jeg se?"Spurgte han så bare med et smil, og en lille forførende undertone, han gjorde det ikke med vilje, sådan var han bare,
en vane som den kunne man ikke bare sådan komme af med selvom han havde prøvet. det suden fandt han det også sjovt at drille piger på den måde med at forføre dem, for aligevel at lade dem klare deres små syge lyster selv, da han ikke var en playboy udover når han var fuld. hvilket han ikke var lige nu, Stille lod han sit blik glide op og ned af pigen for at se hende an, hun var ganske smuk og lignede en dukke? Morsomt. han kunne ikke lade vær med at kvæle en lille latter, og bed sig bare kort i underlæben for at være en sød lille hund som de fleste ville sige.
Dog kiggede han bare åbentlyst på hende for at se hende helt an, ganske køn, smukke øjne brunt hår uf, han elskede piger med brunt hår.. han havde tit tænkt sig at få en perleveninde med brunt hår, og måske frække blå øjne? men hun skulle i den grad ikke ligne en dukke, det var for.. fristende selv for ham, de fleste fyre så jo også allerede efter denne pige, som han stod og betraktede med et forførende smil, og lille perv glint i øjet..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHave fun mavbe more.-Autumn Empty
IndlægEmne: Re: Have fun mavbe more.-Autumn   Have fun mavbe more.-Autumn Icon_minitimeTirs 27 sep 2011, 19:42

Autumn opdagede ikke lige med det samme at han havde begyndt at bevæge sig da hun selv stod og betragtede sit billede lidt. Men da hun så op igen var han næsten helt henne ved hende. Overraskede hende vel en smule men ikke overdreven meget. Hun mistede i hvert fald ikke fatningen. Hun havde jo forventet dette. Da han stemme lød kunne hun ikke lade være med at smil lige så meget som før. Altså hendes søde smil kom frem igen og fremhævede hendes æblekinder. ”Selvfølgelig må du det.” Hendes stemme var som man kunne forestille sig. Blid med denne muntre undertone. Hun havde ikke rigtigt lagt mærke til at han så på hende. Så hende an. Hun havde vel heller intet imod når folk gjorde det. Og de havde gjort det før så hun havde blevet vant til det. Havde dog aldrig forstået hvorfor at man lige skulle begloes fra top til tå.
Hun trådte et lille skridt tættere på ham mens hun nærmest drejede en omgang om sig selv for så at stå med ryggen til ham. Eller hun stod egentligt mere eller mindre ved siden af ham nu. Hun fik fundet billedet frem med fingernemme tryk på nogle knapper inden hun holdt det op så han kunne se det. ”Jeg må indrømme jeg er god til at tage billeder.” En let latter kom kort over hendes læber. Hun følte ikke det var akavet sådan at stå og snakke med ham. Eller vise ham billedet. Hun var blot afslappet som hun faktisk var omkring næsten alle. Lagde ikke mere i det som andre tøser nok ville gøre. Hun tog så kameraet til sig igen for at vende sig med fronten mod ham. Hun smilede endnu. Og det blev nok sendt mod ham. ”Pleeease. Må jeg ikke beholde det.” Hun lagde sit hoved lidt på skrå og prøvede så vidt muligt at holde de bedende hunde øjne. Hvilket ikke gik så godt. Hendes nuttede smilende ansigt kom hurtigt igen. Hvorfor hun bad om at beholde det var nok den smukke kombination. Og hun ikke lyve det mindste hvis hun sagde han så ret så godt ud. Det var vel en ting hun ikke var flov over at indrømme.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHave fun mavbe more.-Autumn Empty
IndlægEmne: Re: Have fun mavbe more.-Autumn   Have fun mavbe more.-Autumn Icon_minitimeTirs 27 sep 2011, 19:56

Han kunne ikke lade vær med at le over den måde hun opførte sig på, og lagde bare en arm over hendes skulder i det hun stod næsten ved hans side og studerede det gode billede, "Det må jeg sige"Sagde han så med et smil, og kunne ikke lade vær med at lide billedet, det var næsten en skam hvis hun slettede det , dog trak han sin arm til sig i det hun forsvandt fra hans nærvær. Og kunne ikke lade vær med at grine over den måde hun opførte sig på, og sukkede dog opgivende over hende, og stak så hænderne i lommerne, og så ganske alvorligt på hende, "Hmm på en betingelse, du bruger resten af din tid idag på mig"Sagde han så ganske alvorligt, det kunne da være sjovt at lære hende at kende, så tog hun sikkert også flere gode billeder af ham hun kunne bruge som hun ville, hvilket var helt iorden med ham, han ville med glæde selv indrømme han var lækker. dog ville han nok ikke sige det højt for det ville lyde bøsset. og var der en ting han ikke var så var det bøsse.. han gøs ved tanken bare synet i hans indre blik kunne få ham til at kaste op, han sukkede kort og gøs kort så hele hans krop dirrede kort, så sendte han hende et svagt men dog stadig forførende smil, da han var mer eller mindre komme til sig selv. hmm.. han burde virklig søge hjælp når det kom til hans homoforbi det vidste hans skam godt.. men han ville ikke lige søge hjælp nå men pyt, det betød intet lige nu når han var sammen med så smuk en kvinde. dog brød han sig ikke om fyrende der gik forbi dem gloede på hende, så han lagde bare en arm omkring hendes skulder og sendte hende et charmerende smil.. hvis man så dem fra afstand ville folk sikkert tro de var sammen, hvilket var fint med ham for han blev meget let Jaluxi når det kom til at dele folk han var sammen med..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHave fun mavbe more.-Autumn Empty
IndlægEmne: Re: Have fun mavbe more.-Autumn   Have fun mavbe more.-Autumn Icon_minitimeTirs 27 sep 2011, 20:12

Tilbringe resten af dagen med ham? Det lød egentligt ikke helt så værst. Det var altid dejligt at lære nye folk at kende. Og hun havde bestemt ingenting imod det nu hvor hun tænkte sig ordentligt om. Dem hun var kommet med var forsvundet ved en af forlystelser på grund af hun ikke lige ønskede at prøve den. Og nu kunne hun ikke finde dem igen. Sikke en skam. ”Jamen dog. En krævende herre.” Hun prøvede vel og spille mere eller mindre kostbar men hun var virkelig ikke god til det. Og det var nok også mere drillende. ”Men så må jeg vel være nød til at sige ja tak til dit meget fristende tilbud.” Endnu engang kom hendes søde latter frem et øjeblik. Hun var egentligt glad nok for at have mødt ham. Selvom hun endnu ikke kendte til hans navn. Hans forførende smil og hans charmende væremåde prellede dog ikke så meget af på denne dæmon som det nok ville gøre på andre lette piger. Eller hvad man sagde. Det var ikke ting hun lagde mærke til.
Hun følte igen hans arm om hendes skuldre og kunne ikke lade være med at fører sine blå øjne hen på hans hænd der hvilede på en af hendes skuldre. Undrede sig vel lidt over hvad han lavede men var ikke afvisende omkring det. Det var en rar følelse i hvert fald. Og han var til hendes held ikke kold. Så her kunne flere racer nemt blive smidt til siden. ”Mit navn er for resten Autumn. Så du ikke lige kommer i tvivl.” fik hun så ud mellem sine læber mens hun endnu smilede til ham og hendes naturlige glæde kunne ses i hendes blik. Hun lod kameraet falde så det nu hang omkring hendes håndled i den ram der var fast gjort det til. Hendes blik lod sig nu søge efter en gruppe drenge der virkelig bare stirrede på dem. Lidt skræmmende. Og hun opdagede først nu at der faktisk var andre der gjorde det. Hun rystede let på hovedet og prøvede så vidt muligt at få sin opmærksomhed mod denne flotte fyr hun stod nu. ”Ehm..Candyfloss? Det er godt for den søde tand.” sagde hun mere eller mindre spørgende mens hun roligt rakte den lyserøde masse mod ham. Kunne afvise som han ville. Så var der vel mere til hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHave fun mavbe more.-Autumn Empty
IndlægEmne: Re: Have fun mavbe more.-Autumn   Have fun mavbe more.-Autumn Icon_minitimeTirs 27 sep 2011, 20:25

Et lille drillende smil gled over hans læber i det han prikkede hende i siden, det morede ham skam meget at hun prøvede på at spille kostbar, "En meget krævende herre"Svarede han hende bare med et smil, og begyndte så at gå, hvilket hun jo også var nødtil da han ikke ville fjerne sin arm fra hendes skulder, dog sendte han advarende blikke til de fyre der stod og så hende an, han havde aldrig brudt sig om drenge der bare gloede på piger. efter han mening, måtte de godt glo på en pige når man har sagt noget til hende, men det var jo også kun hans mening? Han kunne dog ikke lade vær med at smile sit charmerende og forførende smil imens han lod sin arm hvile imod hendes skulder, skønt hun var lavere end ham, så slap han for at stå på tær. han havde nu også en god højde, det var vel bare hans gener der gjorde det i sidste ende til han var så høj?, Han kunne dog ikke lade vær med at le svagt da hun sagde hendes navn, gud han havde slet ikke haft tænkt på at sige sit.. måske kunne det vente lidt, det gjorde også det hele meget sjovere? så havde hun også en grund til at opsøge ham senere for at få hans navn, "Jeg har nu ikke en sød tand, men når fruen byder kan jeg ikke sige nej"Sagde han så med et lille drillende smil på læberne, og tog lidt af det klistrede Stas i munden, og kunne ikke lade vær med at gøre store øjne da det smeltede på hans tunge "Hvad sagde du det hed?"Spurgte han så og kunne ikke lade vær med at stjæle det sidste, der kunne man se han havde skam en sød tand, en ting han ikke selv vidste, Nå men det var vel også lige meget, for havde de fleste ikke en sød tand? det måtte han vel håbe på, han kunne dog ikke lade vær med at hæve et øjnbryn da hun lod sit kamera falde. og sukkede lettet da hun havde et slags reb? om sit håndled så den hang der og dinglede, det ville jo sikkert ikke havde været sjovt for hende hvis hun mistede sådan en, han selv havde ikke råd til at købe sådan nogle seje ting, så han klarede sig med det han havde,
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHave fun mavbe more.-Autumn Empty
IndlægEmne: Re: Have fun mavbe more.-Autumn   Have fun mavbe more.-Autumn Icon_minitimeTirs 27 sep 2011, 23:11

Det gav et set i hende idet han prikkede hende i siden. Hun var kilden men ville helst ikke sige det til nogle. Det ville man bare kunne bruge mod hende. Eller noget. Hun fik lige holdt lidt overraskende skrig inde. Det var en af de eneste ting der kunne få hende hen mod flovhed. Hvis hun skreg over noget så drillende. Men hvem ville ikke? Det var vel en svaghed der lå hos alle piger og nogle drenge. ”Man må altså ikke gøre de slags.” Hun skød sin underlæbe lidt ud og prøvede at se uforskammet ud. Hvilket kom til at se meget falsk ud. Hendes blik landede dog alligevel på ham igen efter et stykke tid af ’kostbarhed’ eller hvad man skulle kalde det. Hun følte hvordan hendes ben gik og hun kunne jo ikke andet end at følge med ham. Var tvunget til det på en måde. Dog havde hun jo ikke noget imod det. Hun havde jo lovet at tilbringe resten af tiden i dag sammen med ham. En ting hun ikke klagede over. Og hvorfor skulle hun også? Han virkede sød.
Autumn lagde ikke så meget mærke til at han endnu ikke havde fortalt sit navn. Eller jo lidt men han havde vel sine grunde. Sådan var det jo med folk nu til dags. Altid så mystiske. ”Aut..” Hun stoppede midt is it svar da han bare hapsede det sidste af hendes candyfloss. ”Hey! Det er altså mit.” sagde hun bestemt men grinene. Hun prøvede så vidt muligt at få det lyserøde stads tilbage fra hans fingre men han nåede vel at få stoppet det i munden. ”Held ærligt, dude.” Hun så lidt på den tomme papirs ting inden hun fik smidt den ud i en af de mange skraldespande de passerede. ”Nu skylder du mig.”
Hun kom så lidt efter ud af hans greb om hendes skuldre ved at begynde og lunte fremad til hun mente hun vel var langt nok væk fra ham hvor på hun nu stoppede op og vendte sig ed fronten mod ham igen. Og man kunne nu se hvordan hun igen havde fået sit kamera tændt og rettet mod ham. ”Smiiiiil!” Hun var som altid i dette muntre og energisk humør og hendes barnlige opførsel passede egentligt godt til hende. En vind blæste et kort øjeblik og fik hendes mørkebrune hår til at flagre en smule omkring hendes ansigt. Generede hende nu ikke og fik alligevel trykke på knappen hvor efter den velkendte kliklyd fortalte at billedet var taget. Hun elskede at tage billeder. Af alt. Landskaber, folk og specielt også sig selv. Og hun kunne lide at gøre noget ud af sig selv på billeder. ”Jeg må sige du er ret fotogen..” fortalte hun ham imponerende mens hendes øjne endnu betragtede billedet hun lige havde taget med et stort smil. Stolt over at have taget det.

//Undskyld jeg har været så lang tid om at svare men havde et mindre skænderi med min kontakt person(Gør på efterskole.)//
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHave fun mavbe more.-Autumn Empty
IndlægEmne: Re: Have fun mavbe more.-Autumn   Have fun mavbe more.-Autumn Icon_minitimeTirs 27 sep 2011, 23:40

Han kunne ikke lade vær med at grine da han opdagede hun var killen og prikkede hende bare atter engang i siden med et drillende smil på læberne, "Nu har jeg dig"Mobbede han bare med en fræk undertone, imens han sendte hende et meget drillende men drenget smil, Han morede sig virklig over hende, han var jo ikke selv killen så det morede ham at møde folk der var det. og der fantes intet mere underholdende end at kille en indtil personen måske tissede i bukserne? om han nød at gøre det, ja om han kunne finde på at gøre det ved hende med tiden? helt klart. han skulle bare finde det rette tidspunkt,
En lapper undslap igen fra ham, imens han så undskyldende på hende efter at havde stjælet det sidste af hendes Candyflos "Undskyld frue, jeg skal nok give dig en ny" Sagde han så med et undskyldende men drenget smil, imens han så ned i jorden for at skamme sig yderligere, dog puttede han hænderne i lommerne i det hun smuttede fra ham, og tog atter et billede af ham, hvilket bare fik ham til at smile mere, hendes humør smittede forfærdeligt på ham, det ville han dog ikke indrømme, så han rakte bare tunge til hende, for at vise hun var for barnlig, men hey? han var jo ikke bedre selv, "Så gør mig til model da"Mumlede han sukkende til det hun havde sagt, han vidste godt han så nogenlunde ud på billeder, men han havde den mening, hvis man var tilfreds med sig selv, så man altid godt ud alle steder, især når man var sammen med folk, det kunne også ses på ham, sådan som han gik rundt med sit drenget og forførende smil, de fleste piger ville kigge efter, han kunne dog ikke lade vær med et smile og gik bare hen til hende, og prikkede hende i siden, "Bare vent"Mumlede han så drillende med en legesyg undertone, han blinkede let til hende, imens han atter stak hænderne ned i lommerne og begyndte at gå videre, imens han sendte et blik om til hende og spurgte så med en lettet sukkersød stemme "Kommer du frue så vi kan give dig en ny ballerina kjole? eller dukke kjole?" Han mente det skam sødt, hvilket også kunne ses på ham for han sendte hende det samme søde drengede smil, dog faldt noget af hans pandehår ned foran hans øjne så han bare så mere charmerende ud,

//Så er vi to går også på efterskole.. tak min veninde for jeg er her inde... //
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHave fun mavbe more.-Autumn Empty
IndlægEmne: Re: Have fun mavbe more.-Autumn   Have fun mavbe more.-Autumn Icon_minitimeOns 28 sep 2011, 00:02

Igen gav det et set i hende. Var det ikke anden gang hun var hoppet på den forbandede ting? Jo det var. Og det var da tydeligt at han ville forsætte med at udsætte hende or den slags totur. Mon han ville stoppe hvis hun sagde han skulle? Forhåbentligt. Ellers ville hun jo bare få vejrtræknings besvær som altid når hun lod sin latter fylde for meget. ”Hey! Lad så vær’. Det kilder mega meget.” fik hun igen smilende ud mellem sine bløde læber der dog ikke havde mødt andre i meget mere end et sekund. Og hun havde visse grund til at det skete. Hun puffede let til ham for at få ham til at forstå.
Model? Hun hørte kun hans mumlen svagt og han virkede ikke ligefrem tilfreds med den kommentar han selv var kommet med. Så hun sagde ikke noget til det. Lod det vel ligge. Hun havde bare sagt hvad hun syntes. Så hun følte ikke hun havde gjort noget forkert. Det kunne i hvert fald ikke ødelægge hendes fantastiske humør. Hun vågnede lidt op fra sin tankestrøm da han igen talte til hende. Og så kunne hun mærke hans finger igen prikke til hende. Samme reaktion udover at hun havde lidt svært ved at holde skriget tilbage. Det blev svagt og mere eller mindre halvkvalt. ”Lad nu væ..” hun stoppede sin sætning da han igen snakkede til hende. Ahvad skulle det? Hun så lidt ned af sig selv. Lignede hun en babiedukke? ”Heey!” Hun satte nu i løb for at nu op med ham og stoppede først for at komme i gå tempo da hun var kommet op på siden af ham. ”Hvorfor skulle jeg have en ny kjole??” Hun var lidt forvirret. Hendes tøj var jo ikke ligefrem beskidt. ”Og så skal du altså vide jeg ikke er nogen frue men en frøken. Jeg er ikke gift, min fine herre.” Igen kom den der drillende kostbare undertone og hendes smil kunne skimmes i mundvigen. Hun var virkelig dårlig til at holde masken når hun var glad og munter som nu. Hun samlede sine hænder foran sig og rettede sin ryg en smule. Og de smukke blå øjne var rettet ligefrem for sig. ”Og jeg tror ikke du vil kunne inde et dukketeater her.” Igen kom en lille sød latter ind i hendes blide stemme mens hun strøg en tot af sit lange hår om bag øret hvor det blot faldt ned igen men nu generede det hende ikke.

//Så takker jeg din veninde. xD Så kan du takke min veninde for at være på siden.//
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHave fun mavbe more.-Autumn Empty
IndlægEmne: Re: Have fun mavbe more.-Autumn   Have fun mavbe more.-Autumn Icon_minitimeOns 28 sep 2011, 00:22

Et smil gled over hans læber imens han bare gik videre uden at tage hensyn til hun skulle med ham, det morede ham meget den måde hun nærmet spjættede på hver gang han prikkede hende i side det var både nuttet og charmerende på sin egen måde, han rystede bare smilende på hovedet af hende og stak bare sine hænder så dybt ned i sine lommer som de kunne komme imens han sendte hende et drillende drenget smil ”Bare vent”Sagde han så med en legesyg undertone imens han fortsatte sin vej ned igennem ’gaden’ og fandt så en slags karrusel de kunne prøve ”Skal fruen med op?”Spurgte han så stadig med den legesyge undertone, og lagde et ekstra pres på frue. For at drille hende lidt mere da hun ikke så ud til at kunne lide at blive kaldt fruen, dog sagde han intet til sit eget forslag som model, nok kunne han tjene en masse penge på det.. men han ville nu hellere arbejde sort og tjene mindre, og ikke have en masse mennesker i nakken, eller for den sagsskyld folk der skulle bruge billeder af ham, hvad kaldt man dem nu paperzier eller noget der omkring? Han gøs kort ved tanken, og smilede da hun kom op på siden af ham og lagde bare igen en arm om hendes skulder, uden at prikke hende i siden denne gang, ”Vent her”Sagde han så, og forlod hende ganske kort da han havde set en bod der solgte candyflos, og fik fat i 3 til dem, og gik så tilbage til hende, ”Væresgo så skylder du også et kys senere”Sagde han så drillende, og gav hende hendes, og gav sig til at gnaske af den han havde skaffet til sig selv, den sidste gav han til et lille barn der kom gående forbi dem, han kunne godt lide at gøre alle glade omkring sig, selvom han godt kunne virke som den hårde og ligeglade type, det var også sådan han ville have folk kunne huske ham den dag han ville gå bord, atter lagde han sin arm om hendes skulder, imens han bed af sin candyfloss og førte dem hen til Den karrusel han havde set, og syntes de skulle prøve, da det var en af de karruseller der kørte rundt på hovedet så man endte på hovedet højt oppe i luften.. han havde altid gerne ville prøve sådan en men ville ikke alene og nu havde han jo hende med sig så kunne de lige så godt prøve den sammen?

//Haha.. det skal jeg gøre så en dag. //
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHave fun mavbe more.-Autumn Empty
IndlægEmne: Re: Have fun mavbe more.-Autumn   Have fun mavbe more.-Autumn Icon_minitimeOns 28 sep 2011, 00:39

Autumn kunne mere eller mindre godt fornemme hvad det var hun skulle stå og vente på. En næsten kvalmende søde duft af sukker hang jo i luften i dette område. Men hun lod vel som ingenting og hun blev faktisk glædeligt overrasket da han endelig kom tilbage med det klistrede stads til candyfloss. Hun tog med det samme imod den og holdt om den med begge hænder som var den for tung og for stor til at hun kunne gøre andre ved den. Men det var blot hendes barnlige gen der igen og igen trådte i hvert. Hun så hvordan at han gav en til den lille dreng og hun så hvordan han med det største smil bare løb hen til dem han var kommet med for at vise dem hans gave. Det var ufattelig sødt og man begyndte vel selv at savne at være så lille hvor man kunne tillade sig næsten alt. Hun stod lidt og smilede for sig selv over disse minder mens hendes blik var mere afslappet. Igen var hun væk i sin tankestrøm. Det var så forbandet nemt for hende at forsvinde fra omverden. Men denne fyr havde også evnen til at få hende tilbage til jorden.
”Et kys?” Hun holdt sin latter tilbage men det kunne nemt ses på hendes læber og i hendes øjne. Så var det at hun i en hurtigt bevægelse rakte ud efter hans candyfloss og fik hevet et lille stykke af som hurtigt blev stoppet med stor tilfredshed ind i hendes mund. ”Keep dreaming, boy.” Igen drillede hun ham. Men hun havde dog heller ikke haft tænkt sig at kysse ham. Kinden måske. Men senere. Kom an på om hun selv syntes deres aften forblev som den var nu. Hun studerede lidt den forlystelse han ville have hende med op i og en klump satte sig fast i halsen på hende. Det var højt oppe og det hele gik på hovedet? Men hvorfor ikke. Hun smilede lidt ved at hun tog sig sammen med sådan noget. Og nu havde hun også ham til at beskytte sig. Som sådan. Hun løftede sin ene frie hånd og fik lagt den på den af hans hænder der hvilede på hendes skulder. Hun lukkede sin hånd om hans og med et elegant drej svingede hun sig selv under hans arm så det mere endte med at de holdt i hånd. Så satte hun igen i et lunte tempo mens hun trak ham med sig. ”Kom så, din skildpadde. Ellers bliver køen jo bare for lang.” forsikrede hun grinende til ham mens hun forsatte og stoppede først da de var ’landet’ bag køen.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
Have fun mavbe more.-Autumn Empty
IndlægEmne: Re: Have fun mavbe more.-Autumn   Have fun mavbe more.-Autumn Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Have fun mavbe more.-Autumn
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Deepshell :: Van Martes park-
Gå til: