The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Snow..

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstSnow.. Empty
IndlægEmne: Snow..   Snow.. Icon_minitimeTirs 04 okt 2011, 04:56

Tid: 12.20
Sted: Skolen i sheria..
Omgivelser: Ikke mange elver da de fleste er syge,
Vejr: Sne op til halsen. og is koldt
Dag: En eller anden dag i oktober.

Det var en af de dage hvor de fleste på skolen havde fri da lærende var syge eller på kursus, Ez havde allerede regnet ud der nok ikke var mere end.. 50 elever på hele skolen? Hun sukkede opgivende af sig selv, hun gad ikke bruge sin tid på skolen det var hun for gammel til, men hendes udannelse skulle også lige fixes.. hun var nu tilfreds med hun havde den aftale med rektoren om at hun bare kunne forlade skolen når hun ville og lave det hjemme, da hun ikke brød sig om at sidde i en klasse med 40 elever.. Hun sukkede kort, og trak bare lidt op i sin skulder taske imens hun gik op imod rektorens kontor, for at få de opgaver hun havde glemt at hente de sidste.. 40 uger?.. tehe hun havde haft meget fraværd, men i det mindste brokkede de sig ikke over det, det var jo også hendes udannelse det gik udover, men hvorfor øve på ting hun allerede kunne`? hun sukkede kort, imens hun bankede på ind til rektorens kontor, og lod sit blik glide ud på sneen der havde lagt sig på skole gården, de fleste havde hvist fået frikvater ? eller hvad det nu hed, hun fulgte ikke med i tiden mere, endeligt lød der et kom ind, lukkede hun stille døren op og smuttede ind i det varme lokale, ”Jeg skulle hente nogle opgaver?”Sagde hun bare med et skævt smil på læberne, rektoren nikkede hidsigt med det samme og åbnede en skuffe og fandt en hel mappe frem, ”Du har jo ikke hentet de seneste uger, så der er en del at lave, og det skal afleveres om max 5 uger,”Sagde hun skrapt, ez sukkede med et smil, mennesker, de prøvede på at være så strenge men var det slet ikke i sidste ende, ”Javel frue”Mumlede hun bare og gik hen og tog imod mappen, og puttede den i tasken og var allerede lettet i det døren blev lukket bag hende, mennesker. hun kiggede på sin taske, imens hun traskede ned igennem gangen, og helt ned til den store dør der førte ud i skolegården, hvor drengende var i gang med at give pigerne vaskere.. hun sukkede og puffede blot døren op og gøs i det en isende vind tog imod, hende efterfulgt af en snebold lige midt i hendes pande, hun sukkede opgivende og fik bare sneen børestede af, imens hun traskede ud i sneen, og trak sin jakke mere omkring sig, hun havde et par stramme sorte jeans på, og en stor tyk hvid jakke, der gemte alle hendes gode former væk hvilket hun var tilfreds med, hun havde dog også nogle store puffepuffe sko på, som bestod af pels omkring hele skoen, som de fleste ville kalde ben varmer?. Whatever, det kunne være ligenmeget med hvad folk kaldte ting i dag, bare det kunne holde en varm så var det jo det, hun sukkede kort i det hun lige nåede at dukke sig for en snebold og valgte bare at bruge sin taske som dækning, indtil hun var ude for skolens område, og henne ved den bod der solgte varm kakao, hun smilede let og fik købt sig en kakao, hun gik og nippede lidt af imens hun traskede hen imod sin cykel der stod parkert lidt der fra..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstSnow.. Empty
IndlægEmne: Re: Snow..   Snow.. Icon_minitimeTirs 04 okt 2011, 06:19

Alt den forbandede sne. Overalt. Og hvad fanden lavede den i det hele taget så tidligt på året. Var vi ikke lige startet i oktober? Og hvornår var alt den sne lige faldet? I nat? For ikke mer en tre dage var der stadig dejlig sommervarm. Men nu havde det så været her og nu måtte det mere end gerne skride sin vej igen. Her var også bare koldt! Kulde, is og sne. Det var vel okay på visse tidspunkter. Til jul havde det altid været hyggeligt bare at sidde indenfor og nøde den svage musik fra centret og duften af hjemmebag. Men bladene var jo ikke engang faldet af træerne endnu og solen stod stadig først ned klokken syv. Argh! Men man var jo bare nød til at acceptere det. Ellers kunne man også tage et andet sted hen. Hvis det var, man han råd og lyst til det.
Wayne var tydeligvis ikke ligefrem den type der følte sig glad i sneen hvide omfang. Han havde virkelig bar trukket sin tyndejakke helt op over sin hage og over sin mund og hænderne var dybt begravet i lommerne selvom de var dækket med de fingerløse hansker. De gav næsten ingen varme mere. Så slidte var det. Eller også var det fordi han gik med dem hele året rundt og hans hænder så havde vænnet sig mere eller mindre. Med ét fik han sat den ene fod mod den gru asfalt der befandt sig frit nogle steder i den store skolegård og derefter fik han igen sat af og susede atter af sted på hans gamle skateboard. Vinden omkring ham blev mere bidende men han kommenterede det ikke. Ikke engang med en mine. Han stoppede brat igen og en hånd fløj op af lommen for så at blive rakt ind foran en eller anden tøs’ ansigt. Nåede lige a blokere den tyrende snebold. Idioter. Huen fra han trøje inden over jakken var faldet ned og skjulte nu ikke mere hans halvlange og pjuskede sorte hår med tjavsede totter der faldt tilfældigt om hans noget blege ansigt. De klare havblå øjne lod sig et øjeblik studere hende mens han kraftigt rystede sin snefyldte hånd bag sig for ikke selv at få det på sig eller hun nu endte med at få det i ansigtet alligevel. ”Måske en idé at bruge tasken anden gang også..” Lød hans stemme så. Meget kort. Hans stemme virkede ligegyldig men stadig bestemt. En smule rolig. Han var højere end hende. Også selv om at han stod på boardet. Han smilede ikke. Men virkede skam ikke det mindste sur eller vred heller. Lidt efter gik et mindre chok gennem Wayne idet endnu en forbistret snebold hamrede sig vej ind i hans baghoved. Han stod egentligt bare stille men han fik en smule kuldegysninger da sneen smeltede sig vej ned langs hans ryg. Forhelved! Han begyndte langsomt at knytte sin ene hånd men mere skete der ikke helt over det. Han proppede sin hånd ned i lommen igen og knejsede blot med nakken. Sendte hende igen et blik inden at han igen fik sat af fra jorden og trillede i et roligt tempo videre. Ind mod skolen. Han havde være en stodder og ikke tilbragt sin tid på skolen selvom at han var meld ind.

//Undskylder tiden..//
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstSnow.. Empty
IndlægEmne: Re: Snow..   Snow.. Icon_minitimeOns 05 okt 2011, 19:12

Ez gav et lille forskrækket hvin fra sig i det en fyr ligepluseligt kom kørende forbi hende på... hvad kaldte man det nu? Skatebord, eller hvad det nu var, hun sukkede tungt, og lod en hånd hvile imod sit bryst, og kunne tydeligt mærke hvor hurtigt hendes hjerte slog, pokkers oss.. hvorfor endte hun altid med et hjertestop når folk forskrækkede hende! Hun var også for gammel til dette. hun sukkede kort og så efter fyren der havde sagt noget til hende, selvom hun ikke hørte efter, dog satte hun sig let ned på knæ, og rullede en lille sneboldt sammen, og sendte i nakken på fyren"Lær det"Mumlede hun for sig selv, og trøffede bare hen til sin cykel som stod helt selv henne i cykel skuret, dog stønnede hun opgivende da hun så hendes dæk atter var flad. Pokkers unge, kunne de ikke lade andres ting være. hun sukkede kort og fik den bare låst op, det skulle nok blive en lang tur hjem igen. hun sukkede og gav sig bare til at trække med sin cykel, for den ville hun ikke efterlade på skolen, så tog en anden den bare igen, Dejligt. sne, og en cykel der ikke virkede, hun sukkede kort af sig selv og fortrød hun ikke havde købt sig en bil! Så kunne hun jo også komme letter omkring, selvom hun kun lignede en på 16, kunne hun let gå ind og få sig et kørekort, hun rystede på hovedet, imens hun trak af sted med sin cykel og kastede kun et kort blik ind i skole gården, og stoppede så atter op da hun så en pige få en vasker, hun kunne ikke lade vær med at smile svagt, og være lettet over det ikke var hende det gik udover, så ville de drenge sikkert også fortryde det bagefter, ingen skulle give hende en vasker eller bare overveje det, hurtigt puttede hun sin taske op i sin cykelkurv, og gav sig så til at trække af sted med den ned af fortovet, og overvejede lidt at finde en cafe hvor hun kunne få noget at spise, enden hun tog den lange tur hjem til gården, hun sukkede, forbanede til unger. Hun skulle nok tage sin hævn når hun fandt ud af hvem der hele tiden punkterede hendes cykel, hun sukkede kort så en lille hvid sky stod ud af munden på hende, hun rynkede kort på næsen, og trak bare sin jakke mere om sig, og smilede ved sig selv, det var vel en af de sjoveste ting ved vintern, man kunne syge uden at havde smøger. Hun smilede atter og gled på noget is, så hun endte på måsen i sneen, dog nåede hun kun lige at skuppe sin cykel så den ville falde den modsattevej og ikke nedover hende, ”Forbande!” Udbrød hun ved sig selv, og kom så atter på bene og gav sig til at gnide sine bukser rene, perfekt de var helt nyde, og skulle allerede vaskes, og hun kunne ikke finde ud af at vaske! Hun sukkede tungt, så en stor hvid sky stod ud af hendes mund, så hun rynkede let på næsen, og kunne ikke lade vær med at blive i lidt bedre humør,

//Sorry tiden, nettet gik hele tiden..
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
Snow.. Empty
IndlægEmne: Re: Snow..   Snow.. Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Snow..
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Sheria :: Sheria high school-
Gå til: