The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 where I'll belong - Danni

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
Gæstwhere I'll belong - Danni Empty
IndlægEmne: where I'll belong - Danni   where I'll belong - Danni Icon_minitimeSøn 09 okt 2011, 01:59

Dag: Lørdag
Dato: Irl. 08/10-11
Tid: Omkring et tiden.
Sted: Deepshell - Zeeman.
Vejr: Det blæser og regner uden for.
Årstid: Efterår.
______________________________________________________________________________________________________________

En lille bar/værtshus var det eneste på gaden der stadig havde lys i vinduerne, alt andet var slukket, lukket og låst. Skiften på årstiden havde betydet det hurtiger blev mørkt i de smalle gader, og natten hurtig lagde sig over byens huse. For nogen var det en fordel, så kunne natens væsner endelig komme frem fra deres skjule steder, liste rundt i mørke gader hvor gadelamperne endnu ikke nåede ind. For andre var det blot et tegn på vinteren nærmede sig, og kulden bød dem i møde. Men for Alias var det trods alt en fordel, der var ikke så mange mennesker ude på det sene tidspunkt, alle var fra langts gået i seng, gaderne lå ødehen i denne del af byen og de få gadelygter der lysten de smalle brostens belagte gader op, nåede langt fra ud i knater og hjørnerne, her hvor nattens folk tude gemme sig, altid ligge klar på lur.
Men lige nu gemte han sig ej, han gik med hurtige små skridt gennem gaderne, som var han forfulgt af noget, aj heller kiggede han sig tilbage, som var han bange for hvad end der var, selv om for andre så gaden tom ud, så vidste man jo aldrig med Alias, han endte som regl med at rode sig ud i noget, for stort, til han selv kunne klare det. Problemerne hubbede sig op, dag for dag blev e større, og også denne nat plagede et bestemt problem, hvis man da kunne kalde det for det, ham. Hans udstårling var.. nedværdigt, og ynkligt, ikke så med ud af til men han følte sig en smule fortabt, og alligvel stærkere ned nogen sinde før, en blanede følelse af fortabelse og styrke. Han var kladt i lange tæt sidene sorte busker, der var dog ikke tale om hvor rene de nu var, det var blot et held de var sorte så ma ikke lagde så megn' mærke til det. Han havde en hvid t-shirt på med print af et grønt og rødt monster.. eller det ville sige den engang havde været hvid, hvilket diverse mudder, jord, mås.. og andre ting fra skovns indre.. havde ødelagt total, så den så ikke andet en snavset ud.. en klog mand.. væsne, ville opdage at det ikke blot var snavs der indylede hans ydre, men også blod, tørt gammelt blod der sad fast over alt på hans tøj. Over den hvide t-shirt havde han en sort jakke med hætte, der gik ham til midt på røven. Han havde enda et brunt bælte på, og hvad det trænede øje ikke kunne se var at han både bar på kniv.. og pisk.
Gennem natten søgte han, han søgte lyset, han søgte føde, han søgte sig et nemt offer, han havde ikke spist andet end dyreblod i flere uger, og havde næsten ingen livskraft tilbage at leve på, havde det ikke været for hans enorme styrke havde han stadig ligget forsvarsløs i skoven indylet i snavs, med alle disse lig omkring sig.
Han forsatte gennem gaderne søgte lyset fra det gamle værtshus, mærkede hvordan hele kroppen skreg efter disse menneskers blod, hvordan han ikke kunen beherske sig, og hvordan han vidste.. at han ville slå flere mennesker ihjel denne nat, end nogen sinde før. Hans trætte mørke øjne strejfede vinduet hvor varmen strømmede ud, han pressede stramt læberne sammen så hugtænderne var ude af syne, i det han begyndte at bevæge sig langsomt og ukontrolert mod huset. På samme tid som han lugtede hvert og et af personerne inde bag muerne, begyndte hovde pinene igen, og tuisende billeder og stemmer fór gennem hans tanker.. han havde en ustyrlig lyst til at kaste sig på knæ og gennem bore sin hjerne for at få det til at stoppe.. alt for at få det til at stoppe.. men han havde ikke flere krafter tilbage, hvis han gav op nu.. så ville dusør jægerne hente ham.. og så var han så godt som døds dømt. Han blev skam nød til at bevæge sig mod huset.. skridt for skridt, i takt med hovde pinen der steg og steg.. langsomt.. ukontrollert.. usikre små skridt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstwhere I'll belong - Danni Empty
IndlægEmne: Re: where I'll belong - Danni   where I'll belong - Danni Icon_minitimeSøn 09 okt 2011, 02:37

Klokken var jo begynd at blive ret så mange, og de fleste mennesker der inde var jo allerede begynd at blive fulde. Men alligevel havde de ikke den store lyst til at gå, det var jo Lørdag og så skulle man jo bare feste. Musikken var ret så høj, men ikke så høj som på et diskotek så man kunne godt snakke. Det var jo også det de fleste mennesker gjorde, de grin som kom overdøvede musikken en gang imellem. Men det gjorde det jo bare mere hyggeligt, at lade sin Lørdag nat forgå der inde.
Ved det ikke så store dansegulv, stod der nogle få folk og dansede med hinanden til den musik som nu blev spillet.
En af de personer som tog den fornøjelse og dansede, var en ikke så høj blondie. Det var Danni som nu altid elskede at være der hvor sprutten og musikken var, han dansede bare med en af de fulde fyre som var der.
Danni havde et par sorte støvler på, som gik op til knæene på ham. Han havde også en alt for stor t-shirt på, som viste hans ene skulder og nået af sine lår. Indenunder t-shirten havde han et par små shorts på, som bare ikke kunne ses.
Hans hår hang som altid ned af skulderne og ryggen på ham, og de naturlige krøller var ikke til at ses da han jo havde glattet det. Han kunne ikke lide at vise sine krøller, da han ikke mente at de klædte ham. Selv om det slet ikke passede, da de var utrolig smukke til ham.
Den fulde fyr foran ham, dansede bare fra side til side og lignede mere en tumpe. Men Danni havde ikke nået imod det, og kunne bare godt lide at danse så var det lige meget med hvem det var med.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstwhere I'll belong - Danni Empty
IndlægEmne: Re: where I'll belong - Danni   where I'll belong - Danni Icon_minitimeMan 10 okt 2011, 20:03

Hans slørede blik glippede i det han lod sine øjne finde frem til døren til det lysende hus, han bevægede sig i en form af slowmotion frem ad mod døren, eller sådan føltes det i alt fald for ham, selv om han nok kun bevægede sig i et sløvt menneske tempo. Han nåede dog endelig frem til træ døren ind til hværtshuset, og greb sløvt om håndtaget, han var klar over at lige så snart han trådte inden for disse vægge ville han ikke længer være i stand til at styre sin tørst og han ville gribe den første og tætteste på, han kendte sine replikker og det var ikke svært at lokke en tilfædig med sig ud i mørket, eller blot ud på toilettet.. dog havde han ikke helt overvejet hvad han ville gøre med liget endnu, måske var det bedst bare at efterlade det på toilettet.. det var trodsalt et hværtshus, her lå sikkert tit adskillige mennesker og flød. Han prøvede at se bort fra billederne i hovedet da han hev ned i håndtaget og åbnede døren gangske langsomt, en myller af stemmer ramte ham som et slag på indersiden af hovedet, det var virkelig den værste hovedepine man overhovedet kunne tænke sig til. Hans blik gled kun et sekundt rundt på de tilstede værende inden han smilte forførende til en mand der stod lige i døren, "kom.." lød hans lokkende stemme og han lod sine iskolde finger glide rundt om mandens håndled og trække ham uden for, adskillige billeder af mandens personlige tanker, rullede for hans indre øje som en slags film, og han blev pumpede med flere infomationer end han brød sig om. Han sukkede langsomt og gav et gisp fra sig da han fik manden uden for og lukkede døren bag sig. Der gik ikke mange sekunder før døren igen blev åbnet, han tørte munden i ærmet og smilte bevidst ind i lokalet, hans øjen gik igen fra person til person, den første og tætteste på hev han atter med sig ud. For blot at vende tilbage til kroen et par minutter efter, han var nu mæt og følte sig på atter nyfødt, billederne i hovedet var under krontrol igen, og han skubbede dem fra sig sammene med hovede pinene, hans blik undersøgtet folkene herinde, ville se om nogen havde lagt mærke til hans forsvinden med nogen af de tilstede værrende gæster, måske nogen der opdagede at disse to mænd manglede. Desværre var der intet at stille op da disse to mænd allerede var sten døde, og fuldstændig tømt for blod, lå de nu henne forbi det næste gade hjørne og rådnede langsomt op. Alias gik blot ind i lokalet.. nu havde han tid og tålmodighed til at se sig om efter sit næste ofre.. og vælge dette emd omhu denne gang, måske gemte der sig nogen jomfru'er i lokalet.. i det hele taget søgte han lokalet for kvinder, og hans næse afslørede hurtigt for ham at der var en kvindelig engel til stede, til hans glæde selvfølelige.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstwhere I'll belong - Danni Empty
IndlægEmne: Re: where I'll belong - Danni   where I'll belong - Danni Icon_minitimeMan 10 okt 2011, 21:52

Danni var lidt som alle andre der inde, og lag slet ikke mærke til at der var nogen der forsvandt. Han gik jo også mere op i sig selv, end om der var nogen der forsvandt eller ikke forsvandt. Han blev bare ved med at danse rundt, uden at overhovedet vide hvad der var kommet ind i værtshuset. Han var nok heller ikke en af dem som kende mest til vampyr, han viste bare at han skulle holde sig væk fra dem. Eller det havde hans forældre fortalt ham, men de fortalte ham jo at han bare skulle holde sig væk fra alle racer. Så det var altid sjovt at gå imod det de sagde, og i stedet møde alle de racer han nu kunne. Han holde sig alligevel mest til mennesker, da det var mere der han hørte hjemme. Han var jo ikke som alle andre engle, han havde ikke nogle vinger eller hvis han havde kunne han ikke finde ud af at få dem frem. Han havde heller ikke nogen evne, så han lignede vel mere et menneske end en engel?.

Han blev bare ved med at danse med fyren til musikken skiftede, og han sagde tak for dansen og gik af danse gulvet. Det var jo altid varmt at danse, og man skulle jo heller ikke danse for meget så man risikere at falde om.
Han gik roligt op til baren, med nogle elegante og meget kvindelige bevægelser "en Cosmopolitan" sagde han sødt til bartender, og strakt gik i gang med at lave det til ham.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstwhere I'll belong - Danni Empty
IndlægEmne: Re: where I'll belong - Danni   where I'll belong - Danni Icon_minitimeMan 10 okt 2011, 23:48

Hans blik kørte langsomt rundt i rummet, og betragtede de til stedeværende lidt længere tid nu hvor han havde overskud til det. Han var godt nok stadig ikke særlig pænt klædt men det behøvede man vel heller ikke alle sammen for at være sådan et sted, der var nogen der var være klædt end ham, hvilket bygede hans selvtillid lidt op igen, måske var han nok i snavsede tøj, men hans fejlfri udsene fejlede dog intet og han var lige så tiltrækkende og pæn som altid. Han sorte hår faldt lidt ind foran de mørke øjne som han gik i et langsomt menneske tempo op til baren, han lod sine øjen flade på bartenderne, men stadig havde han lugten af engel sigende i næsen, og han var nysgerrig efter at finde ud af hvem dene engel var, han blik gled rundt om sig og han fulgte sin næse rundt i lokalert, dog hopdagede han først nu at kvinden ikke stod ret langt fra ham selv her i baren og han tillod derfor sig selv at kigge en ekstra gang på hende inden han vendte hovedet væk og diskret trådte et skridt tætter på hende. Han var en smuk skabning, selvfølelige var hun det hun var en engel, så sød og fristende som ingen andre væsner kunne være, det var lige før hans tænder løb i vand blot ved lugten af hendes skønhed. Han ventede blot på hun ville ligge mærke til hans nærværd før han kunne starte en samtale op med hende.. lokke hende med sig, men blot.. havde han masser af tid, så det skadet vel ikke at lege lidt med pigen før han hev hende med sig, et sted hen hvor hun aldrig ville vende tilbage fra.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstwhere I'll belong - Danni Empty
IndlægEmne: Re: where I'll belong - Danni   where I'll belong - Danni Icon_minitimeTirs 11 okt 2011, 02:00

Danni satte sig langsomt op på en af de barstole lige ved siden af ham, men de var jo højere end ham så han var nød til at kravle op i den. Det tog ikke længe før hans lyserøde drink stod foran ham "tak" sagde han sødt og drak en lille smugle af den, inden han fandt nogle småpenge frem og gav manden bag baren det. Han drak en lille smugle mere af den, mens han lag mærke til personen ved siden af ham rykkede sig tætter på. Han vende langsomt sit blik mod ham, mens han sensuelt slikkede væsken af sine læber "bruger du meget plads? eller vil du bare være tæt på mig?" spurgte han om og kunne ikke lade være med at smilte sødt imens, da han bestemt ikke havde nået imod at få opmærksomhed.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstwhere I'll belong - Danni Empty
IndlægEmne: Re: where I'll belong - Danni   where I'll belong - Danni Icon_minitimeOns 12 okt 2011, 06:04

Hendes stemme fik ham ud af hans drømme verden igen, han følte sig ret frisk igen, men han havde brug for en lille smule mere blod, så han ville være sikker i løbet af dagen, og måske ville han ikke flygte tilbage til skoven.. han burde også snart tage hjem, og får rodet lidt op i sit liv, og mest af alt få noget tøj på der ikke var indsmurt i mudder og indtørret dyreblod. Han så op igen og betragtede hende lidt, hun var så smuk, det var så lang tid siden han havde set en engel, flere månder måske, og nu stod han endelig foran en.. og så havde han kun på plan at slå vedkommende ihjel.. sikke et monster han var bleven. Et frækt smil bredte sig bare på hans læber ved tanken, der var nok ingen godhed i hans hjerte. Han drjede langsomt hovedet mod hende igen da hun henvendte sig til ham med et spørgsmål, og han grinte blot lidt og trådte tætter på hende så han stod ved hendes stol, og så lidt op på hende med et forførende blik, "Jeg ville såmen bare tætter på frøknen" sagde han roligt og langsomt med en forførende tone, imens han blev ved med at kigge intenst på hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstwhere I'll belong - Danni Empty
IndlægEmne: Re: where I'll belong - Danni   where I'll belong - Danni Icon_minitimeMan 17 okt 2011, 02:27

Danni så bare på ham og kunne ikke lade være med et give et lille grin fra sig "så det ville du?" spurgte han om og drak lidt mere af sin drink, mens han lag sit ene ben hen over det andet "og nu er du jo kommet tætter på.. hvad så?" sagde han mens han satte sin drink ned på baren igen, og vende sit blik mod ham med det søde smil som han altid have på læberne. Det var jo en ret så flot fyr som stod ved siden af ham, det mente han at det var og det lag han heller ikke skjul på. Når han så nået han synes så godt ud, så var han ikke en af dem som prøvede på at skjule det. For enten gik det jo godt, ellers gik det bare af H til.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstwhere I'll belong - Danni Empty
IndlægEmne: Re: where I'll belong - Danni   where I'll belong - Danni Icon_minitimeLør 22 okt 2011, 00:29

Alias smilte forførende til hende imens han betragtede hendes lange lyse lokker, der var ikke noget han elskede mere end en pige med lyst hår, det fik virkelig deres femenime side frem på en meget elegant og folt måde. Han grinte lidt da hun savrede ham og nikkede lidt til hende men sørgede stadig for at holde øjnkonatken, han overvjede kort at rykke tætter på hende, men hun ville nok bare blive stødt af det, så han måtte heller lade være.. i hvert fald med at komme alt for nært hende.. til de altså var alene.. sener.. men lige nu kunne han nok godt tillade sig at slappe lidt af og få noget ud af natten.. glemme.. ville være det bedste.. og have sex med denne skønhed.. det ville måske heller ikke være helt slemt.. i hvert fald ikke efter hvad han havde været igennem.. så var en rigtig kvinde lige havd han trangte til.
"Alias" pærsenterede han sig selv da hun spurgte hvad der nu skulle ske, han rakte roligt hånden frem mod hende med et stadig forførende smil.. natten havde masser at byde på.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstwhere I'll belong - Danni Empty
IndlægEmne: Re: where I'll belong - Danni   where I'll belong - Danni Icon_minitimeSøn 23 okt 2011, 04:30

Danni så bare på ham med et lidt skummelt blik, mens der ellers var et ret så sødt pigeligt smil på hans læber. Han så kort ned på hans hånd inden han tog den i sin "Alias.. Mit navn er Danni" sagde han og var ret så stolt af sit navn, selv om det ikke lige var hans rigtige navn. Det var et navn han havde taget til sig som lille, han hed jo rigtigt Daniel og brød sig bestemt ikke om det. Danni var et meget bedre navn, da han stadig startede med D og alligevel kunne en pige hedde Danni. Nok den eneste som stadig kalde ham Daniel var hans far, og det var også den eneste han tillod som stadig gav ham det navn.
Han gav et lille tryk i hans hånd, inden han tog sin hånd tilbage igen "hvad får sådan en som dig til at gå ind i sådan et sted som dette?" spurgte han om, da de fleste unge jo bare tog på diskotek.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstwhere I'll belong - Danni Empty
IndlægEmne: Re: where I'll belong - Danni   where I'll belong - Danni Icon_minitimeOns 26 okt 2011, 21:28

Alias smilte til pigen, et sødt, måske lidt for sukkersødt smil, men hans øjne var mørke og sultne, det var de vel altid, og han havde en underlig følelse af.. han have brug for at slås.. med nogen.. den første varulv der trådte end af døren, fik hovedet revet af inden han kunne nå at se sig om. Han kunne ikke helt beskrive hvorfor han havde sådan, han følte sig bare dårligt tilpas, selv med de to døde lig han havde tømt for blod, så følte han sig stadig uklar i hovedet, som hvis man havde drukket eller noget i den stil, men han havde jo ikke drukekt.. han havde bare levet på dyreblod i lidt tid.. det havde måske ødelagt ham lidt? Det var noget lort, men det var jo også bare ren overlevelse.. han var ikke fej for at slå mennesker eller andre racer ihjel, så længe hans egen race stod urørt hen, han kunne aldrig finde på at ligge en hånd mod dem.. men han viste afsky til dem der forrådte deres egen race.. men stadig.. han havde ikke i sinde at gøre dem undt, de var trodsalt stadig hans egne. Han så op da pigen talte til hende, og han smilte forførende til hende, overvjede kun kort hendes spøgsmål inden han gav sig til at svare, og slå hendes varme fine hånd igen. "Jeg var ærlig talt ikke klar over hvor jeg befandt mig.. før jeg var kommet.. og så fik jeg.. duften af engel" sagde han langsomt med en dyb forførende tone iemns han så hende ind i øjnene. "Så rent faktisk.. så var det dig" sagde han og smilte frækt til hende.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
where I'll belong - Danni Empty
IndlægEmne: Re: where I'll belong - Danni   where I'll belong - Danni Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
where I'll belong - Danni
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Deepshell :: Zeeman-
Gå til: