The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Festlige farver Alexandre

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstFestlige farver Alexandre  Empty
IndlægEmne: Festlige farver Alexandre    Festlige farver Alexandre  Icon_minitimeTors 27 okt 2011, 02:11

Tid 16:34
Vejr solrigt.
Sted La Sunisha.
Omgivelser folk over alt.
Påklædning Sort knælang nederdel, hvid top en tynd jakke. Samt tennissko og hendes sædvanlige taske.

Alize kom roligt gående ned af La Sunushas mange gader, hun smilede for sig selv. I mens hun kiggede på de forskellige butikker der var at se, hun lod håret glide igennem det op satte hår. Som var sat op i en stram heste hale. Hendes krøllede hår, så bølgende ud, i mens hun gik frem ad. Hun smilede for sig selv, i mens hun bare gik. Hun kendte ikke rigtig nogen, så venner kunne hun vel ikke rigtig møde sådan bare lige pludselig. Eller hun kunne jo selvfølgelig bare give sig i snak med nogle komplet fremmede, men sådan var hun ikke rigtig, ikke snaksaglig. Hun sukkede kort, og kiggede rundt, folk på gaderne gik hurtig frem og tilbage som om de havde travlt. Eller noget vigtig at nå, nogle stod og snakkede med andre andre i deres mobiler. Mens nogen bare gik for dem selv lige som Alize gjorde.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstFestlige farver Alexandre  Empty
IndlægEmne: Re: Festlige farver Alexandre    Festlige farver Alexandre  Icon_minitimeTors 27 okt 2011, 02:23

Det var ikke særligt tit man så Alexandre i den her by del for hans hjem var i Werclare og der kom han næsten ikke væk fra eller hvis han gjord var det fordi han havde en fest han skulle til og eller ikke så tit igen, han gik for ham selv i hans tanker og han så en smule træt ud da han lige var kommet tilbage fra Rusland og derfor havde han ikke sovet i en stor del døgn da han stadig havde jetlag fra flyet.
Han havde som altid en hvid skjorte på mens hans bukser var sorte og der ud over sad en mørkerød vest mens han havde en rød lang jakke på hans arme, han havde selv meget hvid hud eller den havde en smule grå men ikke meget mens hans øjne var røde og hår havde den sammen farve.
Han navn var som sagt Alexandre og han var en 600 år gammel dæmon selv om hans krop ikke lige frem så sådan ud så kun man se det hvis man kiggede ham ind i de lysegrønne øjne som man tit havde let ved og blive fanget af, nu gik han bare for ham selv mens han kiggede efter en og snakke med for han havde ikke snakke med nogle siden han var taget hjem og nu havde han enlig bare bruge for selskab da han var blive en smule ensom hen af vejen..
Tilbage til toppen Go down
 
Festlige farver Alexandre
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: La Sunisha :: Byen i la Sunisha-
Gå til: