The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Lost on the way ((Alize))

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstLost on the way ((Alize)) Empty
IndlægEmne: Lost on the way ((Alize))   Lost on the way ((Alize)) Icon_minitimeTors 27 okt 2011, 06:01

T: 14.30
S: Deepshell gå gade..
O: Masser af mennesker som er ude og køb ind eller hvad de nu skal, og eller den hele store larme fra folk..
P: se billede og en sort lang kappe ud over og en stok i den ene hånd..
V: Solen skinder men den er ikke varme og så blæser det os en del..

Mennesker mennesker mennesker, der var ikke andet og finde lige meget hvor man så gik hen og det gav Alex lyst til og opgive og finde vej tilbage til hans lille loftværelse for han var jo kun en lille dreng.
Han fandt et sted og han sukkede kort mens han kiggede sig om *hvordan kommer jeg hjem* tænkte han kort mens han sad sig ned på jorden og han sad bare på hans kappe mens han kiggede på alle dem som gik forbi ham, han var ikke lige frem særligt høj og derfor havde han heller ikke særligt let ved og se hen over andre folk eller han kun da godt men han kun ikke flyve rundt på et sted som det her.
Alex havde en sort kappe på mens hans tøj var helt blåt og det samme farve havde han hår eller ikke helt det var mere blå og grå på samme tid, han havde os klap for det ene øje da han havde to farvet øjne og derfor gemt han nu det ene væk fra verden så alle bare troede det var en ulykke der var sket med det ene øje, han rettet på hans tøj mens han kiggede frem for sig og han var ikke sikker på om han ville gå ud i mellem de mange mennesker.
Han tog bene ind til sig mens han kiggede på folk og han ville bare ønske af der var en der ville stoppe op og hjælp ham men sådan var mennesker nu ikke og han kun os se de død der gik i mellem men dem havde han heller ikke lyst til og snakke med for de kom selv med problemer til ham, han opgav det bare mens kiggede ned i jorden og han var stille..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstLost on the way ((Alize)) Empty
IndlægEmne: Re: Lost on the way ((Alize))   Lost on the way ((Alize)) Icon_minitimeLør 29 okt 2011, 23:57

Alize kom med rolige skridt gående ned af gaden, hun havde nogle poser i den ene hånd. En taske på den ene skuldre. Hun smilede roligt for sig selv, i mens hun gik for sig selv. Det havde været en fin nok dag til at handle ind, eller møde nye mennesker. Hun kiggede op, solen skinnede virkelig igennem denne dag. Selv om der ikke var særlig meget varme at mærke når det kom til stykket, men det gjorde vel heller ikke ret meget. Hun vendte hoved lige ud igen, hvor efter hun forsatte sin gang, nu måtte hun vel hjem med sine indkøbs poser. Hun gik roligt videre for sig selv, ind til hun lagde mærke til en dreng være for sig selv. Hun standsede brat op, kiggede hen på ham. Folk gik tydeligvis forbi ham, uden helt at lægge mærke til ham. Eller også var det bare hans udsende der bare skræmte dem væk, hun lod hånden glide igennem hendes pande hår som hang lidt, hun havde håret sat op i en heste hale. Bølgerne i håret var tydeligt at se, hun gik i en hvid knælang nederdel. En hvid top og en tynd jakke, samt tennissko. Efter at hun havde betragtet ham i lidt tid, gik hun hen mod ham. Han så heller ikke ud til at være ret gammel, tolv til tretten år der omkring. "Hej har du brug for hjælp?" Spurgte hun ham om da hun var kommet over til ham.
Tilbage til toppen Go down
 
Lost on the way ((Alize))
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Deepshell :: Gågaden-
Gå til: