The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Back again - Oskar

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstBack again - Oskar Empty
IndlægEmne: Back again - Oskar   Back again - Oskar Icon_minitimeTors 03 nov 2011, 08:26

Tid: Sen aften.
Sted: Ved skolens svømmehal.
Vejr: Regn, koldt og blæsende.
Omgivelser: Ikke et øje.

Det havde ikke været et problem at hoppe over pigtrådshegnet der indhegnede skolen, han havde gjort det mange gange. Hans hår hang slasket ind til hans pande, vandet dryppede fra det. Hans tøj klistrede sig tæt ind til hans krop, men det så ikke ud til at påvirke ham. Mathias kendte sin rute, så han blev ikke fanget af overvågningen der var sat op rundt omkring. Regnen haglede ned i tove rundt omkring ham. Adræt hoppede han op og fik fat i en vindueskarm, som han fortsat fik svunget sig op i, og kom igennem. Vinduet stod som sædvanligt let på klem, så han klemte sig med lethed igennem det. Let rystede han sit hår, som var han en hund, inden han kørte hånden igennem de korte krøller. Målbevidst fortsatte han ud ad op til flere døre, inden han stod foran den klorinfyldte pool. Lygten fik ham til at tænke på ferie, et tungt suk lød fra ham, inden han tog sin trøje over hovedet og smed den på gulvet. Der var begyndt at samle sig en lille vandpyt under ham.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstBack again - Oskar Empty
IndlægEmne: Re: Back again - Oskar   Back again - Oskar Icon_minitimeTors 03 nov 2011, 08:39

Oskar tog endnu et hvi af joniten og pustede røgen ud gennem næsen, sukkede stille og lagde den ene arm under bag hovedet, han lå på ryggen på en af tribunerne i svømmehallen. Han følte sig lidt halv svævende og brumemde stille for sig selv, smilte og lod et lille grin forlade han læber, og tågede ud i svømmehallen.. han kunne godt lide at være her.. der lugtede rart, og her var varmt, selv om det var mørkt, lysede var bevægelses følsom, og nu han lå helt stille i.. så var det slukket. Han kom her ikke tit, han kunne ikke lide at svømme.. ikke rigtig, men han kunne godt lide lugten og han kunne godt lide at være alene. Han havde været her det meste af aften, hans skole taske stod ved siden af ham, og var væltede så ting og sagder flød ud over det hele, men det ragede ham! Altså han lavede jo alligvel aldrig sine lektier alligvel.. selv om han nok burde.. han god jo ikke smides ud, men han gad jo heller ikke gå i skole.. men det var vel bare noget han blev nød til.. Han stirrede op på klokken og grinte stille... han kom alt for sent på arbjede, han blev sikkert fyret.. men han var fucking ligeglad.. jobs kom og gik.. hvis han blev smidt ud af skolen så..
Han satte sig med et ryk og og stirrede mod døren, nogen havde brudt stilheden, og han var et øjeblik bange for det var en lære eller pedel.. men så bare den høje mand.. fuldstændig gennemblødt og udstødte et suk da han smed tørjen og smed sig ned igen så han lagde ned.. tog et hiv igen og betragtede lyset da det tændte.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstBack again - Oskar Empty
IndlægEmne: Re: Back again - Oskar   Back again - Oskar Icon_minitimeTors 03 nov 2011, 09:34

En anden lugt end klorin ramte ham. Hans blik faldt på den unge dreng der sad og røg på sin pind. Overraskelsen kunne tydeligt ses i hans ansigt. Virkelig? Havde ungdommen ikke bedre at lave end at hænge ud på deres skole, efter lukketid? Eller var denne knægt bare forskruet? Det tydede lidt på det sidste. En taske lå på gulvet, indholdet spredt ud over det hele. Mathias rømmede sig lidt, idet han begyndte at nærme sig drengen. "Hey," hilste han den fremmede, han lod undersøgende blikket glide op og ned af ham.
Utroligt, det her havde han ikke prøvet før. Der var aldrig nogensinde nogen der havde været der til at kunne forstyrre ham her. Der plejede at være tomt. Måske var han ny? På den anden side var det også rimelig lang tid siden at han sidst havde været her. Det irriterede ham lidt, på den anden side, han ejede ikke stedet. Det han gjorde var ulovligt, der skulle være flere til at lave kriminalitet end ham.
"Er du ikke lidt for ung til det der?" spurgte han og hentydede til jointen. Det var altid hyggeligt at provokere. Han kendte selv til det, han havde været inde i sådan et miljø, men det var godt nok lang tid siden, dengang det første gang kom på markedet for alvor. Siden da havde han prøvet at tage afstand til det. Men lugten var det samme, og han inhalerede det med et tung suk.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstBack again - Oskar Empty
IndlægEmne: Re: Back again - Oskar   Back again - Oskar Icon_minitimeFre 04 nov 2011, 03:06

Oskar hævede øjnbrynene da manden talte ud i luften.. stirrede lidt op i loftet.. hvem talte han til? Han lukkede bare øjnene i igen og tog et hiv af jointen igen. Lå og svævede lidt i luften, følte sig meget god tilpas, i den stilhed der var herinde, han havde helt glemt manden.. var ligeglad med ham, kendte ham ikke, vidste ikke hvem han var.. og ligenu var han for høj til overhovedet at undre sig over det eller spørge ind til ham.. eller for den sags skyld at hilse orndeligt. Han forholdte sig bare stille og grinte lidt ud i luften hver gang noget kilede eller han så sjove billeder for sig. Tog endnu et hiv og lod sin svæge vider på en bølge af velbehag. Ind til manden stemme fik ham til at blinke lidt forvirret igen, og han kom i tnake om det uønskede selvskab han havde fået.. han kunne umuligt komme op at side, han følte som lå han i et dybt hul, det var umuligt at komme op derfra, han var fanget.. men det var ikke ubhealigt.. det var bare.. underligt, men rart. Han blinkede igen og forstod stadig ike hvem det var manden snakkede til? VAr der andre herinde end ham? Talte han til et dyr.. hvem snakkede han til.. hvem var han? Hvor var han.
Han lukkede dørmmene øjnene i igen og grinte lidt "Spørg pingvinene" grinte han så højt og fik næsten tåre i øjnene af sin egen latter og kroppen der begyndte at ryste usamhængene, hans puls steg og han hostede et par gangen inden ahn satte jointen for læberne og tog endnu et hiv af den.. fik det straks beder og holdte op med at grine.. han svævede igen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstBack again - Oskar Empty
IndlægEmne: Re: Back again - Oskar   Back again - Oskar Icon_minitimeOns 16 nov 2011, 03:07

Mathias sendte et kritisk blik til fyren. Han så ud til at være godt væk, i sin egen verden. Det ville sikkert ikke vare længe inden fyren fik det alt for dårligt. Det skulle nødigt ende med at han blev forgiftet af narkotikaet. Mathias gled ned på de kolde fliser ved siden af ham. Ikke at kulden gjorde ham noget, men han spejdede alligevel efter sin trøje, som lå smidt et sted over i et hjørne. For langt væk til at han kunne nå den, i så fald ville han være nødt til at rejse sig, ikke noget han orkede lige nu.
Skæve mennesker. Forhåbentlig var ham her ikke en af de irriterende af slagsen, han kunne nemlig godt bruge underholdningen.
Mathias studerede drengen. Gad vide hvad der havde fået ham til at starte på det der? Folk havde alle deres underlige historier, manges var dog den samme. Men det virkede ikke ligefrem til at det var på grund af socialt pres, så ville han nok ikke sidde her alene. Mathias inhalerede røgen der steg op fra jointen. Den påvirkede ham ikke, det var bare behageligt at lugte til.
Et dybt suk kom fra Mathias, dog kunne han ikke lade være med at smile. "Hvad hvis de ikke har lyst til at tale med mig?" spillede han med. Han så ventende på det ukendte hashvrag. Denne dreng kunne få sig meget bedre, hvis han bare kom ud af det. Det ville være bedst for ham selv.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstBack again - Oskar Empty
IndlægEmne: Re: Back again - Oskar   Back again - Oskar Icon_minitimeOns 16 nov 2011, 04:35

"hm?" mumlede han stille og så lidt op på manden, der sad ved siden af ham i bar overkrop.. var det ikke meningen han skulle svømme eller sådan noget? Det var vel derfor han kom her, Oskar så bare lidt ligeglad ud i luften, stoned.. og tog et hiv mere af jointen inden han kastede den fra sig og lod gløden gå ud af sig selv. Han så lidt på fyren, betragtede hans ansigt, det var pænt, og han kunne godt lide hans krøller.. og vandet.. det var rart, Oskar fik også helt lyst til at bade.. eller bare at være våd! Han fik lyst til at rende rundt i regnvejret med tøj på.. og hoppe i vandpytter.. hvis da bare han ikke var bleven syet fast til stenkanten under ham. Han så lidt op og hævede øjnbrynene, "Så du no lidt på den.. " Grinte han stille og satte sig langsomt op så han ikke så så hjælpeløs ud når han lå ned. Han fik et ordenligt blik på fyren.. og hans bare overkrop før han så væk fra ham.. det var ikke godt til ham når folk rendte halv nøgen rundt.. og blussede op under hans sex mangel.. hm.. han syntes han havde det slemt nok i forvejen, kunne fyren ikke tage lidt tøj på.. måske? "Hvem er du? Og hvorfor har du smidt tøjet?" sagde han roligt og kiggede lidt på mande, han var faldt lidt mere ned nu, men ahn smilte stadig lidt uartigt i det.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstBack again - Oskar Empty
IndlægEmne: Re: Back again - Oskar   Back again - Oskar Icon_minitimeTirs 22 nov 2011, 08:53

Mathias betragtede gløden gå ud. Flisen under fik en sort plet, en grimasse oplyste hans ansigt et kort øjeblik, inden han fik sat ansigtet i mildere folder.
Det var ikke ligefrem komfortabelt at sidde der uden trøje på, især ikke da han opdagede de blik han fik af drengen. Det smigrede ham, men på den anden side, drengen var stærkt påvirket, og vidste sikkert ikke hvad han gjorde. Overhovedet. Det var lidt det han håbede på. Mathias rejste sig op. Det generede åbenbart drengen. Måske skulle han bare gå, lade ham være i fred i hans rus. Alligevel var hans planer ødelagt, han kom nok ikke til at mærke kloren imod hans hud, kulden og derefter hvordan kropstemperaturen faldt til at passe basinet's. Det irriterede ham lidt, men hvad kunne han dog gøre imod det.
"Jeg hedder Mathias," mumlede han, der var intet i vejen med at svare, drengen ville alligevel ikke kunne huske det næste dag, det regnede Mathias i hvert fald med. "Jeg havde regnet med at være her alene," kom det skarpt fra ham. Der var aldrig nogen her, hvorfor skulle der være det nu? Så lang tid havde han heller ikke været væk, hvorfor skulle ting ændre sig.
Hans humør var total vendt. Med rolige skridt gik han hen og samlede sin trøje op. Han vendte blikket imod hashvraget. "Undskyld at jeg forstyrrede dig...." sagde han højt nok til at personen ville kunne høre ham.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstBack again - Oskar Empty
IndlægEmne: Re: Back again - Oskar   Back again - Oskar Icon_minitimeTors 08 dec 2011, 20:19

Oskar grinte lidt imens han sad lidt og svagede, hans balance evne var overhovedet ikke under krontrol eller noget der var tæt på det. Han ville have rejst sig op, men han havde opgivet tanken igen ret hurtigt, det ville ikke ende i succes. Han smilte lidt fjoget til fyren og betragtede ham fjolle rundt.. som vidste han ikke helt hvad han skulle gøre af sig selv? Måske var han genert, eller måske var han bare ikke så.. glad for Oskar var her, men helt ærligt han var her jo først! Men det var Eh.. Mathias.. pænt navn.. Nok ligeglad med. "Nårh.." sagde han bare og smilte imens han vendte blikket ud mod poolen, og betragtede det blå vand, det var så smuk, og det kaldte på ham, han kunne høre det.. det voksede, det hev i ham, det ville have ham, han følte sig så tryllebundet.. ned i vandet.. ned under vand overfladen, ned ned, hvor ingen nogensinde fandt ham igen, hvor alt var roligt og stille, hvor alt var fredsfyldt og lykkeligt. Han fumlede lidt inden han fik sig rejst og taget de første par skridt mod kanten af vandet. "Men.. du skal bade." sagde han, lidt som en ordrer men det havde ikke været ment sådan.. mere at fyren i behøvede at gå, nu det var det her han var kommet efter, Oskar havde ikke noget imod han var der.. han kunne se på.. han så hurtigt kom poolen igen.. og følte ign den uhyggelige store tiltrækning.. han vidste med sikkerhed, at når han først hoppede i.. så kom han aldrig op igen.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
Back again - Oskar Empty
IndlægEmne: Re: Back again - Oskar   Back again - Oskar Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Back again - Oskar
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Sheria :: Sheria high school-
Gå til: