The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Logan.

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstLogan. Empty
IndlægEmne: Logan.    Logan. Icon_minitimeMan 14 nov 2011, 05:54

Sted:Zeeman bar
Tid: Omkrig kl 12
Omgivelser: ikke så mange mennesker.
vejr: Koldt og blæsende, men ingen regn
Påklædning: En Sort langærmet trøje, cowboyjeans og armyboots.

Jessie sad og kiggede ned i sin bog. Nye billeder fløj rundt i hendes hoved som hendes bevisthed slugte sætning efter sætning. Et højt martiniglad snurrede stlle rundt mellem hendes lange smalle fingre og hun nippede forsigtigt til det mens hendes blik stadig fulgte linjerne i bogen. Musikken der lød i baggrunden lagde hun ikke rigtig mærke til og det var først da starinlyset på hendes bord gik ud, hun kiggede op. Med en hurtig, næsten ligegyldig håndbevægelse tændte hun lyset med en tanke og så endelig en gang rundt i hele lokalet. Intet nyt, intet spændene hun kunne tage sig til. *Jeg trænger til en refill* tænkte hun og klappede bogen sammen, hvorefter hun lagde den på bordet. Med lange skridt gik hun op mod baren med det tomme martiniglas og lænede sig forførende hen over baren og viftede lidt med glasset. "En ny af dem her tak!" sagde hun højt til bartenderen og smilede bredt, med hvide tænder. Han kiggede på hende og smilede igen, "så gerne jessie". Hun havde været her mange gange. Hun svang sig op på en af de høje barstole for at snakke lidt med bartenderen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstLogan. Empty
IndlægEmne: Re: Logan.    Logan. Icon_minitimeMan 14 nov 2011, 06:02

Logan sad ved den ene barstol og pillede ved et glas et eller andet han bare havde bestilt. Han var alligevel kun kommet fordi han havde brug for at virke stærkere og det gjorde han for det meste når han sad ved mennesker. Han kunne se mindst en vampyr og det gjorde ham ikke noget specielt. Han knurrede truende men lavt. Han var virkelig ikke i alt for godt humør. Han viste hugtænder af bartenderen der kendte ham. Bartenderen kom hen til ham. " Skal du have en martini på hustets regning sir? " Spurgte Han venligt. " Ja tak " Sagde Logan roligt og greb glasset der kom glidende ned af bordet. Han kiggede på martinien og drak et par slurke. Han nød varmen der bredte sig i hans krop...
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstLogan. Empty
IndlægEmne: Re: Logan.    Logan. Icon_minitimeMan 14 nov 2011, 06:10

Jessie kiggede til siden. En høj ung mand sad et par stole fra hende og kiggede ned i sin egen martine. Vampyr, helt klart, men stadig var hun ikke sikker på hvor stærk han var. Hurtigt så hun lidt ned og sendte ham et indbydene blik gennem øjnvipperne. Et par blonde lokker blev snoet gennem fingrene og et par hugtænder kom til syne da hun smilede et drilagtigt smil. "Venter du på nogen, eller er du også bare her for de gode martinier?" Smilede hun og hoppede ned fra barstolen og satte sig på den en stol fra hans, lagde benene over kors og førte hånden genne håret.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstLogan. Empty
IndlægEmne: Re: Logan.    Logan. Icon_minitimeMan 14 nov 2011, 06:14

Logan løftede sit blik og mødte vampyr-pigens blik. " Jeg venter ikke på nogen, Må jeg få æren af at vide dit navn " Sagde Han roligt og holdt hendes blik fast. Han kiggede roligt på hende men enhver ville kunne se den ændring alt alkoholen han havde fået havde gjort ved ham. Det havde gjort ham mere vild. Han viste sine hugtænder i et snedigt smil men han var ikke helt ude på noget endnu. Han kiggede hende ind i øjnene og holdt vagtsomt øje med hende da nye vampyrer aldrig havde gjort det store indtryk på ham...

// Undskyld at det ikke blev så langt men min Krea er væk //
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstLogan. Empty
IndlægEmne: Re: Logan.    Logan. Icon_minitimeMan 14 nov 2011, 06:22

"Jessie" Smilede hun og vendte sig nu med front mod ham på stolen. inden i morede hun sig. Ikke fordi hun mente han var under hende eller noget men han havde klart fanget hendes interresse, det burde han vel også kunne se. Hun skulle til at sende ham et frækt smil, men tog sig i det. I stedet lænede hun hovedt mod sin hånden på bardisken. Alt for længe havde hun siddet og læst og det var godt lige at få noget andet i tankerne. "Og dit?" Hun mødte hans blik.

//Kender det alt for godt//
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstLogan. Empty
IndlægEmne: Re: Logan.    Logan. Icon_minitimeMan 14 nov 2011, 06:44

Han sukkede og trak vejret langsomt. Hun havde fanget hans interesse en del men en tanke holdt ham fra at flirte med hende idag. Tanken om Wilith. Små Metalkugler eller stødkugler fløj om hans hoved ved tanken men han fik metallet til at ligge sig. " Logan " Sagde Han roligt og mødte hendes blik. Han rodede en smule op i hans brune pjuskede hår og satte så sin hånd under hagen..." Hvad laver sådan en yndig vampyr så herude i aften? " Spurgte Han stille og kiggede på hende...
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstLogan. Empty
IndlægEmne: Re: Logan.    Logan. Icon_minitimeMan 14 nov 2011, 06:56

Jessie kunne se han tøvede, og trak sig derfor lidt tilbage. "Hmm leder efter selvskab i guess.." Sagde hun med et lidt midre smil og så med i det halv tomme glas. hun tog den ynde træpind med den enlige oliven på og satte ild til det yderste af spidsen. Flammen genspejlede sig i hendes øjne et øjeblik og gik derefter ud uden en lyd. "Lad mig gætte, du er vel ude for at drikke et eller andet væk?" Det vær et hurtigt gæt, men det var det de vampyre hun kendte plejede at gøre, når de var på sådan et sted. Hun var her bare. Men hun havde fortalt ham sandheden, hun havde ikke lyst til at være alene, men hun vidste ikke hvorfor. "Eller hvad?" Et hurtigt drilagtigt smil overtog igen og hun kiggede på ham.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstLogan. Empty
IndlægEmne: Re: Logan.    Logan. Icon_minitimeMan 14 nov 2011, 07:01

Logan kiggede overrasket på hende da hun havde gættet rigtigt. " Jo jeg prøver at glemme men der er flere måder at glemme på " Sagde Han roligt men smilede frækt til hende. Han ville ikke lyve for hende. Hun så godt ud. Han lod en metalkugle bevæge sig rundt om hans finger før så at danne en ring der satte sig om hans finger. Han forsøgte at skrive noget på den og til sidst stod der "* Dead isent always bad *". Han sukkede og lagde sin hånd fladt ned på bordet. Han havde spottet hendes evne. Hun kunne styre ild. Han sukkede og hans øjne antog en sølv farve som metallet i hans hånd. " Jeg er villig til at give dig selskab " Knurrede Han legesygt..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstLogan. Empty
IndlægEmne: Re: Logan.    Logan. Icon_minitimeMan 14 nov 2011, 07:11

Hun grinede drillesygt "Dejligt, men først må du da endelig fortælle mig hvad du flygter fra" Sagde hun så og kiggede sig omkring efter bartenderen. "En øl, så er du en skat" Sagde hun med et lillepige smil på læberne. Bartenderen smilede og en øl kom glidene over disken, hun greb den og satte den for munden. Da hun havde stilt den så hun tilbage på Logan. Hendes fingre tegnede små mønstre på disken og efterlod afsvedene streger. Det blonde hår faldt ud over den ene skulder da hun igen så på ham, spændt på hvad han ville svare.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstLogan. Empty
IndlægEmne: Re: Logan.    Logan. Icon_minitimeMan 14 nov 2011, 17:00

Han rykkede en smule på sig sa han kunne se direkte på hende. " Jeg flygter fra tanken om at jeg dræbte min familie og alle mine venner " Sagde Han stille men smilede stadig.Han havde det faktisk fint angående at dræbe han fattede bare ikke at han havde dræbt det meste af sin familie. En legesyg knurren startede i hans bryst for så at blive en smule mere truende. Metalringen bevægede sig om hans finger i underlige former og cirkler. Han smilede til jessie med hugtænderne helt fremme.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstLogan. Empty
IndlægEmne: Re: Logan.    Logan. Icon_minitimeMan 14 nov 2011, 23:20

"Aha, jah der kan man se" Sagde Jessie lavmelt, men smilede stadig. Hun var ikke bange, Intresseret ja, men ikke bange. Med små lette bevægelser kørte hun en finger rundt og rundt på ølflaskens top, men tog ikke blikket fra ham. De i forvejen blå øjne, var begyndt at få et skær af ildrødt. Måske var han ikke så intresseret... et overvejene udtryk gled frem i hendes øjne, og hun fugtede læberne. "Du så ellers så uskyldig ud" Smilede hun så og lod det røde komme helt frem i hendes øjne, hendes hugtænder var også helt spise. Vampyren var nu kommet helt frem og der var ingen der ville tage hende for et menneske nu. De andre menneskelige gæster var også lige så stille begyndt at forlade baren, og alle de små starinlys på bordene blussede ekstra op da hun lod sin menneskelige forklædning falde. "Men skindet bedrager vel?" sagde hun så tørt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstLogan. Empty
IndlægEmne: Re: Logan.    Logan. Icon_minitimeOns 16 nov 2011, 00:53

Logan grinede hånligt og koldt. Han var ikke i humør til det her. Han smilede frækt til hende med hugtænderne ude og hans øjne blev røde som om det var ilden selv der blæste i dem. Ingen kendte ham. Han var lige flyttet dertil. Det her ville nok lære dem at uanset hvad måtte de aldrig gøre ham vred.. Han kiggede på hende med en forførende smil. " En vampyr er aldrig uskyldig " Sagde Han lavt med en knurrende stemme. Han lagde mærke til da hendes vampyr side kom frem men ignorerede det bevidst. Han lod sin dyriske vildhed springe ud og han snerrede. " Skindet bedrager altid, selv på ynkelige mennesker " Sagde Han stadig med den knurrende stemme. Han kiggede forførende på hende. Måske var hun alligevel interessant...
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstLogan. Empty
IndlægEmne: Re: Logan.    Logan. Icon_minitimeOns 16 nov 2011, 01:40

"Jeg troede det var rent logik at mennesker er ynkelige?" smilede hun og satte en finger fast på disken så en lille glød brændte sig vej hen til hans glas. Måske skulle hun bare gå? Hun rejste sig fra barstolen og lænede sig ind over bardisken, som nu havde fået nye brændmærker til sin uendelige samling af ridser, og satte sin flaske om på den anden side. Hun vidste han kunne se hendes former tydeligt nu og hun kastede håret om bag skulderen. Stadig lænene over bardisken så hun på ham med et førførende blik, "Vil jeg vide hvor du kommer fra, eller er det uden betydning?" Spurgte hun ham så med lav stemme. På en eller anden måde tiltrak han hende, men han skulle ikke få hende så let. Hun skulle ikke til at spille hans lille hvalp. Han blev stadig målt og vejet. Spillede de det samme spil?
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstLogan. Empty
IndlægEmne: Re: Logan.    Logan. Icon_minitimeLør 19 nov 2011, 21:09

Logan kiggede på hende. ” Det er ren logik ” Sagde Logan forbavset og kiggede på hende. Han var roligt men dog var metallet i hans hånd begyndt at blive varmt og stikkende. Han slap den forvredne stump metal der landte på bordet med et bump. Han smilede truende men samtidig flirtende til Jessica. Hun så godt ud. Han havde lagt mærke til det for lang tid siden men nu blev det mere tydeligt. Hendes lave stemme fik ham næsten til at snerre men han lod være og mødte hendes forførende blik. ” Du kan selv bestemme om det er af betydning ” Sagde Han forførende og smilede så man kunne se hans hugtænder. Han lavede en roligt bevægelse med hånden og metallet fløj igennem rummet og lige ind i en væg.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstLogan. Empty
IndlægEmne: Re: Logan.    Logan. Icon_minitimeTirs 22 nov 2011, 20:13

Jessie fulgte metalstykket flyve fra hans hånd, og i ssamme øjeblik det ramte væggen, langede hun mentalt ud og det nu flydene metal løb langsomt ned af væggen. Hun så ned og strakte ryggen,.. Pludselig gik det op for hende at det var meget længe siden hun havde indtaget andet end alkohol og hun gled langsomt ned fra stolen og var med meget få skridt over ved ham. Hun lænede sig ned så hendes mund var ved hans øre.. "Skal vi gå?" Spurgte hun så og lod det yderste af sin tunge glide op af hans hals, lige der hvor hun ville ha' bidt sammen, hvis han bare havde været et normalt menneske.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
Logan. Empty
IndlægEmne: Re: Logan.    Logan. Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Logan.
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Deepshell :: Zeeman-
Gå til: