The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Another night in Deepshell ~ Alias.

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstAnother night in Deepshell ~ Alias. Empty
IndlægEmne: Another night in Deepshell ~ Alias.   Another night in Deepshell ~ Alias. Icon_minitimeFre 18 nov 2011, 05:21

Dag + Dato: Irl.
Tid: 5 tiden.
Sted: Zeeman.
Omgivelser: En hel masse andre mennesker.
Vejr: Koldt og mørkt. Ret vinteragtigt.

Klokken var ikke mere end 5. Mørket havde sænket sig over Deepshell, men gadelygterne kastede et lys hen over de allerede mørk belagte gader. En summende lyd af snak bredte sig ud fra døren. Damien stod foran et lille værtshus. Det var ikke til at overse, som der lå der med lys ud af glasset. Der sad ikke mange derinde, men nok til at man kunne høre snakken ude på gaden. Alt fra sladder til venner der endnu engang var genforenet, og ville høre hvordan det gik den ene og den anden. Døren gik op og ind trådte den unge dreng kun iklædt t-shirt og jeans, hvilket var en kold fornøjelse. Nogen få gloede op på ham med et nysgerrigt blik, der fik ham til at se ned i gulvet. ”Luk den dør!” var der en der vrissede nogle borde fra ham. Damien fik febrilsk lukket døren i, inden han med hastige skridt gik ned bagi og fandt en plads. Guitaren som han havde over skulderen, fik han sat op af væggen bag ham. Han lod sit blik glide hen over de besøgende på værtshuset, inden han lod hovedet falde tilbage og lod de andre sanser tage over.
En stemme skar sig ind i hans øregang. Damien slog øjnene op og fik øje på en tjener ved siden af ham. ”Hvad skulle det være?” spurgte hun. Hendes stemme var doven og ligegyldig. Det eneste hun ville have af dette job, var pengene. Det var helt klart. ”Eh..” mumlede han og rystede på hovedet. Der var intet han ville have. Kun varme. Tøsen gik igen og han fik lov at sidde i fred. For en gangs skyld.. Han lod sig falde tilbage i stolen, mens han endnu engang lod sit blik glide hen over de mange mennesker. Nogen kiggede tilbage. Han var ligeglad. De kunne kigge så meget de ville.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstAnother night in Deepshell ~ Alias. Empty
IndlægEmne: Re: Another night in Deepshell ~ Alias.   Another night in Deepshell ~ Alias. Icon_minitimeFre 18 nov 2011, 05:38

Det var ved at være lang tid siden han havde set menneske drengen nu, han undrede sig over hvor han var bleven af, og tanken udnyttelse faldt ham ind, for hvem ville ikke gerne have sex med en vampyr? Men helt ærligt, tillod han så sig selv at udnytte Alias? Hvem turde det.. kun en han kendte, og han havde lovet ikke at gøre det.. men hvor fanden var han så henne.. pisse irreternede.. et sted håbede Alias der ikke var sket ham noget.. men på den anden side.. hvis han var faldet og brækket nakken? Var det problem så ikke også ude af verden.. hm. Han gad ærlig talt ikke tænke på ham mere, det var så om.. det gav ham ikke andet end poblemer.. han var måske ved at blive for blødsøden, en sød vampyr? Åh han fik kvalme.. han burde ikke tænke, bare.. slå ihjel, og så var problemt væk.. men det kunne han ikke, hverken med Stefan, eller den skide varulv til Heath.. hvorfor drabte han dem ikke bare.. de var jo bare.. ingen ting.
Han sukkede irreteret og åbnede døren ind til kroen, han havde brug for at være fuld.. han havde brug for at drikke så meget.. han intet ville kunne huske natten efter, og så bare være ligeglad med de små mennesker, han kunne behandle dem lige så dødsygt som han ville! Det burde han i hvert fald kunne.. hvor var det dog irreterende med de.. dumme mennesker, og alle de forbanede følelser.. som selt ikke hørte til i hans krop? Og hvad kunne man gøre.. ikke en skid, og han gad ikke igennem det shit igen.
Han stirrede rundt i baren, fik opmærksomhed med det samme han var trådt ind, han smækkede døren bag sig, og prøvede at finde et ledigt bord med øjnene.. men det var der ikke, og han gik surt op til baren, dog kunen man ikke se det på hans følelses kolde ansigt, han så så ligeglad ud at.. ja.
Han stoppede op foran pigen, ung.. frisk.. fuld af blod, lige til at spise. Han smilte til hende, bare et aldmindeligt smil, men det var selvføelige lige så cahmerende som når han ikke forsøgte. Han gad ikke den ekstra opmærksomhed, men tiltræknings kraften, ja den kunne man jo ikke bare tage af.. ikke enagng for en enkel aften. "Det stærkeste du har" sagde han i et dybt tone fald og vendte blikket væk fra hende.. hun skulle ikke tro han gad hende, overhovedet ikke, dumme menneske barn. Han hadet hende allerede, selv om hun ikke engang havde snakket til ham, sådan var det bare.. han hadet hvert og et menenske.. og ville slå dem alle sammen ihjel.. hvis dog bare han kunne. suk.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstAnother night in Deepshell ~ Alias. Empty
IndlægEmne: Re: Another night in Deepshell ~ Alias.   Another night in Deepshell ~ Alias. Icon_minitimeFre 18 nov 2011, 08:28

Varmen var efterhånden tvunget helt ind i hans krop. Da døren ind til det lille værtshus gik op, så han med det samme derhen. En ung dreng, muligvis på hans alder, trådte ind i rummet. De samme der havde overgloet Damien, så op endnu engang. Han rystede lidt på hovedet af dem. Derefter rettede han øjnene over på lyset midt på bordet. Det flakkede frem og tilbage. Med en rolig bevægelse lod han sin hånd svæve hen over lyset. Lod den gå igennem nogen gange. Der skete intet, men der skulle også meget til før det gjorde ondt på ham. Mens han så ind i det flakkende lys, lod han tankerne leve sit eget liv. Hvordan skulle han egentlig komme hjem? Den havde han ikke lige tænkt på, eftersom han havde været i Deepshell hele dagen og han havde efterhånden ikke flere penge med sig. Han sukkede lavt og lagde sit hoved tilbage, lidt for hurtigt og hårdt måske. "Av, for helvede," udbrød han overrasket og tog sig til baghovedet. Halvdelen af personerne i rummet så over på ham. Nogen skulede bare, andre grinede af ham. Han ømmede sig lidt og rystede kort på hovedet. Efter lidt tid tog han sin guitar, rejste sig op og gik så op til baren. Guitaren stillede han ved siden af sig nede på gulvet. Utålmodigt trippede han lidt med fødderne og ventede bare på der var en der ville betjene ham. Der kom ingen, men det gjorde egentlig ikke noget. Det hastede ikke. For hans skyld kunne de lige så godt bare blive omme bagved eller bare blive der hvor de stod. Der gik dog ikke længe for tøsen der før havde spurgt om han ville ahve noget, stod der foran ham igen. "Bare.. En øl," mumlede han og gravede ned i sine lommer efter nogen penge. De sidste han havde. Så måtte han vel bare få et lift eller gå. Måske bare crashe hos en eller anden han kendte. Hvis de da var hjemme, og ikke ud at drikke deres hjerner ud. Tøsen stillede en øl foran og han mumlede noget der mindede om et tak. Hun nikkede bare og gik sin vej igen. Sådan nogen servitricer var fandme så sure og underlige.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstAnother night in Deepshell ~ Alias. Empty
IndlægEmne: Re: Another night in Deepshell ~ Alias.   Another night in Deepshell ~ Alias. Icon_minitimeFre 25 nov 2011, 20:27

Alias så kort op da et lille shots glas blev stillet foran ham, han stirrede kort på hende, men rystede så bare på hovedet, han gad ikke.. han orkede det simpelhen ikke, men kunne hun dog ikke bare have haft.. en lille smule hjerne inden ved den kæmpe maske af make up der var tværet ud i hovedet på hende? Kunne hun ikke forstå ham, at han skulle have noget stærkt? Det var jo det han sagde, han talte jo ikke et fremmed sporg, det var meningen mennesket skulle forstå ham. Han så væk, lod det ligge, tog glasset op og bundte blot, han stod satdig foran ham og kiggede på ham, ventede med flasken i hånden til han sagde god for mere, han smilte lidt skævt til hende.. dumme kælling. Han rettede rykken lidt og løftede en finger og pegede mod hylden med glas bag hende, pegede på et af de største glas der hang der, sikkert et til øl, og sagde "Kan du fylde den op med det?".
Hendes blik var bærndene, han kunne se på hende hun skulle til at komme med en eller anden irreterende kommentar, men bed det så i sig og nikkede, inden hun begyndte at finde det frem til ham han havde bedt om.
I den anden ende af lokalet skar en stemme gennem det og fik Alias til at dreje sig i stolen for at få et blik på hele sitationen. Han stirrede tomt ind i menneske drengens øjne og slap så blikket, smilte lidt og vendte sig i stolen. Han tog det nu fyldte glas der stod foran sig og smagte lidt på væsken, pigen havde været så venlig at stille flasken på bordet foran ham.. så kunne han jo selv skænke op når han ville have mere. Han smilte lidt af det kiggede op og blinkede færkt til hende, nåede lige at se en rødmen der bredte sig over hendes kinder, inden han vendte blikket væk og fik igen øje på drengen..
Han smilte lidt og lagde hovedet lidt på skrå "Slog du dig.. før?" sagde han stille og sitrrede intenst på ham.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
Another night in Deepshell ~ Alias. Empty
IndlægEmne: Re: Another night in Deepshell ~ Alias.   Another night in Deepshell ~ Alias. Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Another night in Deepshell ~ Alias.
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Deepshell :: Zeeman-
Gå til: