The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Is it true that you're alive - (Jessica)

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIs it true that you're alive - (Jessica) Empty
IndlægEmne: Is it true that you're alive - (Jessica)   Is it true that you're alive - (Jessica) Icon_minitimeLør 26 nov 2011, 03:39

Dag/Dato * Fredag den 25.11.2011
Tid * 21:00
Sted * Deepshell gågaden.
Vejre * Lidt koldt og blæsende.
Omgivelser * Få mennesker/ væsner.
Påklædning * En blå trøje som gik lidt ned af den ene skulder, hvide bukser, og sorte støvler på fødderne.


Christey gik ned af gaden,Vinden blæste hårdt imod ens ansigt, stjernerne lyste op på himlen og ingen skyer var synlige på den smukke nattehimlen. hendes øjne befandt sig op på de smukke stjerner, med et smil på læberne.Hun gik hen til et bænk og satte sig ned. Et lille suk kom ud af hende mund. Hun var helt alene. Hun fiskede en tyggegummi op fra lommen og kastede den straks i munden. Hun gumlede på den, og et lille billed fald ud af hendes lomme. Hun bukkede sig ned og samlede den op. Hun smilede. Det var hendes bedste veninde Jessica. Hun kunne aldrig finde på glemme hende. Hun betød meget for hende i hendes liv hvor hun var sammen med hende. Jessica var en ret special pige. Hun var en stærk pige som tørrede at sig tingene ud, og også en dejlig pige. Hun havde de fantastiske minder sammen med hende, og hun støttede tit Christey fra hendes far, måske var det. Det der var forkert hun gjorde. Hun havde levet længe hvis hun ikke støttede hende. Christey's far havde slået hende ihjel lige foran hende, og der efter begyndte hun hade ham, og nu havde han også slået hendes mor ihjel. Nu sad Christey bare helt alene uden nogle i nærheden. Han havde taget de to hun havde hold meget af, og nu lader han hende ikke være. Hun havde en del viser gange flygtet fra ham, og det gjorde hun stadig væk. Han var jo en der gjorde alt for penge, og han prøver også finde sin datter kun fordi sælge sin egen datter til en klam ulækker dreng. Han havde alle de dårlige ting i sig, og hendes far ville kun sælge Christey fordi drenge var utrolig rig og han havde sagt at han ville give ham en del penge hvis han fik Christey, og som en far blev han dog ikke sur. han var dog utrolig glad fordi han ville få en masse penge, og nu er de efter hende.


Christey sukkede og tårene kom frem for hun tænkte på Jessica og hendes mor. Hun holde tårene inde og gad ikke græde. Hun var utrolig vred på ham. Man kunne ikke beskrive hvor sur hun var på ham. Hvis han skulle dø skulle det være fra hende. Det kun hende der skulle slå ham ihjel. Hun lod være med at tænke på det mere, og lænede sig tilbage og kiggede op på himlen. Hun lod headset i hendes øre, og hørte musik.

Tilbage til toppen Go down
 
Is it true that you're alive - (Jessica)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Deepshell :: Gågaden-
Gå til: