The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 High Fashion Model ? { Richard

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstHigh Fashion Model ? { Richard Empty
IndlægEmne: High Fashion Model ? { Richard    High Fashion Model ? { Richard Icon_minitimeTirs 13 dec 2011, 01:01

Tid # 12:32
Vejr # Sneen er så småt tøet op og vejret er lunt
Sted # Sheria High School
Omgivelser # Elever, dog ikke det fulde tal elever.
.:Beklædning:.
* Sort nederdel til lidt længere end midt på lårene.(bare ben men benvarmer forneden trukket lidt op til under knæene.
* mørke blå strik trøje med V skæring, der blotter den hvide skjorte inden under.
* Sorte stiletter der går til op over anklerne med kina hæl(Ikke små spidse hæle).
* Hvid jakke med brun/sort ternet burberry halstørklæde.
* Skuldertaske med bøger i.


" Fuck.. fuck.. FUCK! " Det var som alle de andre dage, en stresset og hastende dag. Paisley havde ikke nået undergrunds toget og var derfor tvunget til at løbe i skole, vis hun ville have en chance for at nå til tiden. Heldigt for hende var denne dag en af de dage hvor man mødte sent, men alligevel da hun nåede frem til sit mål, var hun allerede en halv time forsinket. Da hun havde løbet så stærkt var hun selvfølgelig stødt ind i visse folk, inklusiv en utrolig smuk fyr men hun havde dog ikke haft tid til at undskylde så derfor var hun blot fortsat som altid.
De grønne dådyr øjne så stift på skolen og langsomt gik hun ned i knæ og hev efter vejret og var næsten ved at brække sig, så hurtigt havde hun løbet på sine små spinkle ben. Hun tog sig til panden og rejste sig lidt for hurtigt op og blev kort svimmel og endte på bene og sukkede så " Just my luck " hun fik sig støttet op på bene igen ved hjælp af lågen der var ved indgangen til skolen og hurtigt kom hun op at stå igen og løb så resten af vejen hen til døren og åbnede den og smuttede indenfor. Hun skulle starte i 2.g i dag, det var for 17-18-19 års alderen.Hun så sig kort rundt og betragtede de mange døre og gik så hen til rektorens kontor og snakkede med ham. Hun var ikke ny på skolen, men hun anede ikke hvor hendes klasse var. Rektoren gav hende de bøger hun skulle have og gav hende et kort over den lidt store skole der både havde svømming pool og inddørs hal. Forsigtigt trådte hun ud fra rektorens kontor og så sig kort rundt til begge sider, før hun da gik hen til trapperne og begyndte at gå på jagt efter sin nye klasse. Hun sukkede kort mens hun gik og forbandet sig selv over hvor dum hun havde været og os netop at hun kom til at sprække sine bukser i stykker, det eneste par hun havde, bare fordi hun lige skulle ha fat i noget under sengen... Hun sukkede kort og satte det lysebrune hår op i en stram hestehale og lod pandehår og nogle logger lægge sig ved ansigtets sider og indramme hendes kønne dukke ansigt sådan så hun ikke så, så skræmmende ud.. eftersom hun var næsten helt rød i hovedet efter at ha løbet så meget..

Hun kom endelig op på 3 sal og lod sit blik glide lidt nysgerrigt rundt.. sygeplejerske kontor, samt lære kontor og længere nede måtte klasseværelserne være. Hun så kort på det papir hun havde og gik så hen af mod den dør hvor hendes nummer stod. * Bare der ikke er mere der går galt i dag *
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHigh Fashion Model ? { Richard Empty
IndlægEmne: Re: High Fashion Model ? { Richard    High Fashion Model ? { Richard Icon_minitimeTirs 13 dec 2011, 02:00

Richard havde i bund og grund bare fået det forkerte ben ud af sengen, det startede allerede om morgen, hvor hans vækkeur, som han for første gang havde stillet i flere år, ikke ringede, så han vågnede ti minutter for sent, hvilke fik ham til at springe ud af sengen, mens han svinede uret til. Han havde, via en bekendt, fået tilbudt jobbet som at være thema lærer for en klasse der skulle have om historie en hel dag. Han havde takket ja til jobbet, for at give sit meget ensformige liv et boost af et eller andet i form af, og denne gang blev det så lærer.
Da han var kommet ud af sengen, og havde fået noget tøj, der bestod af en sort skjorte og mørke jeans, sprang han ud fra soveværelset, for at lave en kop kaffe som han kunne vågne på, mens han stak sine fødder ned i nogle støvler, så han efter fem minutter efter kunne trække i overtøjet, hælde den skoldhede kaffe ned igennem halsen, og forsvinde ud af døren. Han fik den i forbifarten låst, før han næsten væltede ned af trapperne i lejligheden, ud på gaden, hvor han løb hen til busstoppestedet, hvor bussen holdte, eller det gjorde den lige da han kom ud af døren, for før han kom der hen, var den kørt. Ligesom morgenuret fik den også en ordenligt omgang, mens Richard stirrede på busplanen, der forklarede at der først ville komme en bus om en time!
Et irriteret støn kom fra ham, før han gav sig i kast med at kigge efter en taxi, hvilke han fik brugt et kvarter på, før han fandt en som kørte ham ti minutter forsinket op på skolen, men hans morgen problemer stoppede stadig ikke da han var kommet op på skolen, for da han kom ind på lærer kontoret for at få vikar planen, fik han nogle irettesættende sætninger med sig på vejen fra skolens inspektør, der syntes at det var meget upassende for sådan en ung herre at komme for sent, når han skulle undervise i en thema uge. Han blev derfor nød til at vente i hele fem minutter, før han kunne give en forklaring om sin sene ankomst, hvorefter han fik stukket vikarplanen i hånden, og skubbet ud af kontoret med de ord efter sig, at hvis han gjorde det igen, ville han sikkert slet ikke blive ansat ... som om det var det Richard ville.
Han skævede op mod uret, der sad på hans arm, der fortalte ham at han nu var tyve minutter forsinket. Smukt! Den efterfølgende tid prøvede han at finde det klasselokale hvor der nok sad nogle glade og tilfredse anden g'er, som ikke havde haft en lære i de første fyrre minutter af deres time. Det blev en køn start på sin nye 'karriere' han fik sig.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHigh Fashion Model ? { Richard Empty
IndlægEmne: Re: High Fashion Model ? { Richard    High Fashion Model ? { Richard Icon_minitimeTirs 13 dec 2011, 02:10

Paisley åbnede forsigtigt døren da hun endelig var ved det rigtige lokale og langsomt trådte hun indenfor og smilede lidt skævt i det hun egenlig var temmelig forsinket. Hun gav et lille vink til en hun kendte og satte sig så hen på en af stolene og så op af mod læren der allerede var kommet. Hendes dådyr grønne øjne blev helt fanget da hun egenlig opdagede hvilken lære det var de havde. * Wauw!.. hvor er han.. * hun rystede let på hovedet og sukkede , det var skam ikke tid nu og her til sådan nogle tanker.
Hun sad næsten bagerst i klassen og så kort hen af mod vinduerne og kiggede så op af mod uret der hang på væggen. Skønt fyren var køn, så hadet hun historie og det var skam ingen undtagelse denne gang, om hun så fik eftersidning var hun egenlig ligeglad..

Hun listede langsomt sin mobil op da der kun var 5 minutter til den lange 30 minutters pause og forsigtigt begyndte hun at spille et spil over mobilen, mens de andre lyttede og tog notater.. eller nogle gjorde?. Paisley hørte uret ringe til pause og da alle eleverne var gået, rejste hun sig op og tog sin taske over skuldren og skulle til at smutte neden under.. ved mindre den nye lære havde noget at sige.
* Mund det? .. var ham jeg så tidligere * Da hun havde løbet i alt hast, havde hun skam godt set en der kom senere end alle de andre, en ukendt.. men hun var jo næsten gået død på det tidspunkt, af at løbe så meget, så hun kunne muligvis tage fejl?..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHigh Fashion Model ? { Richard Empty
IndlægEmne: Re: High Fashion Model ? { Richard    High Fashion Model ? { Richard Icon_minitimeTirs 13 dec 2011, 02:22

Da Richard var kommet ind, betragtede han kort pigen, der kort forinden havde sneget sig om foran, og var kommet ind i klassen før ham. Da han så hun fiskede sin mobil frem, smilede han kort for sig selv, og satte sig ned i den dejlige stol der var beregnet til læren. "Beklager min sene ankomst." Startede han ud, og strakte sine ben, for til sidst at smide dem op på kateteret, mens han betragtede de øjne der var vendt mod ham, hvilke ville sige alle, undtagen pigen, der sad og sms'ede, eller spillede. Han overvejede kort at påpege det, men valgte at lade vær, timen ville alligevel snart være slut, så der var ingen grund til at sige noget, eller starte undervisningen. Han rettede blikket ved de andre elever, der sad tavse og afventede ham, hvilke måtte betyde han skulle sige noget, så det gjorde han. "Jeg kan jo ikke så godt sætte jer i gang med noget, da der kun er ti fem minutter tilbage, så bare hyg jer, vi starter på noget i næste time.
Der hørtes et kort jubel, mens Richard rejste sig op, med et lille grin, og gik ned mellem borene, til han nåde ned til pigen der sad med den fine næse gemt væk bag skærmen på sin mobil. "Må jeg spørge om noget?" Spurgte han, og placerede håndfladerne mod hendes bord. "Er det normalt du kommer for sent, og det først du gør er at lege med din mobil?" Han lod hoved vende en smugle på skrå, mens han betragtede pigen med et neutralt blik. "Jeg tror din rigtige lærer ville blive skuffet." Han fugtede kort læberne, før et smil brød ud på dem. "Men vær du glad for jeg ikke er ham, eller hende." Med de ord skubbede han sig væk fra bordet, og begyndte at gå ned mellem bordene igen, for at rede sig i sikkerhed ude på gangen, inden klokken ringede, og eleverne væltede ud fra deres klasser.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHigh Fashion Model ? { Richard Empty
IndlægEmne: Re: High Fashion Model ? { Richard    High Fashion Model ? { Richard Icon_minitimeTirs 13 dec 2011, 02:37

Paisley hørte skridtene komme ned af mod hende og hurtigt så hun op fra sin mobil og betragtede hvordan han satte sine hænder på hendes bord og hans måde han blot... stirrede på hende, som betød hun intet. Hun så lidt undrende på ham og sagde" Er du ikke lidt for ung til at lege voksen? " hun smilede dristigt og rejste sig langsomt op og sagde" Årh ja.. jeg nærmest spinder af glæde " hun blinkede til ham og slikkede sig let om læberne og da han så vendte sig gik hun forbi ham og gav ham et lille puf mod siden. * Dæmon.. tydeligvis en dæmon * hun fnøs let og fortsatte ud af døren og rakte så tunge til ham da hun smuttede ud fra klasse værelset, hvad ville han gøre? følge efter hende og give hende en lærestreg, det ville hun gerne se, så ville han helt klart blive fyret... skønt han virkede ikke som denne her kindergarden klasse lære, mere en der bare kom og gik som han ville. Måske han var i ekstra nød for penge og havde ikke andre ting at vælge andet end et skodjob..

Paisley sukkede kort og tog sig til hovedet og gik hen til sit skab i det hun var lidt svimmel.. det måtte ha været efter den løbe tur igennem byen, hendes spinkle krop havde måske lidt overlast?. Hun sukkede og fik sine bøger ind i sit skab og kiggede så forsigtigt rundt.. de andre var gået ned for at spise, måske hun skulle gå hen og lægge sig i en af sengene på sygeplejerskens kontor?. Der plejede altid at være 4 senge, eftersom skolen var næsten 5 etager, så var det nærmest nødvendigt at have senge og lidt ekstra plads, eftersom mange havde det med at komme tilskade? dog aldrig 4 personer på samme tid. Paisley så kort rundt bed sig nervøst i underlæben.. måske hun blot skulle gå hjem af?.. desuden ville hun ikke støde på den creepy dæmon.. skønt han var flot og sådan, var han sikkert den største womenizer samt.. han ville sikkert ikke lade hende slippe så let..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHigh Fashion Model ? { Richard Empty
IndlægEmne: Re: High Fashion Model ? { Richard    High Fashion Model ? { Richard Icon_minitimeTirs 13 dec 2011, 03:19

Richard elskede pigens svar, rapkæftede tøs, noget han kunne lide, og hun havde da ret, men hvis han kunne komme afsted med det, så ville han da elske at lege voksen.
Da gangen var ved at være tomt for elever, listede han sig ud på gangen, mens han kort overvejede hvad han skulle gøre, da han så et kendt ansigt længere nede af gangen, foran et skab. Et smil formede hans læber, idet han gik ned af gangen. Han indikerede sin ankomst ved at ligge håndfladen mod skabet ved siden af hendes, hvor han lænede sig op af. "Hvad vil du gøre ved at jeg leger voksen?" Spurgte han drillende, mens han betragtede pigens spinkle krop. Han stoppede sine øjne ved hendes grønne øjne, og betragtede dem i tavshed, før han skubbede sig væk fra skabet. "Er der noget galt?" Trods Richard ikke ligefrem var nogle læge, eller noget der overhoved kunne nærme sig den titel, kunne han udemærket godt se at den arme engel ikke var ved sine fulde fem.
Richard pressede let læberne sammen, før han lænede sig op, med skuldren, af skabet. Hans blik løb endnu en gang undersøgende hen over englens krop i et forsøg på at prøve at knække koden.

OOC: Ja, du ved hvad jeg vil skrive ^_^
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHigh Fashion Model ? { Richard Empty
IndlægEmne: Re: High Fashion Model ? { Richard    High Fashion Model ? { Richard Icon_minitimeTirs 13 dec 2011, 03:58

Paisley tog sig til hovedet og tænkte * jeg .. århh.. mit hoved * hun gik kort ned i knæ og hørte så pludselig en hånd klaske lettere hårdt mod et af skabene og da hun endelig fik sig rejst op og lukket sit... opdagede hun hvem pokker det var som der havde klasket sin hånd op af et skab. Det var Mr smart ass. Hun betragtede fyren med et neutralt blik og sagde" Hmf?.. why should i care? " hun grinte let og vendte ham ryggen og hørte endnu en gang hvad han sagde.. om der var noget glat.. * Ha .. som om jeg ville fortælle dig det? * hun så sig kort over skuldren og sagde" Næh der intet galt du gamle ".

Hun blinkede til ham, eftersom det med gammel var bestemt direkte til ham, han sagde jo han gerne ville lege voksen eller nærmere hentydet til det? så hvorfor ikke behandle ham som en. " Jeg har det udemærket " hun vendte sig kort om mod ham og ville til at gå hen til en af klasserne i det hun pludselig blev helt svimmel og endte med at besvime kort efter... Hun vågnede dog temmelig hurtigt i det at når man besvimede plejede det at vare i få sekunder ?. Hun åbnede øjnene forvirret og så at hun lå ned, ved mindre Richard havde nået at gribe fat i hende..

// sorry det blev kort ^^" //
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHigh Fashion Model ? { Richard Empty
IndlægEmne: Re: High Fashion Model ? { Richard    High Fashion Model ? { Richard Icon_minitimeTirs 13 dec 2011, 04:13

Richard træk let på skuldrende da hun afviste at hun havde det dårligt. Det måtte hun selv uden om, hvis hun mente hun havde det godt, så havde hun det sikkert fint nok. Han nåde knap nok at tænke tanken færdig, før hun gik i gulvet, hvor han i ren refleks, greb ud efter hende, for at fange hende, inden hun vil støde ind i gulvet, hvilke lykkes på ham på et hængene hår, samt i en akavet stilling, hvor han havde grebet hårdt fat i hendes arm, dog trak han hende hurtigt helt op, så hun ikke hang i armen, men lå delvist i hans arme. Hvor eventyrisk.
Et lille smil lå på hans læber, da hun slog øjne op. "Nej, du har det fint." Gav han hende ret i, mens han støttede hende med den ene hånd, hvis hun nu pludselig skulle få den fjollet ide at ville rejse sig op. Gad vide hvad pigebarnet havde lavet. Hans time havde da ikke været så slem at hun ville gå ud og besvime efter den, eller var det bare hans åh så skønne udseende.
Richard var mere end bevidst omkring sit udseende, og elskede at forføre med det, dog kendte han grænsen, for det meste. Han lavede også andet end at lege rundt med kvinder, eller andre væsner der var faldet i hans selvskab, hvad det helt præcist var, kunne skifte fra hvordan han havde det, men det var ofte noget sjovt. Richard var en livsnyder, han elskede livet, og lave sjove ting, og var knap så meget den onde dæmon der slugte folks sjæle, men om man ville det eller ej, var han stadig en pretty boy, helt ud til fingerspidserne, om man så kunne lide det eller ej. Han var en lidt speciel støbning, men hvad skulle livet gøre hvis alle var ens, det ville blive ufattelig kedeligt.
"Skal jeg køre dig hjem?" Spurgte Richard mens hans blik var rettet mod hende, med et strejf af bekymring i de grå øjne, dog var det ikke noget der var andre steder end i hans øjne. Hans stemme var som altid legende og let, uden påvirkninger af hans humør, normalt ikke.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHigh Fashion Model ? { Richard Empty
IndlægEmne: Re: High Fashion Model ? { Richard    High Fashion Model ? { Richard Icon_minitimeTirs 13 dec 2011, 04:22

Paisley så ikke særlig glad ud da det var at hun åbnede sine øjne og det første hun fik øje på var denne womenizer af en fyr der HOLDTE HENDE!?. Hun smilede lidt lumsk og sagde" Tro nu ikke at jeg besvimede for din skyld " hun rakte tunge til ham, i det hun rejste sig op eller prøvede og fik sig stablet på bene og rettede let på sit yderst girly girl tøj hun nu bar. Hendes grønne øjne rettede sig dog bagefter stift på denne nye lære og hun så lidt undrende på ham og sagde" Hmm... " hun så kort på sine hænder og sukkede " Jah.. det.. det må du gerne " Hun havde ikke spist ovnlig på det senste og måske derfor var hun blevet så svimmel, fordi hun havde løbet så svedet var gledet ned af hende og hun havde skyndt sig så hurtigt hun overhovedet kunne?. Hun betragtede Richard lidt og sagde så " mit navn er Paisley " hun sagde ikke rigtig meget efter dette, andet end at hun fulgte ham ned til hans bil, eller hun troede da at han havde en bil? siden han spurgte om han skulle køre hende hjem " Såå? kan du overhovedet køre.. og har du en bil eller skal vi gå?" hun kunne lige forstille sig vis de skulle gå, sikke en tur hun ville blive udsat for så?.

" Hvorfor var du egenlig lære i dag, jeg har aldrig set en så ung lære eller vikar?... er det noget du overhovedet er uddannet som " hun smilede skævt til ham og prøvede at holde en samtale kørende mens de gik ned til parkerings pladsen samt ud fra denne store bygning.. da de kom til trapperne tog hun lidt fat i Richard og holdte sig tæt op af ham. Hun ville ikke ende med at falde ned af trapperne, dog.. måske ville det være bedre med kranie brud end at denne fyr troede at hun ville noget med ham? siden hun hang så meget op af ham som nu...
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHigh Fashion Model ? { Richard Empty
IndlægEmne: Re: High Fashion Model ? { Richard    High Fashion Model ? { Richard Icon_minitimeTirs 13 dec 2011, 04:48

Det var ligefør Richard grinede da han så hendes blik englen sendte ham da hun slog øjne op. "Æv - det havde jeg da ellers lige troet." Svarede han og betragtede hendes lille lyserøde tunge hun pressede ud mellem læberne. Da hun takkede ja til tilbudet om at blive kørt hjem, smilede han blot overhøfligt til hende og begyndte at gå ned ad gangen for at vise vej, selvom hun sikkert kendte vejen bedre end han gjorde. "Richard." Svarede han kort for hoved, mens han fortsatte ned af gangen med hurtige faste skridt. Da hun pludselig begyndte at snakke om han kunne køre bil, snurrede han rundt på hælen, og stod lige foran englen. "Hvor gammel tror du lige jeg er?!" Udbrød han, og sukkede. "Jeg kan køre bil, har en, dog ikke her, og jeg er sikkert den ældste på denne skole." Svarede han, og gav et kort smil fra sig, før han åbnede hoveddøren ud til den kolde julevind.
"Du har ret i jeg ingen uddannelse har, men uddannelser er også blevet noget helt andet end det var engang." Svarede han som det var, mens han skubbede døren i bag dem. "Jo, nu har du." Et kort grin løb over hans læber, da han bemærkede englens faste greb i hans arm. Han skævede mod hende, mens han ledte hende ned af trapperne. "Skal jeg bære dig?" Spurgte han drillende, og ledte fortsatte da de kom ned for enden af trapperne, med eller uden Paisley hagene fast til sin arm.
Da de kom ud til vejen, vinkede han en taxi hen til sig. "Jeg skal nok få dig hjem på fire hjul, det skal du bestemt ikke bekymre dig om." Han åbnede døren til taxien, og vendte på at hun havde sat sig ind, før han sprang om på den anden side, og satte sig ind. "Hvor vil De hen?" spurgte Chaufføren, og kiggede på dem igennem bagspejlet. Richard kiggede mod Paisley mens han afventede et svar, ligesom den ældre herre der skulle forstille at være chaufføren.
Richard strakte sine ben så meget det var muligt inde i bilen, og lænede sig tilbage, mens han blik stadig var fanget på Paisley. "hvorfor tager du overhoved i skole, når du har det dårligt?" Spurgte han, og flyttede blikket ud af forruden, hvor byen susede forbi hvis Paisley havde sagt hvor hun ville hen, ellers holdte de stadig foran skolen, med den store bygning kiggende på dem.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHigh Fashion Model ? { Richard Empty
IndlægEmne: Re: High Fashion Model ? { Richard    High Fashion Model ? { Richard Icon_minitimeTirs 13 dec 2011, 05:05

Paisley så kort mod Richard og sagde" Så hvad arbejder du egenlig rigtig med? " hun smilede uskyldigt til ham og sagde " Werclare " til taxi chaufføren og så begyndte de ellers at køre. Der var temmelig langt og Paisley lænede sig allerede op af siden mod vinduet med hovedet og skævede lidt hen af mod Richard og sagde" Jeg var nød til at løbe i skole i dag og eftersom jeg aldrig spiser noget.. næsten.. så har jeg åbenbart overanstrængt mig selv for meget til at min krop kunne holde til det " hendes mave knurrede lidt og hun tog sig med det samme flovt til maven og så væk fra Richard.. Han ville sikkert smile smørret og blot grine af hendes knurrende mave, hvilket hun ikke rigtig selv ville udsætte sig selv for at se og høre, så derfor så hun væk fra ham.

Der gik noget tid og Paisley så kort mod Richard og rykkede sig så tættere på ham og lagde sig blidt op af hans side, dog kun fordi at hun slog hovedet hver gang taxien kørte over noget ikke jævnt på vejen. De grønne dådyr øjne så fjernt væk fra Richard og et kort sekundt var der fuldstændig stille eller.. det var der i hvert fald for Paisley, siden hun følte sig træt og udmattet. Det havde været for meget for hene at løbe og så havde hun slet ikke tænk på at hun måske os manglede lidt for meget blod på det sidste?. Hun så kort på Richard da taxien stoppede og sagde" Vil du med op? som tak for du betalte og fulgte mig hjem " hun fik sig trukket ud af taxien og rejste sig op og så mod en lejlighed. Hun gik der hen og gik indenfor ved gangen og kom op og låste sig ind. Det var en 3 værelses lejlighed med køkken og stue i en. Hun så kort rundt og sagde så" Hm ? han er ikke hjemme " hun smilede lidt og gik hen til køleskabet og fandt alt muligt mad frem og begyndte at spise.

Efter kort tid vendte hun sig mod Richard og sagde" vil du ha noget?, te... kaffe? cola, wiskey? et eller andet gamle " hun grinte lidt drilsk og elskede blot at drille denne fyr, han virkede som den perfekte til at kunne prikke lidt meget til uden at en bombe af raseri ville falde over ham. Hun lænede sig op af køkken bordet, med armene støttende mod dets kant bagved sin ryg og lod let det ene ben sveje over det andet og tog så et æble i hånden og tog en bid af det og slikkede sig om læberne.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHigh Fashion Model ? { Richard Empty
IndlægEmne: Re: High Fashion Model ? { Richard    High Fashion Model ? { Richard Icon_minitimeTirs 13 dec 2011, 06:06

Hvad han arbejde med? Richard sad lidt og tænkte sig om, før han svarede. "Ikke noget direkte." Svarede han så, efter lidt tavshed. Han lukkede halvt øjne, mens bilen brummede afsted i et roligt tempo, med en svag brummen, lige til at lulle en i søvn, men det var for tidligt på morgenen til at han kunne falde i søvn nu, og her! Han vågnede pludselig op, da han mærkede hendes krop mod hans, men han lod hende ligge, han så ikke der var noget problem i at lade hende ligge der, det virkede ganske harmløst, især fordi det var Paisley.
Hendes knurrende mave, havde ikke frembragt en eneste reaktion fra Richard, det var ligesom hendes fysiske tilnærmelser heller ikke noget han så mere i, selvom hun havde virket til at syntes det var frygteligt flovt.
Da bilen stoppede op, skubbede han sig op at sidde, mens han gravede ned i lommen efter nogle penge, som han stak i chaufførens hånd, før han steg ud af bilen, mens han lod en hånd løbe igennem det halvlange blonde hår. "Gerne." Svarede han med et lille smil, før han fulgte med hende op i den lille lejlighed. Han kiggede lidt rundt, hvorefter han placerede sig i den blødeste lænestol inde i stuen, mens han kiggede op på Paisley der jagtede mad. "Hvem snakker du om, hvem bor du sammen med?" Spurgte han nysgerrigt, mens han lod sig synke en smugle ned i stolen, så han sad med strakte ben, hans fortrukne stilling når det kom til stykket.
"Ellers tak, jeg spiser ikke den slags mad." Afslog han hendes tilbud, trods hendes bud var tillokkende, især det sidste, men det ville alligevel ikke gøre nogle gavn, han ville bare begynde at drikke sig fuld, hvilke sikkert ikke ligefrem var godt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHigh Fashion Model ? { Richard Empty
IndlægEmne: Re: High Fashion Model ? { Richard    High Fashion Model ? { Richard Icon_minitimeTirs 13 dec 2011, 06:59

Paisley vendte sig kort om mod Richard og så lidt undrende på ham da han spurgte hvem hun boede med? " årh det en af mine venner der hedder Azuriel han er også en dæmon som dig, undtagen.. han er halv dæmon så vidt jeg husker?" hun prøvede at tænke ovnlig over hvad det nu var han havde sagt men smilede så bare og sagde" halv engle halv dæmon var det vidst?" Hun skubbede sig væk fra bordet og gik langsomt hen til Richard og satte sig nær ham dog ikke for nært. Hun smilede venligt og sagde" hvorfor er du da jaloux? " hun grinte kort og betragtede så rummet lidt. Paisley strøg blidt sit hår bagud og betragtede Richard med sine dyriske grønne øjne og rejste sig langsomt op og gik hen til ham og skubbede ham dybere ned i sofaen og langsomt placerede hun sine hænder på hans brystkasse. Hun smilede lumsk og sagde" Såååå ... Richard.. hvorfor blev du egenlig skolelære for en dag " hun smilede lidt og pressede blidt sin overkrop mod hans og rejste sig så op med et grin og gik hen og tog noget vand og sagde" Det jo ikke lige fordi du bestemt til at være lære "
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHigh Fashion Model ? { Richard Empty
IndlægEmne: Re: High Fashion Model ? { Richard    High Fashion Model ? { Richard Icon_minitimeTirs 13 dec 2011, 09:24

Det var et godt spørgsmål Paisley havde fundet frem. Hvorfor var det egenligt han havde spurt om hvem der boede der, nysgerrig? Richard kiggede op mod englen, mens hun afgav et svar. Da hun spurgte om han var jaloux, kunne han ikke lade være med bare at smile en lille smugle. "Næ, ikke synderligt, hvis jeg vil bo med nogle, kan jeg sikkert godt komme til det uden problemer." Svarede han. Paisley var en køn pige, bestemt, men han ville nok vælge at bo med en der ikke gik i skole. Det var besværligt, plus så skulle man indstille sin døgnrytme efter det.
Richard lod sig falde tilbage i stolen, da han mærkede hendes hånd presse ham længere ned i stolen, mens han kiggede undrende på englen. Hvad havde hun nu i tankerne? "Fordi jeg blev tilbudt det af en ven, som ligger og brækker sig der hjemme i lokummet." Svarede han kort og godt, stadig med et undrende blik på englen, der pludselig trak sig tilbage, efter han havde kunne mærke hendes bløde bryster under stoffet på deres overkroppe. "Hvad er det liige du ønsker med det?" Hvis hun forsøgte at forføre ham, ville det ikke blive svært, hvis hun fortsatte i den dur, men det kunne da næppe være derfor. Det var ikke tit han mødte skoleelever, der ville have ham med hjem, for så at overfalde ham der. Det virkede underligt og unormalt, meget. "Jeg tror du har ret."
Pludselig sprang en ide op i hans tanker, hvilke frembragte et smørret grin på hans læber, da han rejste sig op fra den behagelige stol, og gik hen mod Paisley. Han kiggede lidt rundt i køkkenet, før han lage en hånd på hver side af Paisley, og lænede sig ind over hende, så de kunne få øjenkontakt hvis hun kiggede op. "Hvad havde du egenligt i tankerne ved at trække din lærer med dig hjem?"
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHigh Fashion Model ? { Richard Empty
IndlægEmne: Re: High Fashion Model ? { Richard    High Fashion Model ? { Richard Icon_minitimeTirs 13 dec 2011, 09:55

Paisley smilede og tog et glas ned fra skabet og tændte for vandhanen og lod det klare gennemsigtige vand glide ned i det fine glas der var langt og rundt. Hun smilede da han spurgte om hvad hun lige ønskede med det?.
Hun vendte sig om og skulle lige til at sige noget til ham indtil. Hun tabte helt glasset af forskrækkelse i det Richard pludselig stod overfor hende med en hånd på hver side så hun var fanget. Hun smilede lettere flovt og rødmede over de hæje kindben og lænede sig bagud. sådan så han ikke kom alt for tæt, mens hendes blik flakkede og hun prøvede ikke at tabe masken " Tjo.. øhm.. det.. var som en tak for at... at du hjalp mig og sådan " hun vendte hovedet væk fra ham og tænkte * hvorfor gik han nu lige total womenizer på mig? ... men nææh nej, han skal aldrig komme til at rør mig det helt sikkert.. han har sikkert haft sex med tusinder af kvinder .. *
hun smilede lumsk og lod blidt sin arm stryge om hans nakke og trak ham tættere på sig og hviskede i hans øre" Jeg ville egenlig blot drille dig yderligere" hun slikkede ham op af halsen for at provokere og skubbede så til hans ene arm og gik væk fra ham og over til hoveddøren og åbnede den og sagde"Nårh! men du skal vel os til at hjem af Richard eller tilbage til skolen, eftersom en lære jo ikke baaare må gå fra klassen... right " hun blinkede kort til ham og kiggede så ud af mod gangen og ventede på hans svar..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHigh Fashion Model ? { Richard Empty
IndlægEmne: Re: High Fashion Model ? { Richard    High Fashion Model ? { Richard Icon_minitimeTors 15 dec 2011, 04:20

//Out
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
High Fashion Model ? { Richard Empty
IndlægEmne: Re: High Fashion Model ? { Richard    High Fashion Model ? { Richard Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
High Fashion Model ? { Richard
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Sheria :: Sheria high school-
Gå til: