The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Farlig eller forsjov? (Az)

Go down 
Gå til side : 1, 2  Next
ForfatterBesked
Gæst
GæstFarlig eller forsjov? (Az) Empty
IndlægEmne: Farlig eller forsjov? (Az)   Farlig eller forsjov? (Az) Icon_minitimeOns 11 jan 2012, 06:06

Tid: en lørdag aften, ved en ni tiden.
Sted: Deepshell, gå gaden, ved en lille side gade.
Omkring: små lukkede butikker, og meget få mennesker.
Vejr: Skyfri mørk himmel, med lysene stjerner.
Tøj: Rød top, cowboy nederdel og sorte højehæle med nitter.

Rosa gik rundt i en side gade i Deepshell, og nynnede lidt for sig selv. Hun var på vej hen til en bar for at mødes med en veninde, men kom som altid for sent til sine aftaler. Rosa gik rundt i sin egen lille verden, og lod ikke rigtig mærke til hvor hun gik hen af. Hendes lange lyse hår hang løst ned af hendes ryg og skuldre, og bevægede sig let til takten af Rosas lille dans hun var begyndt på. Hun havde et lille selvsikkert smil om sine glinsende læber, og kiggede rundt med sine nøddebrune øjne og fik øje på hvor hun var. Hun vidste ikke hvor hun var henne, eller hvordan hun skulle finde tilbage hvor hun kom fra.
*Skønt, hvor er jeg nu henne af?* Tænkte hun nervøst, og kiggede sig lidt omkring igen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstFarlig eller forsjov? (Az) Empty
IndlægEmne: Re: Farlig eller forsjov? (Az)   Farlig eller forsjov? (Az) Icon_minitimeOns 11 jan 2012, 06:15

Az havde haft mistet sine kræfter og evner i omkring fem dage nu. Han var begyndt at frygte at han ikke fik dem tilbage. Han var ikke kommet sig over sine skrammer i nu og Han kørte rundt med to brækkede ribben. Dog var han rask nok til at Narcissa der babysittede ham var gået. Az havde sin sorte læderjakke på. Han var på sporet af en Vampyr. Han kørte ned i en af Deepshells gågader. Han var allerede på lagt og havde fanget Vampyren i gang med at dræbe en uskyldig mand. Da Vampyren havde set Az var han løbet og Az var nu efter den.

De nåede en blind gåde og motorcyklens lygte ramte Vampyren der stod op af væggen. Az trådte af sin motorcykel og trak en shotgun ned fra ryggen hvor den gang i et hylster. Han ladede den og kiggede på Vampyren og sagde roligt ’’ Do you feel lucky.. Motherfucker?’’. AZ skød efte Vampyren som blev ramt men forsatte hen imod Az med en hvæsende lyd. Vampyren flåede shotgunnen ud af hænderne på Az og smed den væk. Derefter tog den fat i Az og kastede ham et par meter så han blev stoppet af væggen den før selv havde stået op af.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstFarlig eller forsjov? (Az) Empty
IndlægEmne: Re: Farlig eller forsjov? (Az)   Farlig eller forsjov? (Az) Icon_minitimeOns 11 jan 2012, 06:30

Rosa tog sin mobil op af lommen for at ringe til sin veninde, men så at der ikke var noget signal på hendes mobil. "Skønt! Så kan det ikke blive meget værre!" Snerrede hun lidt for sig selv, og gik videre rundt i side gaden. Hun sukkede lettere vredt over at hun nu var faret vild, og ikke kunne ringe efter hjælp da hun pludselig et lys glimt længere fremme.
*Hvad var det?* Tænkte hun panisk, og blev stående på stedet mens hun kiggede efter lys glimtet.
*En lygte måske? Jeg kan vel lige så godt følge det, det er vel bedre end at blive her.* Tænkte hun mere roligt, og gik hen mod hvor glimet var kommet fra. Da hun var kommet tættere hørte hun en masse larm, og en vred snerren. Rosa listede sig lidt tætere på og fandt et lille skjule sted ved et mørkt hjørne, og så at to mænd var ved at kæmpe og at der lå en mand på jorden. Hun gispede ved synet og tog sig hurtigt til munden, havde de mon hørt hende??
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstFarlig eller forsjov? (Az) Empty
IndlægEmne: Re: Farlig eller forsjov? (Az)   Farlig eller forsjov? (Az) Icon_minitimeOns 11 jan 2012, 07:17

Az rystede på hovedet og kom til sig selv igen. Vampyren gik over til ham og skulle lige til at springe på Az da de begge to hørte Rose. Både Az og Vampyren kiggede over imod hende. Hans råbte ’’RUN’’. Vampyren skulle til at løbe over imod Rose men Az rejste sig og sprang på den. Vampyren fik dog hurtig rystet Az af sig. Az gav den et ordentligt slag lige på kæben. Det ville have slået et normalt menneske i gulvet. Men Vampyren trådte bare et par stridt tilbage og hvæsede af Az. Az sagde roligt ’’ Ohh fuck me sideways’’. Vampyren sprang op Az igen og kylede ham ned af jorden. Imens Az gled trak han sin pistol fra sit bælte og begyndte at skyde efter Vampyren.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstFarlig eller forsjov? (Az) Empty
IndlægEmne: Re: Farlig eller forsjov? (Az)   Farlig eller forsjov? (Az) Icon_minitimeOns 11 jan 2012, 07:31

Rosa kiggede panisk og bange på deres kamp, og så at de begge havde hørt hende. Hun begyndte at gå tilbage da vampyren gik hen mod hende, og kiggede på den med paniske øjene. Hvad skulle hun nu gøre? Det eneste våben hun havde var en sort pisk, som hun havde i sin taske. Men hun vidste godt at den ikke ville hjælpe særlig meget, hun kiggede hen på Az da hun så at han løb hen til den anden vampyr. Rosa fulgte ham med sine nøddebrune øjne, og var taknemlig for at han hjalp hende. Pludselig hørte hun skud, og skyndte sig at løbe hen til muren igen. Hendes hjerte bankede vildt i hendes bryst, og hun trak vejret uroligt. Var vampyren død? Det håbede hun på.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstFarlig eller forsjov? (Az) Empty
IndlægEmne: Re: Farlig eller forsjov? (Az)   Farlig eller forsjov? (Az) Icon_minitimeOns 11 jan 2012, 07:37

Az ramte Vampyren men ikke der hvor han skulle ramme den med hans trækugler. Han rystede på hovedet og rejste sig op. Han smed sin pistol fra sig og rakte en hånd frem imod Vampyren ’’ Come on then.. Show me what you got’’. Vampyren hvæsede og sprang over imod ham. Az trak en flaske helligvand op og kastede den på Vampyren. Vampyren blev ramt af vandet og begydte at ryge og dens hud smeltede. Den skreg voldsomt. Az spyttede lidt blod op og gik over til vampyren og kiggede ned på den ’’ You are one ugly motherfucker’’. Az trak en træpæl op fra sit bælte og jamrede den ned i hjertet på Vampyren. Derefter vendte han sig over imod rose og sagde med en forpustet stemme og en mundvig hvor blod dryppede fra ’’ Are you okay there girl?.. I didn’t hit you did i?’’.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstFarlig eller forsjov? (Az) Empty
IndlægEmne: Re: Farlig eller forsjov? (Az)   Farlig eller forsjov? (Az) Icon_minitimeOns 11 jan 2012, 07:55

Rosa fulgte med i det hele, men på god afstand fra kampen. Hun lagde hovedet let på skrå da vampyren begyndte at ryge efter den blev ramt af det hellige vand. Hun vrængede på næsen da det begyndte at lugte, og bandede lidt for sig selv. "Fy for h da osse, du stinker rådene vampyr." mumlede hun, og kiggede på vampyren med væmmelse.
Hun fik et chock da Az snakkede til hende, og kiggede hurtigt over på ham. Hun så hurtigt at han blødte og var såret, "I am okay, and no you didn´t hit me." Svarede hun og smilte lidt, og blev med et nysgerrig og bekymret på samme tid. Hun gik med langsome skridt hen til ham, og kiggede ham i øjne med et blidt blik. Hun tog en lille klud frem fra sin takse, og holdte sin arm ud mod ham uden at røre ham. Hun ville vise at hun gerne ville hjælpe ham, og ikke skade ham. Hun ventede bare på at hun fik lov til at hjælpe ham, for hun ville ikke gøre ham sur. "Is it okay?" Spurgte hun lettere nervøst, og kiggede ham stadig i øjnene.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstFarlig eller forsjov? (Az) Empty
IndlægEmne: Re: Farlig eller forsjov? (Az)   Farlig eller forsjov? (Az) Icon_minitimeOns 11 jan 2012, 08:17

Han kiggede på hende med hans blide blå øjne og grinede lidt. Han rystede på hovedet til hendes klud og sagde venligt ’’ No thanks.. I don’t want to ruin it by getting blood on it ’’. Az spyttede lidt blod ned på jorden og kiggede op på hende igen. Han tog en lille lommelærke frem fra hans inderlomme og tog en slurk og sagde så ’’ You really should not be here.. Its dangerous to be out alone this time of night ‘’. Han kiggede rundt omkring og gik over og samlede sin pistol og shotgun op og satte dem på plads. Han gik over imod hende og blinkede til hende ’’ Don’t worry.. i won’t hurt you’’. Han grinede venligt og rakte sin hånd frem. ’’ Name is Az.. Pleasure to meet you young lady ’’.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstFarlig eller forsjov? (Az) Empty
IndlægEmne: Re: Farlig eller forsjov? (Az)   Farlig eller forsjov? (Az) Icon_minitimeOns 11 jan 2012, 08:31

Rosa kiggede nysgerrigt på ham, og lagde hovedet let på skrå da han begyndte at grine. Hun lyttede til det han sagde, og begyndte selv at grine lidt med sin klokke fine pige stemme. "It´s okay, i´m not that sensitive." Sagde hun smilende, men puttede kluden i tasken igen. Rosa fulgte hans bevægelser med sine nøddebrune øjene, og hævede sit ene lyse øjenbryn da han tog en lommelærke frem fra sin lomme. Hun smilte lidt over det han sagde, "Yeah, but it´s also fun in the night, and pretty to." Svarede hun smilende, og kiggede op på den sky frie mørke himmel. Hun kiggede ham i øjnene igen med et blidt blik, og kiggede efter ham da han gik hen efter sin pistol.
Hun så at han blinkede til hende, og kunne ikke lade vær med at smile sødt til ham. "I know you wont hurt me, and i am Rosa. Nice to meet you to." Sagde hun sødt, og tog imod hans hånd. Hun klemte let hans hånd i sin, men kiggede ikke ned på dem.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstFarlig eller forsjov? (Az) Empty
IndlægEmne: Re: Farlig eller forsjov? (Az)   Farlig eller forsjov? (Az) Icon_minitimeFre 13 jan 2012, 05:29

Az grinede lidt og nikkede ’’ I must say.. You do not look like the local hardcore girl.. But looks can fool one.. So I’ll choose to believe you’’. Han spyttede lidt blod op og tørte sig om munden med sit ærme for at fjerne blodet han havde på sine læber. Han kunne ikke lade være med at grine da hun sagde at det var sjovt og smukt om natten. '' Well i guess you are right there.. But you should really be carefull.. The night also houses nightmares ''. Han kunne se at hun var enten en hunter eller et overnaturligt væsen eftersom hun ikke gik helt amok over at have set ham dræbe en Vampyr. Så sagde '' So what are you?''. Han smilede da hun rystede hans hånd og sagde '' Nice to meet you too.. eventhough this might not have been the perfekt way to meet''.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstFarlig eller forsjov? (Az) Empty
IndlægEmne: Re: Farlig eller forsjov? (Az)   Farlig eller forsjov? (Az) Icon_minitimeFre 13 jan 2012, 07:16

Rosa lyttede til det han sagde, og kunne lade vær med at række tunge af ham af ren vane. Det med at række tunge af andre havde hun gjort til en dum vane at gøre, og havde uden held prøvet på at lade vær med det. "I can be hardcore. I have a whip." Sagde hun grinene, og kiggede på ham. Hun blev ikke særlig overrakset over at han spurgte hvad væsen hun var, for hun havde jo ikke flippet ud da hun havde set vampyren. "I´m a angel." Svarede hun kækt, og gjorde så hendes lange ravnesorte vinger kom til syne i månens lys. Hun bevægede let sine vinger, og drejede elegant rundt som en ballarina.
Hun kunne ikke lade vær med at grine lidt, da han sagde at det ikke helt var den perfekte måde de havde mødtes. "Agreed, it´s maybe not the right place." Sagde hun smilende, og kiggede ham i øjne med et blidt blik.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstFarlig eller forsjov? (Az) Empty
IndlægEmne: Re: Farlig eller forsjov? (Az)   Farlig eller forsjov? (Az) Icon_minitimeFre 13 jan 2012, 07:27

Az grinede lidt '' So you think its hardcore having a Whip?.. Well if you think so.. Then why don't we have a friendly duel?''. Han nikkede da hun sagde at hun var en engel. '' I am half angel myself.. But i lost my powers.. I do not know if its permanent.. But i like it.. You see i am also half demon and with that half comes an inner darkness.. Something i haven't felt since i lost my powers.. Only problem is i can't fight monsters that well without my supernatural endurance''. Az grinede igen og stillede sig klar til kamp '' Beautyfull wings.. But can you fight?''.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstFarlig eller forsjov? (Az) Empty
IndlægEmne: Re: Farlig eller forsjov? (Az)   Farlig eller forsjov? (Az) Icon_minitimeFre 13 jan 2012, 07:40

Rosa satte en hånd i sin ene side, og tog elegant sin sorte pisk frem. "Yeah, it´s dam hardcore if you can use it." Sagde hun grinene, og begyndte at smile lumsk og lusket til ham. Rosas legesyge gen var kommet frem i hende, og hun elskede at drille og kæmpe når hun først var kommet i gang. Rosa kunne let beskrives som en lille legesyg pige, men osse fordi hendes ansigt strålede barnlig. Rosa lyttede opmærksomt til det han sagde, og lagde nysgerrigt sit hovede let på skrå. Rosa holdte godt øje med ham, og grinte lidt da han gjorde sig klar til kamp. Hun gjorde sig klar til kamp, og svingede drillende med sin pisk så det gav en smældene lyd ud i luften da den ramte jorden foran ham. "Hell yeah, i can fight my boy." Svarede hun kækt igen, og kiggede ham i øjene.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstFarlig eller forsjov? (Az) Empty
IndlægEmne: Re: Farlig eller forsjov? (Az)   Farlig eller forsjov? (Az) Icon_minitimeFre 13 jan 2012, 07:49

Az smilede og kiggede tilbage i hendes øjne. Han vidste hvordan han skulle gøre dette. Han trak sin shotgun men holdt fast med den som en stang foran sig med begge hænder. Det gjorde han sp hvis hun slog ud efter ham med pisken ville han blokke den med shotgunnen så pisken ville vikle sig omkring den. Az satte i løb og gled så hen af jorden i en takling imod hende imens han sagde '' If you are so hardcore.. Then dodge this, girl''. Han grinede lidt og lige meget om han ramte hende eller ej ville han rejse sig op på den anden side af hende og bruge sin shotgun som kølle og slå ud after hende med den.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstFarlig eller forsjov? (Az) Empty
IndlægEmne: Re: Farlig eller forsjov? (Az)   Farlig eller forsjov? (Az) Icon_minitimeFre 13 jan 2012, 08:00

Rosa smilte tilbage til ham, og var klar til at kæmpe forsjov med ham. Hun bukkede lidt i knæene, og holdte øje med alle hans bevægelser. Hun så hurtigt hvad han ville, og gjorde klar til hoppe op for at undgå hans ben. Hun hoppede op lige da han var kommet hen til hende, og bevægede let sine ravnesorte vinger så hun blev i luften. "ha, i´m not that easy sweety." Sagde hun grinene. Hun gjorde et vrid med sit håndled, så hendes pisk bevægede sig. Hun lod pisken ramme ud efter hans fingre, så han ville tabe sin shotgun. Hun fløj lidt længere op, så hun var sikker på at han ikke kunne nå hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstFarlig eller forsjov? (Az) Empty
IndlægEmne: Re: Farlig eller forsjov? (Az)   Farlig eller forsjov? (Az) Icon_minitimeFre 13 jan 2012, 08:21

Az grinede da hun både undgik hans takling og hans slag med shogunnen. Men det var også forståeligt, han var såret og menneskelig. Han forstod ikke hvordan hun kunne læse hans bevægelser da han var meget god til ikke at vise hvad han ville gøre. Da hun slog ud efter hans hånd smilede han skævt og drejede sin hånd så pisken ramte hans shotgun og snoede sig omkring den. Han tog fat i selve pisken og flåede i den så hun mens hun jo nu var i luften enten ville falde mod ham eller at hun blev nød til at slippe pisken. Hvis hun faldt ned mod ham ville han slå ud efter hende. Hvis hun slap pisken ville han løbe mod hende og slå ud efter hendes mave og derefter drejede rundt imens han ville sparke ud efter hendes ben i håb om at fælde hende. Han sagde imens han gjorde dette '' You are good.. Really good.. But i was trained by the best Hunter out there.. So you really have to use your powers if you are to win this, my friend''.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstFarlig eller forsjov? (Az) Empty
IndlægEmne: Re: Farlig eller forsjov? (Az)   Farlig eller forsjov? (Az) Icon_minitimeFre 13 jan 2012, 08:35

Rosa havde regnt med at han ville undgå hendes slag med pisken, og at han ville tage fat i den. Rosa mærkede at han rykkede i hendes pisk, og landede hurtigt på jorden så hun ville kunne få fodfæste. Hun blev ved med at holde fast i sin pisk, og rykkede hurtigt men hårdt i den for at få ham nærmere til sig. Hun holdte skarpt øje med ham, mens hun smilte sødt til ham. Hun lyttede til det han sagde, og begyndte at grine igen. Hun satte hurtigt af igen for at undgå hans ben, og fløj hurtigt om bag ham. Hun lænede sig hen til ham, og hviskede "I love to play, and i know i´m good sweety." og blidt bed ham hurtigt i det øverste af hans øre, og var hurtigt oppe i luften igen med et grin om sine læber. "got ya!" grinede hun.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstFarlig eller forsjov? (Az) Empty
IndlægEmne: Re: Farlig eller forsjov? (Az)   Farlig eller forsjov? (Az) Icon_minitimeLør 14 jan 2012, 02:34

Az syntes det var underligt. Han lavde ingenting for at vise hans næste træk og alligevel var hun et skridt foran altid. han ville afprøve en teori nu. *Jeg slipper pisten og kaster min shotgun efter hende. Det forventer hun nok ikke*. Det var dog ikke det Az gjorde. Han rykkede hårdt i pisken og når hun kom med mod hende ville han springe på hende og hvis han ramte ville de falde mod jorden og han ville sætte sig på hende og holde hendes arme nede og smile skævt til hende. Hans teori var nemlig at den eneste måde at hun kunne læse hans træk på var at hun var tankelæser. Az evne til at analysere var fantastisk og den var jo menneskelig så det var hans største fordel.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstFarlig eller forsjov? (Az) Empty
IndlægEmne: Re: Farlig eller forsjov? (Az)   Farlig eller forsjov? (Az) Icon_minitimeLør 14 jan 2012, 03:17

Rosa fløj rundt oppe over ham, mens hun holdt skarpt øje med ham. Hun lyttede til hans tanker, og var klar til at han ville gøre det. Men hun fik sig et chock da det ikke var det han gjorde, og hun var slet ikke forberedt på andet. Hun faldt ned på jorden igen da han rykkede hårdt i hendes spisk, og kiggede op på ham med et sødt smil om sine glinsende læber, da han satte sig oven på hende og holdte hendes arme fast. "Oki. I give up, you win boy." Sagde hun smilende, og kiggede ham i øjene med et blidt blik. Hun vidste godt hun havde tabt deres lille kamp, men hun var stadig legesyg og det strålede ud af hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstFarlig eller forsjov? (Az) Empty
IndlægEmne: Re: Farlig eller forsjov? (Az)   Farlig eller forsjov? (Az) Icon_minitimeLør 14 jan 2012, 03:22

Az smilede da han sad på hende. Han havde ret. Dog undrede han sig over hvorfor hun slet ikke rigtig havde angrebet ham. Han troede ikke helt at hun kæmpede alvorligt. Han rejse sig op og rakte en hånd ned til hende. Hvis hun tog den ville han hjælpe hende op og stå. Az kløede sig i nakken '' You didn't give it your all.. That was easy to see''. Az nikkede en smule '' So i was right about your power.. You can read my thoughts.. Thats a nice trick to have.. But in a real fight you have to take some punches when you can.. If you don't people will start to wonder why you can forsee every move.. Your power is a defensive power.. Thats why you need to me offensive''. Az grinede lidt. Han var selv en elev men nu var han den der gav gode råd ud. Det havde han ikke prøvet før.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstFarlig eller forsjov? (Az) Empty
IndlægEmne: Re: Farlig eller forsjov? (Az)   Farlig eller forsjov? (Az) Icon_minitimeLør 14 jan 2012, 03:36

Rosa kiggede op på ham, da han rejste sig og fik en ide. Hun tog imod hans hånd og klemte let hans hånd, og kom op at stå igen. Hun børstede lidt skidt af sit tøj, og havde stadig et smil om sine læber. Hun kiggede på ham igen, og lyttede opmærksomt til det han sagde. Hun nikkede let på hovedet over det han sagde, og kunne godt se han havde ret. "Thanks, I think your right." Svarede hun sødt, og kiggede ham i øjene med sit legesyge blik. Hun fløj let op i luften, og drejede let rundt for at få skidt ud af sine sorte fjer på sine vinger. Hun fløj hurtigt om bag ham igen, og bed ham blidt i øreflippen. Hun blev stående bag ham, men gik et par skridt væk fra ham.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstFarlig eller forsjov? (Az) Empty
IndlægEmne: Re: Farlig eller forsjov? (Az)   Farlig eller forsjov? (Az) Icon_minitimeLør 14 jan 2012, 03:49

Han undrede sig da hun fløj op i luften igen. Da hun landede bag ham og gik et par skridt tilbage vendte han sig om og kløede sig i nakken. '' So.. Do you want a rematch or something els?''. Han var ikke helt sikker på hvor hun ville hen med det. Men han havde da lidt energi tilbage så han kunne sagtens kæmpe en omgang mere. Han rakte sin hånd frem i tegn på at hun skulle vente. Han trak sin lommelærke frem igen og tog en slurk. Han lagde den i sin inderlomme igen. Han kunne godt mærke smerterne fra hans sår men han var stædig og viljestærk. Han bukkede ikke under for sådan noget. Så hjalp det også at der var whisky i hans lommelærke. Az stillede sig klar igen. Men det var til at se på ham at han var ved at blive træt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstFarlig eller forsjov? (Az) Empty
IndlægEmne: Re: Farlig eller forsjov? (Az)   Farlig eller forsjov? (Az) Icon_minitimeLør 14 jan 2012, 04:01

Hun grinte lidt og rystede så på hovedet over hans spørgsmål, hun havde ikke tænkt sig at de skulle kæmpe igen. "No, i´m just playsick." Grinede hun, og kunne ikke lade vær med at smile sødt igen. Hun lagde hovedet let på skrå da han tog sin lommelærke frem, og kiggede undrene på ham.
Var han mon hårdt såret, og ville bare ikke vise det??
Mon hun kunne gøre noget for ham?
"Are you still hurt?" Spurgte hun bekymret, og kiggede ham i øjene med et bekymret blik. Hun kunne sagtens se på ham at han var ved at blive træt, og at han havde brug for at slappe af.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstFarlig eller forsjov? (Az) Empty
IndlægEmne: Re: Farlig eller forsjov? (Az)   Farlig eller forsjov? (Az) Icon_minitimeLør 14 jan 2012, 04:07

Az nikkede og gik ud af sin kamp stilling og stillede sig op af væggen og kiggede på hende med et skævt smil. '' a few days ago.. I was in intensive at the hospital.. Two days after i was out hunting again.. I have a broken rib.. Remember i told you i had lost my powers.. My body has the endurance as a human aswell ''. Han stoppede med at smile og kiggede op mod himlen '' But i can't stop hunting.. I gave a promise to my Mentor.. She is pregnant.. If i am not out here hunting she will be.. If she does out here.. She will die.. And her kids aswell.. SO even if my body can't go on.. I will have to anyways.. I can't allow myself to rest ''. Han kiggede på hende igen med et smil '' But hey.. I might die.. But at least i die for a good case''.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstFarlig eller forsjov? (Az) Empty
IndlægEmne: Re: Farlig eller forsjov? (Az)   Farlig eller forsjov? (Az) Icon_minitimeLør 14 jan 2012, 04:28

Rosa smilte sødt til ham, og fulgte ham med sine nøddebrune øjene da han gik hen til væggen. Rosa satte sig ned et stykke fra ham, og lyttede opmærksomt til det han fortalte. Alt faldt på plads for Rosa, mens han fortalte om hvorfor han blev nød til at kæmpe.
Så hans mentor var en kvinde, og måske også hans kvinde?
Hun ville ikke til at spørger ham, det ville være for åndsvagt synes hun. Hun rystede lidt på hovedet af ham, og fik lyst til at hjælpe ham. "Sweety, you have to get better or you will be crusht in a real fight, because you are to hurt or to tired. And then you can´t help your mentor and her kids." Svarede hun, og kiggede ham i øjene med et alvorligt blik. "So you can´t die." mumlede hun.

// smutter nu, men kommer på senere^^
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
Farlig eller forsjov? (Az) Empty
IndlægEmne: Re: Farlig eller forsjov? (Az)   Farlig eller forsjov? (Az) Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Farlig eller forsjov? (Az)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 2Gå til side : 1, 2  Next

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Deepshell :: Gågaden-
Gå til: