The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Hjemvendt til øen.

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstHjemvendt til øen. Empty
IndlægEmne: Hjemvendt til øen.   Hjemvendt til øen. Icon_minitimeOns 08 feb 2012, 11:07

Dag: Tirsdag
Tid: Tidligt på natten.
Sted: Gaden ude foran Chasseur.
Omgivelser: En gold og øde gade uden anden lyd end vinden og engang imellem en biler i det fjerne.


Vinden susede koldt om ham da han stod ud af taxaen, som om den bød ham velkommen tilbage til den ø hvor han kom fra. Han stod et øjeblik og nød velkomsten imens minderne strømmede igennem ham. Han havde været væk længe og lært meget i den tid, han var blevet uddannet og lært i den hemmelig kunst at jage men også i at beherske hans evne.
Han fandt den lille lap papir frem som hans mester havde givet ham før han tog af sted. Der stod ikke en adresse på stedet hvor de andre jægere holdt til, kun en beskrivelse af hvordan man kom der hen fra lufthavnen. Han kikkede sig omkring for at danne sig et overblik da ham får øje på indgangen til bygningen lidt længer henne. Han gik hen til døren, bankede på, åbnede den og gik ind.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHjemvendt til øen. Empty
IndlægEmne: Re: Hjemvendt til øen.   Hjemvendt til øen. Icon_minitimeFre 10 feb 2012, 08:45

Han trådte ind i en form for entre, hvor det første man så var to store og tunge ståldøre der var ikke langt fra døren han stod i. Rummet var tomt og var som støbt af beton og intet hang på væggene, udover et samtaleanlæg med hvad der lignede en indbygget topsikker lås og et lille kamera i det øverste hjørne af rummet.

*Det her er ikke en almindelig lagerbygning...det må være her* Tænkte han.

Enok smilte skævt til kameraet før han finder papir og pen frem fra inderlommen af hans jakke. Han skrev lidt på bagsiden af hans taxabon inden han smed den på gulvet og gik ud af døren.

På den lille seddel stod der kun hans telefon nummer og teksten "Give me a call"

Idet han gik tilbage til hovedvejen, begyndte han at tænke på stedet han havde i sinde at tage hen,han ville tage hen til sit barndomshjem.
Hans far og mor ejede det stadig og selv om de ikke havde været der i mange år måtte det stadig være i god stand. Der ville han smide sine ting før han tog ud og så på øen som han havde været væk fra så længe.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstHjemvendt til øen. Empty
IndlægEmne: Re: Hjemvendt til øen.   Hjemvendt til øen. Icon_minitimeFre 10 feb 2012, 10:04

Sasuke stod og blondede op af en mur i en gyde ikke så langt fra de store gader. Han havde en cigeret i munden. LA Menthol Lang. Hans farvorit. Han havde lukkede øjne, og hænderne gemt i bukselommerne. Han var gemt i skyggen af hans mørke tøj. Hans sort skinny jeans, hans sorte og hvide allstars og hans hvidetanktop med en sort skjorte udover. Hans hår dækkede for hans rød/gulige øjne. Han nød at være lidt alene i alt støjen fra de mennesker som gik rundt derude. Hans sult var stillet for en kort stund, og der lå en bevidstløs ung kvinde ved hans side. Sasuke tørrede en fin perlerød dråbe blod fra sine læber og så ned på kvinden. Han smilede lidt og bukkede sig i knæ og så på den fremmede yndige kvinde. " Thank you, for your kindness" hviskede han og rettede sig op igen. Han tog et hvæs af cigeretten og gik ud af gyden, og længere ned af gaden som ikke var særlig befolket. Dejlig nat.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
Hjemvendt til øen. Empty
IndlægEmne: Re: Hjemvendt til øen.   Hjemvendt til øen. Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Hjemvendt til øen.
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Sheria :: Chasseur-
Gå til: