The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Come and see-(Eve)

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstCome and see-(Eve) Empty
IndlægEmne: Come and see-(Eve)   Come and see-(Eve) Icon_minitimeMan 14 maj 2012, 05:28

S-byen
T-12.00
O-folk der går og kigger på vindue og sådan
P-en flot kjole som er rød og en par flotte røde sko
V-lidt varmt
D-17/05-2012

Micia var ude og gå sig en tur ude i byen som han boede i han var gået fra sit hus der lå lidt væk fra hendes hus af og var kommet ind på en af gaderne inde i byen. Hun gik stille og roligt og kiggede sig omkring for at se om der skete noget sådan spænde ting inde i byen men det lod ikke til at ske så meget da hun vist var kommet lidt sent ind i byen den var vist 12 eller sådan der omkring men det var hun ligeglad med lige nu hun var bare glad for at hun havde taget sig tid til at gå sig en tur.
Hun gik stille og roligt og tænkte på lidt ting som han havde brug for at tænke på men det var nu ikke så meget så det var jo kun godt nok eller var det det viste hun ikke rigtig lige nu.
Hun kiggede rundt der var så mange mennesker men der var ingen som hun kendte eller noget men der var så også det hun kendte ikke mange i byen som hun var i og alt det.

Det var jo bare sådan et helt normal dag efter hendes mening men det var jo nok bare hende eller var det, det var jo noget man nok kunne komme til at finde ud af ville hun nu selv mene, men dog var hun ikke helt sikker på det lige nu og her.
Hun kiggede sig omkring og slappede bare helt af og alt det der og så en bænk længere henne hvor hun så gik hen og satte sig ned på det og alt det for at slappe helt af.


Sidst rettet af Micia Fre 18 maj 2012, 02:12, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
 
Come and see-(Eve)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Werclare :: Byen-
Gå til: