The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Whistle down the wind [PRIVATE]Tag; Marcus og senere Gaia

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstWhistle down the wind [PRIVATE]Tag; Marcus og senere Gaia Empty
IndlægEmne: Whistle down the wind [PRIVATE]Tag; Marcus og senere Gaia   Whistle down the wind [PRIVATE]Tag; Marcus og senere Gaia Icon_minitimeOns 23 maj 2012, 12:03

Dato og tid: D. 2 Maj 2011 - klokken 02:23
Sted og omgivelser: Den triste skov, den store landevej - Lettere mørkt
Outfit: Cowboy shorts, en pink bh, en sort tank top, og western støvler
Andet: I en rød Jeep
Tag: Marcus
_____________________________________________________________________
Det var ved at være ret så sent på aftenen, så sent at det næsten var morgen. Alendria havde været til en vild fest sammen med sin buddy Marcus, ellere rettere, han havde været til en vild fest og havde drukket sig hammer lam, og Ale skulle kører bilen, og hun skulle endda også kører ham hjem, eller i hvertfald tæt på hans lejlighed, han havde åbenbart en eller anden kæreste som havde en form for ejerfornemmelse for Marcus, men det skulle ikke forhindre Ale i at tilbringe noget tid sammen med ham, godt nok var det en af de første gange de var sammen da de slet ikke var klar over at de var samme sted, dog var Marcus lige flyttet hertil, og Alendria havde boet der i snart 2 år nu. Det var utrolig mørkt og Alendria havde svært ved at fokusere, det var ikke nemt at finde rundt i Wesclare når det var så mørkt, og så tit kørte hun heller ikke af landevejen. Hun mumlede svagt og drejede ned af den store vej, hun havde byen på den ene side og den triste skov på den anden side, eller så vidt som hun kunne se. Den røde Jeep kunne godt holde til et par ture endnu, selvom den var ved at være godt brugt, nyden af noget klassisk musik fyldte højtalerne, det irriterede Ale af helved til, det var ikke hendes favorit musik, hun skruede på de runde knapper og en summe lyd skar igennem hendes øre, forskellige kanaler banede sig vej, men intet Ale havde lyst til at lytte til. Hun mumlede sort, og glemte kort at holde øje med vejen, og tog et ordenligt sving til venstre
"God dammit" mumlede hun og startede bilen igen, hun skævede til Marcus, han var stadig en del væk. Stakkels dreng. Hun forsatte roligt hen af vejen. 5 minutter efter var Marcus kommet til sig selv. Han havde brokket sig en smule og havde efter der sat sig godt til rette, han fandt en ordenlig musik kanal og havde givet sig til at nusse Alendria op af låret. Bare sådan stille og roligt, men nok til at Alendria blev ophidset, og var i alle sine tanker drejet af den forkerte vej. Hun var minium forsat 20. ned af den vej, og det var jo helt vildt mørkt, så nu anede hun ren bogtaligt ikke hvor de var. Hun rynkede lidt i panden da de kom til et kryds, hun lignede et stort spørgsmåls tegn.
"I got no idea where we are.." sagde hun og skubbede til Marcus, han kunne godt tage at vågne lidt op.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstWhistle down the wind [PRIVATE]Tag; Marcus og senere Gaia Empty
IndlægEmne: Re: Whistle down the wind [PRIVATE]Tag; Marcus og senere Gaia   Whistle down the wind [PRIVATE]Tag; Marcus og senere Gaia Icon_minitimeTors 24 maj 2012, 04:53

Det tog en hel del for den lettere muskoløse mand at blive fuld, men i aften havde han formået det, til trods for sin krops utroligt gode evne til at heale effekter af gift og medicin væk. Det havde virket efter flere timers vild druk og nu sad han og halvsov op af bildøren, kun iført et par jeans samt en sort wife-beater.
Hans jakke lå ved fødderne, der i øjeblikket var dækkede af et par bikerstøvler, som efterhånden var ret rejsestøvede. Til trods for mørket havde han sine aviatorsolbriller på og der lød en meget let snorken fra ham. Lige indtil at Alendria gav et skarpt sving i bilen. Han lavede en underlig lyd men forblev i samme stilling i et forsøg på at blive ved ved med at sove, men da det ikke virkede, satte han sig ret op og lænede sig op af Ale, satte radioen om til en ordentlig kanal, hvorefter han lagde sin hånd på hendes lår og gav sig til at nusse det ubevidst og træt.

At Alendria blev så ophidset af det kunne han jo ikke vide. Han var træt og fuld og ligeglad alligevel og derfor sagde han intet til hvordan hun reagerede, før hun holdt ind og skubbede til ham.

"What? But ye lived here for 2 years, Ale?! Ya drunk? I t'ought ye were sober!"

Udbrød han forvirret, før han skubbede tilbage. Ingen skulle skubbe til ham og da især ikke dirty Alendria! Han så hidsigt på hende, før besluttede sig for at tage en cigaret op og tænde den. Det kunne godt være de sad i hendes jeep, men han kunne da ikke være mere ligeglad lige nu.

"So, what are ya suggesting? Should we stay here for the night, cold like shite?"

Hans underbevidsthed havde fundet frem til, at gjorde han Alendria pirrelig nok så kunne de da i det mindste holde varmen. Ale i hidsig tilstand betød tit at der blev lavet andet end bare at sidde og glo.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstWhistle down the wind [PRIVATE]Tag; Marcus og senere Gaia Empty
IndlægEmne: Re: Whistle down the wind [PRIVATE]Tag; Marcus og senere Gaia   Whistle down the wind [PRIVATE]Tag; Marcus og senere Gaia Icon_minitimeTors 24 maj 2012, 07:10

Alendria skulede til Marcus. Hun tog sit til hovedet og strøg videre en hånd igennem det lange, let krøllede hår. Begge hendes gled efter det lidt rundt om rettet inden hun åbnede døren og hoppede ned. Hun mumlede noget inden hun åbnede for køleren. Det ville alligevel ikke hjælpe hun kunne ikke ordne biler, slet ikke i bulder mørke. Ale lukkede smækken og kiggede sig om. Her havde hun alligevel aldrig været. Det var endda også ved at blive en anelse køligt. Hun kravlede tilbage i bilen og sank sammen med armene over kors.
"Its not my fault!" sagde hun og daskede til Marcus, hun lagde hovedet tilbage og kiggede lidt på ham. Det var ham der var snaldret, hun kløede sin arm og rystede en anelse på hovedet.
"That would not be that hard" sagde hun roligt og sendte ham et smil inden hun trak på sine skuldre og prøvede at finde noget andet musik. Der ville da kun gå 3 timer inden solen ville stå op og folk ville kører forbi.. De kunne da sagtens få tiden til at gå. Hun sukkede igen og rettede sig en smule mere op i sæddet. Hun bed sig i underlæben og tog smøgen fra Marcus, hun babbede lidt på den inden hun rakte den tilbage
"I think i got some beers in the back" sagde hun så og rejste sig halvt op i bilen og vendte sig imod det lille last rum, de lå længere nede end hun troede, og hun lå lidt akavet med numsen i været. Man kunne tydeligt se hendes tattovering som var lige over lænden. Hun sparkede lidt med sine ben men fik til sidst fisken nogle dåse øl op, hedigt for dem var der 5 tilbage, de var vidst ny købt, hun havde kun drukket en enkel. Hun smilte roligt og satte sig tilbage på sæddet.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstWhistle down the wind [PRIVATE]Tag; Marcus og senere Gaia Empty
IndlægEmne: Re: Whistle down the wind [PRIVATE]Tag; Marcus og senere Gaia   Whistle down the wind [PRIVATE]Tag; Marcus og senere Gaia Icon_minitimeTirs 29 maj 2012, 08:34

Marcus så efter Alendria da hun trådte ud af bilen. Da hun stod bag forsmækken til bilen, mens den var åben, slikkede han sig om læberne og der dukkede et ulveagtigt, halvskummelt smil op på hans ansigt. Han forestillede sig hvordan hun nu stod let foroverbøjet og det gjorde ham lystig som bare fanden i helvede. Kort efter blev han normal, da hun smækkede lågen i igen og dukkede op ved rattet. Hendes dask fik ham til at rette sig lidt op.

"Why'd ye do that?!" Udbrud han småsurt før han gav sig til at varme sine overarme lidt. Tanken om at blive resten af natten gjorde det allerede småkoldt for ham.
"I wasn't the one being fond of survival trips. There'll be mosquito's all around and stuff," mumlede han gnavent. Idet hun tog smøgen fra ham, så han trodsigt på hende. Han fik den tilbage kort efter.
"You could've asked fer one instead," lød det irriteret fra ham før han tændte én og stak den i munden på hende.

Kort efter begyndte hun at rode rundt efter øl bagi og endnu en gang tog Marcus sig i at stirre på hendes bagdel. Han kunne lide hvad han så. Lidt efter dukkede hun op igen med 5 dåseøl. Med sine dårlige manerer på plads, tog han en af øllene fra indpakningen, knappede den op og tog en lang slurk.
"So it's going to be pretty cold out here, you know. I know just how we could stay warm," sagde han med et skævt smil, før han blinkede sensuelt til hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstWhistle down the wind [PRIVATE]Tag; Marcus og senere Gaia Empty
IndlægEmne: Re: Whistle down the wind [PRIVATE]Tag; Marcus og senere Gaia   Whistle down the wind [PRIVATE]Tag; Marcus og senere Gaia Icon_minitimeTirs 29 maj 2012, 08:52

Alendria så roligt på Marcus, hun løftede kort øjnbrynet og rystet på hovedet af ham og åbnede en øl, han var skør til tider, på denne her skummle attraktive måde. Hun daskede til ham igen, bare fordi hun kunne. Hun brød ud i en lilla latter og tog en ordenlig slurk og tørrede sig om munden. Hun sukkede tilpas og kløede sig i håret. Hun drejede hovedet og kiggede lidt på ham, hun kunne godt genkende hans smil, og de var jo alene, og det var mørkt. Hun åbnede munden for at ville sige noget men rettede sig sig op og satte sig på ham, et ben på hver side.
"Oh this, i must hear" sagde hun roligt og gled langsomt sine hænder ned over hans t-shirt. Hun lagde hovedet en anelse på skrå, hun kneb kort øjnene sammen. Viden gav et pust fra sig og rev let i Ales hår, så de brune krøller dansede let i vinden, hun gøs svagt og rystede svagt, kuldegysning. Hun kiggede kort væk fra Marcus og måtte kvale et grin, det gik bare op for hende at hende Tamora ville se utrolig sjov ud i ansigtet hvis hun opdagede det her, men det var jo ikke første gang. Hun smilte for sig selv og vendte blikket imod Marcus igen.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
Whistle down the wind [PRIVATE]Tag; Marcus og senere Gaia Empty
IndlægEmne: Re: Whistle down the wind [PRIVATE]Tag; Marcus og senere Gaia   Whistle down the wind [PRIVATE]Tag; Marcus og senere Gaia Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Whistle down the wind [PRIVATE]Tag; Marcus og senere Gaia
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Werclare :: Den triste skov-
Gå til: