The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 it's not the happy ending, it's the story (Phoenix)

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
Gæstit's not the happy ending, it's the story (Phoenix) Empty
IndlægEmne: it's not the happy ending, it's the story (Phoenix)   it's not the happy ending, it's the story (Phoenix) Icon_minitimeTors 24 maj 2012, 05:19

Dato: 21 - 05- 2012
Tid: 19:23
Årstid: Sommer
Vejr: Solskind, med små lammeskyer og cirka 24 grader.
Sted: Werclare by, tæt på havnen.
Omgivelser: en lille bar, tyndt befolket.
Påklædning: Et par mærke jeans, en mørkeblå, hvid prikkede skjorte uden ærmer, et par sandeler og et forklæde.

Dagen havde været dejligt varm og det meste af den var blevet brugt ude på fodboldbanerne, hvor hendes studiegruppe havde slået sig ned, for at nyde den dejlige sol, der havde brudt frem fra weekendtens regnvejr. De havde skulle skrive en opgave omkring det Det Osmanniske Riges fald. Det var ikke lige et emne der interesserede hende, men det var bare at bide det i sig. De havde heller ikke fået skrevet vildt meget, det var endt ud i en vandkamp. Det havde været sjovt og hyggeligt, men i sidste ende ville det svide til dem selv, for nu var der en masse ekstra arbejde der hjemme.
Det var også der for hun havde taget en af sine bøger med på arbejde, det plejede at være stille om mandagen, for de fleste havde brændt deres penge af i weekenden. Lige i øjeblikket sad der den gamle gråhåret mand som altid sad op ved baren, på den barstol som stod længest inde i hjørnet og så var der 3 mand der sad og spillede kort nede i hjørnet.

Gaia havde sendt, sin kollega hjem, der var jo ikke noget ved at være to med ikke noget at lave. en af mændene nede vedkortspillet vinkede til hende. Hun lagde sin bog fra sig og gik ned til dem. "Tre øl" Sagde manden kort og rakte hånden i vejret og holde 3 fingre i vejret for at tydelig gøre hvor mange han ville have.
Hun nikkede for at fortælle hun havde fået fat i det han sagde. Efter hånden lå det i håndledet hvordan man skulle hælde dem op fra fadøls anlægget. Gaia havde også brugt flere uger på lige og lære hvordan det var man skulle gøre, for det ikke skummede over. Til sidst havde Chefen truet hende med at tage penge fra hendes løn hver gang, hun måtte hele en øl ud.
Nu gik det heldigvis meget bedre og hun balancerede stol ned med dem til boredet og serverede øllene, for mændene. Hvor efter hun hun igen satte sig op i baren og stak næsen i sin bog.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstit's not the happy ending, it's the story (Phoenix) Empty
IndlægEmne: Re: it's not the happy ending, it's the story (Phoenix)   it's not the happy ending, it's the story (Phoenix) Icon_minitimeTors 24 maj 2012, 09:50

Det var bestemt ikke det mest optimale sted at skifte tøj, men det dækkede over hans behov, hvilke var et sted hvor han ikke kunne blive set og samtidig kunne komme af med det blodplettet tøj. Det kunne se langt værre ud. Han kunne lige så godt tage tøjet med hjem og vaske det, men han ville få noget og det ville i sidste ende bare fylde op, så han var altid meget omhyggelig med at fjerne alle spor, især i en ny by hvor der levede mindst ti gange så mange væsner end i New York hvor han ellers jagede. Kort efter havde Phoenix udskiftet det meget mørke og mest praktiske tøj, med et par All Stars, mørke løse jeans, en hvid skjorte og en habitjakke ud over, der lige ville dække for den værste kulde. Derefter stak han fingrene i øjne, for at fiske sine kontaktlinser ud, for at skifte dem med et par firkantet briller med sort kraftigt stel. Det var utroligt hvad sådan et par briller kunne gøre. Han sikrede sig derefter at hans bevis på at varulven var død, lå i hans jakke lomme. Egentligt forstod han ikke hvorfor de ulve gik som varulve, de var jo blot store ulve med lidt for mange kræfter. De var ikke videre kloge og var noget af det nemmeste ud over en engel. De var altid så godtroende.
Den velklædte herre, hvis man overhoved kunne kalde ham en herre, forlod gyden hvor han havde skiftet tøj og smidt det gamle væk. Han drejede rundt om hjørnet og gik et par hundrede meter ned af gaden til en bar. Werclare syntes på ingen måde at ligne Sheria hvor han boede, men det betød ikke så meget. Arbejdsmiljøet - som det blev kaldt af fine folk - var tilfredsstillende. Han skubbede døren op til den halvtomme par og lod de grågrønne øjne glide hen over indholdet i butikken, om man ville. Det så lidt tyndt ud med kunder, så det ville være dagens anden gode gerning at poste lidt penge i stedets kiste. Ud over mænd der sad og sejlede i deres eget sprit, sad der en noget yngre kvinde oppe ved baren med snuden stukket ned i en bog. Da hun sad på den 'forkerte' side af disken, gik han ud fra at hun måtte være en af de ansatte, selvom han ellers først ville have skudt på at hun var en af kunderne.
Phoenix skridtede op til disken, som han lænede sig op af, mens han ventede på at få kvindens opmærksomhed. Han kunne ikke gennemskue hendes alder, men de virkede til at være jævnaldrende eller også var han bare frygtelig dårlig til at gætte alder. Det kunne sagtens være ham der var noget galt med. Alder havde aldrig været hans stærke side, det måtte han blankt indrømme. "Cola med rom." Besluttede han sig for, da han fik den krævet opmærksomhed. Det var ikke det han drak til hver dag, men det var en fin måde at afslutte 'festen' på hvis man spurgte ham. Mens han ventede på sit glas, lod han en hånd glide igennem det blonde hår, før han med en pegefinger fik prikket brillerne på plads på hans næse. Selvom briller havde været en fast del af hans liv i nogle år, så føltes det alligevel stadig underligt at bære dem, hvilke sikkert var fordi han mest gjorde sig i kontaktlinser.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstit's not the happy ending, it's the story (Phoenix) Empty
IndlægEmne: Re: it's not the happy ending, it's the story (Phoenix)   it's not the happy ending, it's the story (Phoenix) Icon_minitimeTors 24 maj 2012, 10:42

Der gik lidt tid før Gaia kiggede op fra sin bog, da døren gik, hun var faktisk lige nået til et kapitel, som var spændende nok i den ellers lidt tørre bog og mændene plejede at passe sig selv og det var nok bare en af kortspillerne der var gået ud for at spille, af en eller anden grund var der ikke åbenbart ikke godt nok at bruge det toilet der var inden for.
Hun læste et par linjer mere da hun fornemmede et par øjne på sig. Hun satte en finger på der hvor hun var nået til og tog så bogen væk fra ansigtet, hun forventede det var en af stamkunderne, nogle gange havde hun lyst til at sige de selv kunne tage den ting de gerne ville have, de kendte jo lige så godt som hende hvor de stod henne. Gaia kiggede han på ham dumsen henne på hjørnet, han lå stadig hen over bordet med øllen i hånden, men foran hende stod en ung mand.
Hun blev overasket over at se en ung mand på omkring hendes egen alder stå over for hende, hun så nysgerrig tilbage på ham. Han var ikke helt dem der plejede at komme der i hverdagene, man så flere unge komme her ind i weekenderne. Gaia hvad ikke fået fat i havd han gerne ville, det var noget med cola, så meget havde hun fået fat i. Gaia smillede undskyldende. "Sorry, men jeg fik ikke fat i hvad det var de ville have?" Hun håbbede ikke han var en af de der snoppede rige børn, hun plejede at rende rundt med da hun var yngre. Han kunne godt ligne en, med det tøj han havde på. Men nu skulle man jo ikke dømme på det ydre, selv om det nogle gange var svært, ikke at lade være.

Hun prøvede at få øjenkontakt med ham, så han forstod at han nu havde hendes fulde opmærksomhed. Gaia satte sit bogmærke ind i bogen og lagde den helt fra sig, for at vise hun, nu var fuldt koncentreret om det han sagde. Mændene, nede ved boredet, sad og kiggede op mod baren. Nå så hun var ikke den eneste der havde lagt mærke til der var en som ikke plejede at være her. Gaia sendte dem et blik som sagde pas jer selv. De alle 3 fik pludseligt hurtigt travlt med deres kort. Hun så hen til ham på hjørnet, han så ud til ikke at ligge mærke til så meget, så det hele var fint. Hun sendte ham et smil "Jeg havde det svære næsen for langt nede i min bog til , at høre det hele, fik kun fat i colaen" Hun tog et glas og ventede på manden, igen ville sige hvad han ville have.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstit's not the happy ending, it's the story (Phoenix) Empty
IndlægEmne: Re: it's not the happy ending, it's the story (Phoenix)   it's not the happy ending, it's the story (Phoenix) Icon_minitimeLør 26 maj 2012, 00:36

Det var lang tid siden Phoenix følte at han var blevet så overbegloet. Det føltes som om hun kunne se igennem hans ydre og vide præcist hvad det var han havde gjort, en helt igennem ubehagelig følelse, men han lod hende tålmodigt kigge færdig. Da hun påpegede sin uopmærksomhed trak han lidt i mundvigen for at indikere at det ikke var noget større problem. Det skete for alle og enhver, især når man havde travlt med at lave alt muligt end at passe sit arbejde. "Rom og cola." Da Phoenix hørte sig selv gentage sætningen, var han næsten ved at grine. Han lød som en eller anden forvildet teenager der aldrig havde været ude at drikke før. Det var hverken sødt eller stærkt, men noget man fik ned fordi man ville være fuld men samtidig ikke kunne lide smagen. Uanset hvad, så kunne Phoenix godt lide de sprittet væske blandet op med den mere søde fra den store gigant Coca Cola.
Der var ikke specielt interessant nede ved borende hvor de halvfulde ældre mænd havde slået sig ned, så Phoenix besluttede sig for at tage plads oppe ved baren, hvor han trak en stol hen til sig. Han fik sig hævet op at sidde og begyndte at grave rundt efter et par mønster i jakkelommen. En skarp ubehagelig lyd nåde hans øre, da han lod mønterne ramme diskens hårde overflade. "Hvad er det du læser?" Det måtte være en meget interessant bog, siden hun ikke engang kunne slippe den på sit arbejde. Der var heller ikke mange kunder i butikken, så hun havde vel en god undskyldning til at fordrive tiden med en bog. Phoenix forsøgte at læse titlen på hoved, men hans evner inden for læsning på hoved var ikke specielt imponerende. Små korte sætninger kunne måske lige gå, men længere titler og andet der ikke var direkte åbenlyse måtte han opgive. Hans arbejde bestod heller ikke i at læse, så på det område følte han sig undskyldt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstit's not the happy ending, it's the story (Phoenix) Empty
IndlægEmne: Re: it's not the happy ending, it's the story (Phoenix)   it's not the happy ending, it's the story (Phoenix) Icon_minitimeFre 15 jun 2012, 11:42

Hendes smil blev breder, der var ikke tit hun fik sådan en bestilling, men kunne overraskende nok blive træt af at åbne øl en hel aften. Folk ville nok syntes hun var skør, hvis hun fortalte det men sådan var det altså. Gaia kiggede blandt sprut flaskerne, nu havde chefen, bare at have hørt på hende sidst hun sagde hvad der manglede, han havde da skrevet det ned så plejede han at huske det. Hun åndende lettet op her var den, hun blandede drinken og rakten den til manden. "værsgo" Hun havde et venligt smil på læberne. Der lyder et ordentlig brag for døren, Gaia hopper lidt af forskrækkelse men genvinder hurtigt sit venlige jeg. Hun smiller til manden hun lige har overagte, glasset med rom og cola, mens hun skæver hun mod manden der lige havde smækket døren, han stod og trippede lidt, frem og tilbage henne ved døren. Som om han ikke viste hvad han skulle gøre, på hans påklædning var der ikke noget der skilte sig ud på de sædvanlige, der kom her, et par slidte jeans og en grøn, lang jakke hvor hætten var slået op, så man kun lige kunne ane hans ansigt. Det endte dog med at han satte sig ned, ved et bord ikke så langt fra døren. Gaia rynkede brynende det var noget som ikke var helt rigtigt, for selv om han nu havde sat sig ned kunne han ikke side stille, han sad hele tiden og vippede med foden.

Hun fokuserede igen på Phoenix, da han stillede et spørgsmål. "åh bogen.. Det er bare en til skolen, Osman's Dream: The History of the Ottoman Empire" hun regnede ikke med det var en title han kendte. Der var nok ikke så mange der lige læste sådan en bog ud af ren lyst til at læse. Gaia tog fat i bogen og lagde den foran Phoenix så han rigtig kunne se den "Men Caroline Finkel, beskrive tingene meget godt. Den er dog stadig ikke vildt spændene" Hun talte de mønter der lå på bordet og det passede med det som drinken kostede. Hun fik tastet beløbet ind i kassen, og den åbnede med et lille pling lyd. Da lyden ramte manden henne i hjørnet farrede han op og hev en pistol frem inde fra jakken. Gaia stivende og viste ikke hvad hun skulle gøre, hun stod bare der frosset og så på pistolen. Manden kom nærmere, med hastigge skridt og hætten trukket godt ned, han snerrede dyrisk til mændene, nede i hjørnet, da de gjorde mine til at ville rejse sig,. De valgte dog hurtigt at sætte sig ned igen. I det han vender sig om mod Gaia og bar disken igen er hætten gledet lidt til side og hun får øje på en række spidse tænder, som fra noget der kom fra et dyr Han holdte pistolen rettet mod Gaia. Flere tanker røg i gennem hendes hoved, hvad skulle hun gøre, hvad ville han over hoved, ville han bare have nogle penge eller var det noget andet, flere spørgsmål røg igennem hendes hoved. Hun så sig forskræmt rundt og hende blik lande til sidst på Phoenix. Hun blev nød til at fokuser på noget andet end pistolen og han var lige den eneste der sad lige foran hende. Gaia kom ud af sin trance og begyndte at famle efter nød knappen, der var et sted under bordet. Mens hun stadig holdte øjenkontakten med Phoenix, for ikke at kigge på pistolen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæstit's not the happy ending, it's the story (Phoenix) Empty
IndlægEmne: Re: it's not the happy ending, it's the story (Phoenix)   it's not the happy ending, it's the story (Phoenix) Icon_minitimeTirs 19 jun 2012, 19:53

Bare titlen på bogen fik Phoenix til at tabe interessen øjeblikkeligt, men alligevel fik han klemt et lille kvast smil over læberne. Historie var et interessant emne, det var umuligt at benægte, men til trods for det var det ikke et emne han fordybede sig i særlig tit for ikke at sige aldrig. Han nød at læse små udklip på nyhedssiderne hvis man havde fundet interessante historiske fund men det var heller ikke mere end det. Teknologi var noget der derimod interesserede ham gevaldig meget, især våben hvilke der også var en naturlig grund til.
Braget med døren havde ikke just været lydløst, så selvfølgelig havde Phoenix bemærket det, han havde blot ikke rigtig givet udtryk for det. Han forholdte sig meget diskret og i modsætning til pigen der arbejdede på stedet, var han blevet siddende muligvis lidt for mistænksomt roligt imens han slog op i bogen. Hans blik slugte et par af linjerne på en vilkårlig side, før han nikkede tænksomt. Da han ikke anede hvorhenne bogen forgik eller hvad der bare skete, forstod han intet ud af de få linjer han havde læst, men det så overraskende nok ikke helt så slemt ud. Måske var det fordi der bare var et interessant strejf over historie.
Lyden af pludselige handlinger fik Phoenix til at kigge op på den ansatte, som pludselig var stivnet som om hun havde set et monster. Derefter drejede han hoved om, så han kunne se den tildækkede mand træde hen mod disken med en hævet pistol. Vurderende gled blikket ned af mandens krop og analyserede hans selvsikre men stadig små nervøse gang. Der var ikke et sekund tvivl hos jægeren, som stadig lidt for roligt blev siddende på sin plads med blikket rettet mod mennesket der virkede tydeligvis ilde ved situationen. Han måtte dog give hende. Hun klarede sig ret godt.
Et kort sekund lod Phoenix blikket flakke hen imod pistolmanden for at se hvor han befandt sig, før hans blik igen lage sig på pigens ansigt blot for at opfange hendes hånd der famlede rundt efter et eller andet. hvad det end måtte være, kunne det ikke være godt. Hvis han kendte sin egen 'race' godt nok, ville han skyde på at det var en mobil hun ledte efter og hvis det var korrekt, ville hun tilkalde hjælp. unødig og ubrugeligt når man havde med ikke menneskelige væsner at gøre. Han lænede sig straks ind over disken for at få fat på den famlende hånd i et forsøg på at stoppe den. Phoenix håbede at hans handling havde tiltrukket sig nok opmærksomhed til at det ikke naturlige væsen ikke så at han selv fiskede en lille pistol frem fra sin buksekant. Med øvet og selvsikkert skud, lod han en patron flyve ned mod modstanderens fod, før han trak selv selv over disken, om på den anden side, hvor han med hånden der stadig havde pistolen, skubbede kasseapparatet sammen. Hvis manden var ude efter penge, måtte han være lidt mere ihærdig for selvom Phoenix ikke var på arbejde, så kunne han stadig være funktionel uden for arbejde og uden penge i sigtekornet.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
it's not the happy ending, it's the story (Phoenix) Empty
IndlægEmne: Re: it's not the happy ending, it's the story (Phoenix)   it's not the happy ending, it's the story (Phoenix) Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
it's not the happy ending, it's the story (Phoenix)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Werclare :: Byen-
Gå til: