The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Heads up til de inaktive

Go down 
ForfatterBesked
Procella
Admin
Admin
Procella

Antal indlæg : 3145
Bosted : Where i lay my head is home (Right now - Tranquility)
Beskæftigelse : Socialite, Våbensælger til myndigheder samt private. Moderne samt antikviteter. (sælger også til jægerne og dette er en helt anden type våben).

Heads up til de inaktive Empty
IndlægEmne: Heads up til de inaktive   Heads up til de inaktive Icon_minitimeFre 03 aug 2012, 00:39

Hey Folkens.


Der skrives fordi din konto er dømt ikke-aktiv. Dette kan skyldes flere ting. Det kan skyldes:


1 - At du ikke har skrevet på forum i 60 dage, og er røget på vores inaktivitets-liste.

2 - Det kan skyldes at du ikke har været spillende aktiv med din rolle endnu, og derfor ikke har fået registreret dine indlæg på forum - hvilket også får dig til at ryge på inak-listen.


Måder at forsvinde på inak-listen:

Hvis du er ny bruger, så lav dit FC (Faceclaim - denne findes her: http://deploratus.heavenforum.org/t6532-det-ligner-mig-faceclaim ) eller lav en plottråd. På den måde kan vi som admins se at du er aktiv på siden og du får indlæg på din bruger (Dette er vigtigt i henhold til at vi kan se om du er online på siden og muligvis har brug for assistance, og så andre kan se om du er en spiller der er aktuel at kontakte i henhold til spil).

(Advarsel - hvis din FC-frist udløber og/ eller bliver godkendt så indlægget bliver slettet, så vil din postcount gå i 0 og du vil genregistreres som værende ikke-aktiv på forum. Hold derfor NØJE øje med de frister der er blevet givet, da det ellers kan have kedelige konsekvenser!)


3 - Det kan skyldes at din rolle ikke er godkendt, grundet manglende profiludfyldelse. Husk at Team Mod er her for at hjælpe med spørgsmål og profilskabelse, og Admins står for godkendelserne. Hvis din rolle er klar til godkendelse og du HAR skrevet i FC-tråden, så skriv til Procella, eller en af Team Mod så vi er opmærksomme på det.


Måden hvorpå man laver en bruger findes under følgende link - Bemærk venligst at der er kommet opdateringer i hvad vi ønsker af information: http://deploratus.heavenforum.org/t4468-guide-til-profil-bruger


Hvis du er inaktiv grundet mangel på interesse, ferie eller andre ting, så skriv i P2P om fravær ( http://deploratus.heavenforum.org/f33-p2p ). Dette er de to eneste måder at gøre det på. Indlæg i kreativt hjørne, spørgsmål og svar, ideer eller news, tæller IKKE som forumaktivitet.


Både nye og gamle brugere opfordres til at lave en plot/relationssøger hvis dette ikke er sket endnu. En kommentar i folks plottråde, skabelse og/eller genoplivelse af din egen vil også hjælpe dig af Inak-listen. http://deploratus.heavenforum.org/f28-plots-og-sger


Brugere der er oprettet for at lave reklamer for andre sider er ikke tilladte og vil blive slettet så snart de opdages - dette står også under sidens regler.


Husk at svinge en tur forbi og skrive for at bumpe dig af inak-listen - og husk at lave FC hvis det ikke er gjort :)

Folk der ikke har lavet deres Brugere/Profil, skrevet på forum, eller givet respons på denne henvendelse i en PM/PB til Procella, vil blive slettet. Dog foretrækkes det at der skrives i P2P da en PB/PM ikke vil registreres i systemet på det tekniske plan og du derfor stadig vil stå som værende inaktiv for det samlede Team Admin. Dog vil vi på den baggrund have mulighed for at give dig en forlænget frist til at få skrevet de nødvendige steder.


Hvis I vil være sikre på at I får de vigtige beskeder, så skal i sørge for et par ting:

1 - At jeres mail faktisk er legitim. Betydende, at I har en mail i kigger på, for vi kan ikke tage ansvar for hvis folk ikke læser de beskeder der sendes ud.

2 - Checke opdateringer og regler på forummet og i vores FB-gruppe

3 - Sætte jeres konti til at I modtager mails når i får PB/PM, OG når admin skriver mails til jer om nyheder. Der er en lille How-to-guide på vores forum som muligvis kan hjæpe her: http://deploratus.heavenforum.org/t7741-hvordan-holder-jeg-styr-pa-lost-emner-pb-pm-nyhedsmail


https://www.facebook.com/groups/123032114381834/

Vil derudover gøre alle de nye opmærksom på vores FB-gruppe hvor vi poster alle vores nyheder, og hvor vi prøver at være lidt sociale ;)

Vær også Obs. på at vi har en chat i bunden af siden. Den kan være lidt tricky at finde første gang, men så burde den mere eller mindre logge ind af sig selv efterfølgende. Vi plejer at være ret aktive på chatten i løbet af eftermiddagen og aftenen, og der er folk altid friske på at hjælpe hinanden med spørgsmål eller profil-lavning, så hold jer ikke tilbage!

Mvh.
Team Admin.


Brugere der modtager denne mail:
Ydermere sendt som kopi til resten af Team Admin, samt Team Mod
Admins: Procella og Valencia
Mods: Cherlyn

_________________
Heads up til de inaktive ForProchella1


Sidst rettet af Procella Lør 08 mar 2014, 06:43, rettet i alt 2 gange
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Procella
Admin
Admin
Procella

Antal indlæg : 3145
Bosted : Where i lay my head is home (Right now - Tranquility)
Beskæftigelse : Socialite, Våbensælger til myndigheder samt private. Moderne samt antikviteter. (sælger også til jægerne og dette er en helt anden type våben).

Heads up til de inaktive Empty
IndlægEmne: Re: Heads up til de inaktive   Heads up til de inaktive Icon_minitimeFre 27 jun 2014, 22:22

Kære Losties.

Der er endnu engang blevet sendt besked ud til de inaktive på foraet.

De aktuelle har modtaget Mail samt PB/PM om det.
Disse er sendt ud Fredag D. 27 Juni -Sletningsdato for de inaktive er Mandag D. 28 Juli.

Alle medlemmer bedes huske at checke deres PM/PB, samt deres mails som jeres  respektive brugere er oprettet under, for at se om det er dig der er tale om.


Husk også at checke jeres spam/junk-mappe hvis IKKE indstillingerne i jeres mail er sat til at I modtager Deploratus-post i jeres indbakke :)

Kærlig Hilsen
Team Admin.


Denne besked er sendt ud som Infomail, sendt til de respektive brugere på PM/PB, er nu bleve postet i gruppen, og vil også blive linket til i vores FB-gruppe.

_________________
Heads up til de inaktive ForProchella1
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
Heads up til de inaktive
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Om siden :: The Lost News-
Gå til: