The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 Nyheder i Marts 2013

Go down 
ForfatterBesked
Procella
Admin
Admin
Procella

Antal indlæg : 3145
Bosted : Where i lay my head is home (Right now - Tranquility)
Beskæftigelse : Socialite, Våbensælger til myndigheder samt private. Moderne samt antikviteter. (sælger også til jægerne og dette er en helt anden type våben).

Nyheder i Marts 2013 Empty
IndlægEmne: Nyheder i Marts 2013   Nyheder i Marts 2013 Icon_minitimeSøn 24 mar 2013, 07:55

Hey guys :)

Så blev det 2013 og så blev det OGSÅ tid til et nyhedsbrev mere! (Det er jo ved at være noget tid siden).
Først og fremmest skal alle de nye medlemmer ønskes et stort velkommen til siden. Til de gamle kan der siges at der er sket nogle ændringer (Hvis I ikke selv har opdaget det endnu ;) )

1: Vi har fået et guide-forum
http://deploratus.heavenforum.org/f39-retningslinjer-og-guides - dette er både for at skabe et lettere overblik over de praktiske informationer, men også for at give Mods og Admins

2: Derudover har vi fået et nyt karakterskema. Dette er vigtigt i fremtiden når der skal laves roller, men det kommer ikke til at have nogen effekt på de allerede godkendte roller/brugere.

3: Både til Varulve og Vampyrer er der kommet et ekstra punkt / note. Vi minder folk om at brugerskemaet er en generel standart men at folk skal læse deres racebeskrivelse for at få en forståelse af hvad givne race indbefatter lige præcis på Lost.

4: Vi har i øjeblikket en afstemning liggende på siden som vi gerne vil opfordre alle til at deltage i
http://deploratus.heavenforum.org/t7689-skal-vi-have-udgaede-faceclaims-afstemning

5: Derudover vil vi gerne lige slå et slag for at vore NPC og brugen af denne ikke går i glemmebogen http://deploratus.heavenforum.org/t6565-npc-tilmeldning-niveau-kaos

6: Vi har hen over vinteren måtte vinke farvel til en Mod – Wilith – hvilket vi naturligvis har været kede af. Til gengæld kan vi nu byde et stort velkommen til Helias, der har tilbudt sine kræfter i kampen for at gøre Deploratus til en ganske fantastisk RPG-side, så husk at tage godt imod ham!

7: Vi har en rigtig fin lille FB-gruppe hvor vi har mange sjove indlæg og højt humør, så husk at komme ind forbi og hyg med os https://www.facebook.com/groups/123032114381834/ (Vi har også en velbenyttet chat inde på Deploratus hvori vi også er ret aktive).

Vi glæder os meget til at se jer alle sammen online i et aktivt 2013. Vel mødt alle sammen!
Mvh.
Team Admin


_________________
Nyheder i Marts 2013 ForProchella1
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
Nyheder i Marts 2013
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Om siden :: The Lost News-
Gå til: