The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 ... And it was cold [Laroy]

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
Gæst... And it was cold [Laroy] Empty
IndlægEmne: ... And it was cold [Laroy]   ... And it was cold [Laroy] Icon_minitimeTirs 20 dec 2011, 07:28

Klokken var ikke ret meget mere end fem, men mørket var alligevel ved at lægge sig. Himlen var kun en svag orange/grå kulør i bunden. Og det eneste sted det rigtig kunne ses, var på stranden. Der var forholdsvis vindstille, men den blæst der var, gjorde stadig at der var virkelig kold. Heldigvis var der ikke noget sne, selvom det havde sneet en del på det sidste. Og måske var kulden grunden til, at der ikke rigtig var andre folk på standen, men det gjorde næppe noget. I hvert fald ikke hvis man spurgte Jackie. Efter hendes mening, var der et eller andet beroligende over ensomheden. Om ikke andet gjorde det, at uanset hvor tosset hun opførte sig, så var der igen der så det. Desværre var der bare ikke noget at hoppe rundt på. Det var heller ikke formålet med at komme her. Det var mere en slags afslutning på en lang dag, med verden set gennem en kamera linse.

Med langsomt vandrede hun ned langs vandkanten, og stirrede ud over havet. Hun var ligeglad med hvor koldt det var, og så måtte hun fryse lidt. Jackie havde bare aldrig været så følsom over for den slags ting. Og det var til trods for at hun ikke havde så meget polstring. For Jackie var lille, spinkle, og gik aldrig i store vinter jakker. Hendes tøj bestod -i dette tilfælde- af en t-shirt, en skjorte og et par baggies. Alt sammen for stort, og skjulte de forme hun eventuelt havde.
Hendes tøj var en af de ting, der fik hende til at se meget unisex-agtig ud. Hendes næsten formløse ansigt hjalp heller ikke. Muligvis gjorde det halvkorte hår det ikke bedre. Selvom det var platinblond, og selvom hun var bleg i huden. Men for Jackie passede det hende helt fint. Hun elskede at være en Tomboy, og det var det eneste hun ønskede at være.

Hun slog sig ned i sandet, og tog kameraet frem, og prøvede at få de sidste billeder af solnedgangen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst... And it was cold [Laroy] Empty
IndlægEmne: Re: ... And it was cold [Laroy]   ... And it was cold [Laroy] Icon_minitimeTirs 20 dec 2011, 07:42

En stille og roligt ung mand kom gående hen af strandens bløde sand godt nok var det ikke det bedste sted og være lige nu ved denne tid der var ved at være mørkt da solen var på vej ned og sådan noget.
Denne unge mand havde jo tilfældigvis også et navn som var Laroy han havde en jakke på som var sådan lys brun i det og et par cowboy bukser som var lyse blå det passede meget godt samme de to farver og hans sko var sorte, under jakken havde han en t-shirt på under som var hvid og havde et billede af et japansk tegn som betød ild men hvorfor han havde det tegn var der jo en grund til.


//kunne ikke lige komme på mere sorry men det japanske tegn på t-shirten= http://www.chinesesymbolsmeaning.com/chinese-symbols/f/fire.gif //
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst... And it was cold [Laroy] Empty
IndlægEmne: Re: ... And it was cold [Laroy]   ... And it was cold [Laroy] Icon_minitimeTirs 20 dec 2011, 07:46

Jeg skulle lige i bad, kan jeg stadig være med?
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
... And it was cold [Laroy] Empty
IndlægEmne: Re: ... And it was cold [Laroy]   ... And it was cold [Laroy] Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
... And it was cold [Laroy]
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: La Sunisha :: Stranden-
Gå til: