The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 A walk to remember - Alexander

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstA walk to remember - Alexander Empty
IndlægEmne: A walk to remember - Alexander   A walk to remember - Alexander Icon_minitimeLør 18 feb 2012, 03:17

Tid: 20:45
Sted: Gågaden i Deepshell
Omgivelser: Den let oplyste gågade, hvor et fåtal af mennesker bevægede sig rundt, mest i par
Vejr: Det er koldt og en smule blæsende, desuden er der mørkt og en lidt sne rundt omkring
Dag: Torsdag
Årstid: Vinter
Dato: 16/02-12

Fran sukkede dybt, da døren ind til restauranten endelig lukkede i bag hende. Hun havde tilbragt godt to timer med en mulig kandidat til et animationsjob – som altid var hun overbevist om, at hun havde fundet den rette mand til jobbet: han var sjov, kreativ og fantasifuld og havde desuden en rar stemme. At han havde virket mere interesseret i at høre om hendes liv i stedet for jobbet var jo så bare uheldigt. Til sidst havde Fran givet ham et lille skub, så han omsider kunne beslutte sig. Al den snakken gjorde hende sulten, men da de havde taget diskussionerne over et måltid mad, var hun nu bare behageligt udmattet, og egentlig klar til at komme hjem i sin lejlighed i La Sunisha.
Fran indåndede taknemmeligt den friske og rene vinterluft, da hun stak hænderne dybt ned i lommerne på sin hvide uldfrakke og gav sig til at slentre hen ad gågaden. Selvom hun mente, det var tid til at komme hjem, kunne hun alligevel ikke dy for lige at gå en gang frem og tilbage i gågaden – det var så hyggeligt i vinteren. Gadelamperne oplyste gaden i et dunkelt om end gyldent skær, der blev tilbagekastet af den sne, der stadig lå rundt omkring og resultatet var en dragende, næsten eventyragtig stemning, som Fran satte pris på.
Mens hun gik, betragtede hun omgivelserne omkring sig. Der var ikke så mange mennesker på gaden længere, men der så ud til at være vældig meget liv inde på restauranterne, der også så småt var ved at gøre klar til de mere festglade gæster. Selvfølgelig var det begrænset, hvor mange der ville være ude en sen torsdag aften, men der var nu engang altid nogen, der valgte at spilde sin tid på alkohol og fest. Ikke noget, Fran forstod. Hun overvejede at sætte sig ind et sted og drikke en irish coffee, men kom alligevel frem til, at det kunne hun sagtens lave til sig selv, når hun engang nåede sin lejlighed igen, og nu ville hun bare nyde at gå rundt udenfor.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstA walk to remember - Alexander Empty
IndlægEmne: Re: A walk to remember - Alexander   A walk to remember - Alexander Icon_minitimeLør 18 feb 2012, 03:58

Efter julen kom der et nyt år, og efter det nye års begyndelse startede man hvor man slap. Vinteren. Kold, irriterende og våd. Selvom det var sjovt at lege i sne og skøjte, så syntes vinteren var ikke nær så indbydende som sommeren, det var hvad de fleste mente. Alexander var ingen undtagelse, men alligevel kunne han godt lide vinteren, hvis der var bjerge man kunne springe rundt i, var han stor fan af vinteren, det var samtidig også en smuk årstid, men der var ingen bjerge, eller dem der var, var kedelige, så Alexander tilhørte for tiden dem der længstes efter sommerens varme. Mest af alt havde han lyst til bare at blive hjemme i lejligheden og glo dumt ud i luften, tegne eller se tv, men man skulle jo have noget mad, og vinteren var heller ikke den bedste tid at jage i, så menneskemad stod der i dag på menuen, han skulle bare have haft mere i køleskabet end en gammel ost og en skrive muggen brød.
Efter at han havde indset at der ikke var mad i køleskabet, havde han trukket i noget vintertøj, for at købe noget mad ind, men interessen forsvandt da han kom ned, og kunne se frem til endnu flere timer i den kedelige lejlighed. Derfor besluttede han sig for at gå en tur. Hvordan turen nåde helt til Deepshell vidste han ikke, men det gjorde den, og før han vidste af det, slentrede han ned af den halvtomme gågade hvor folk gemte sig på restauranterne der var drysset rundt omkring som et let lag tryllestøv. Alexander forstod godt folk der sad der inde og hyggede sig, og han ville frygtelig gerne være en af dem, men han havde for tiden kun sig selv at være sammen med, og at sidde over en fin lækker tallerken mad alene var heller ikke noget der lød fristende. Han vidste kort sagt ikke hvad han skulle stille op med sig selv i øjeblikket. Der var masser af forslag inde i hans hoved, men der var ikke nogle af dem, der syntes interessante eller fangende. Måske skulle han tage forbi en af sine venner og spørger om han ikke måtte få noget at spise hos dem, men det ville også se forkert ud. Alexander var ikke personen der manglede penge, heller ikke selvom han var ung og egentligt slet ikke burde have så mange penge mellem hænderne som han havde.
Tilbage til toppen Go down
 
A walk to remember - Alexander
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Deepshell :: Gågaden-
Gå til: