The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind

Share
 

 [In game] Dyrisk Morder Løs!

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
Gæst[In game] Dyrisk Morder Løs! Empty
IndlægEmne: [In game] Dyrisk Morder Løs!   [In game] Dyrisk Morder Løs! Icon_minitimeFre 06 apr 2012, 01:47

”Vi afbryder deres aften med denne nyhed som muligvis vil kunne redde din families liv!”

Journalisten, en lettere korpulent mand, tonede frem på skærmen og havde et påsat ansigt af angst på, men med en hvis grad af professionalisme. Bag ham blinkede flere politibiler foran en opgang til en lejlighed og en strøm af folk der gik ind og ud med alvorlige ansigter.
Kameramanden zoomede lige ind på to af mændene i en alvorlig diskussion inden der blev zoomede ud igen for at tage manden i centrum af billedet.

”Bag mig, har der netop udspillet sig et drabeligt mord som ingen lige er set siden blodsudgydelserne på kirkegården. En familie er brutalt blevet slået ihjel i deres egen lejlighed og deres ældste søn mangler.”

Han stoppede og lod til at holde en pause for at ære deres minde, mens kameramanden lod kameraet panorere rundt sådan så seerne kunne se ambulancen der stadig holdte på området. Nogle af politibilerne kørte i det selvsamme øjeblik og man så nu også alle de folk der stod uden for den gule plastiklinje som var så velkendt fra tv’ets serier.

Journalisten hostede diskret og kameramanden gik straks tilbage til ham.

”Vi har her naboen til den slagtede familie som måske kan kaste noget lys over hvad det var der skete… Så hvad skete der egentlig?”

Som skovlede journalisten kvinden ud af den tomme luft dukkede hun op på skærmen. Hun var et sted i sin middelalder. Hendes hår strittede lidt alle vegne og hun havde kun en regnfrakke udover sin natkåbe. Hendes ansigt var havde det lidt himmelfaldne udtryk som man så hos folk der ingen idé havde om hvad der egentlig var sket, men da hun så kameraet vågnede hun næsten op igen.

”Jamen, jeg hørte jo lydene. Det var som en stor hund der begyndte at hyle og glamme. Og så begyndte skrigene, så jeg ringede straks til politiet.. Men… Det var…”

Hun stoppede igen, tydeligt rørt, og manden trøstede hende i et lille minut inden han så skubbede hende blidt væk med den samme professionelle maske af alvor som før.

”Politiet har ingen spor om hvad der kunne være sket med den 20-årige søn af Maria og John Hawkeing, Eithan, men Politiet opfordrer alle til at komme med oplysninger hvis de ved noget om hvor han kunne være… Vi vender tilbage når flere oplysninger kommer frem!”

Og med de ord slukkede kameraet og aftens tv genoptog sit normale show på den tid.
Tilbage til toppen Go down
 
[In game] Dyrisk Morder Løs!
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Om siden :: Avis og Tv-
Gå til: