The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideSøgTilmeldLog ind

Vis ubesvarede indlæg
 

Sheria

 
EmnerIndlæg
Sidste indlæg
Ingen nye indlæg

Byen

Byen i sheria er en fredelig by hvor de fleste mennesker bor, her er der en stor park, en stor skaterpark og et par hyggelige familie caféer, byen indeholder også diverse brugelige butikker, som super markeder, slagter og bagere. Byen har mange hyggelige steder og er meget familie venlig, men et godt sted for vampyrer og dæmoner at jage, da der bor mange mennesker her.
Redaktør: Moderators
53725600Tirs 22 jul 2014, 23:18
Kallisto oh no, its messy(procella)[X]
Ingen nye indlæg

Politi stationen

På politistationen sker der mange ting, de tager sig af hjemmeløse børn, vold, mord og andre lignende ting, de har i de seneste tider haft mange mord og derfor er de meget stride omkring de forskellige ting, stationen er stor og har også en lille bygning hvor de opholder måske hjemløse børn eller ligende.
Redaktør: Moderators
621459Fre 28 mar 2014, 08:27
Margeret Larson Got a licens for that? [Åben]
Ingen nye indlæg

Silent River

Silent river er en dyb'dyb sø som er sumpet og mudret på bunden, man kan synke ned i mudret ude i vandkanten, derfor er mange også druknet fordi de er gledet i det sumpede mudder og derfor ikke kunne komme op igen, der er mange skrøner og gyser historier om søen, en af dem er om en lille pige der blev druknet af sin mors kæreste og nu hjemmesøger søen. Advarsel: Færdsel ved søen, på eget ansvar.
Redaktør: Moderators
1514103Tors 14 jun 2012, 07:51
Tamora Lost in thoughts.. or in life? (Åbent)
Ingen nye indlæg

Lufthavnen

Lufthavnen er et travlt sted. Nat og dag vil man finde travl aktivitet da folk ankommer ofte i lufthavnen. Med mindre man vil bruge 8-12 timer på en færge, er fly eneste transportmulighed til fastlandet (Det resterende Canada). Der går nogle få fly mellem Deploratus og USA, og et enkelt mellem Alaska og Deploratus, yderligere forbindelser skal man til Canada for at skifte til at få. Der er naturligvis stor overvågning af lufthavnen overalt, og stedet er meget fokuserede på at give specielle VIP-personer den bedste luksus-service mulig, da det er en af de største indkomster øen har.
Redaktør: Moderators
44855Fre 07 mar 2014, 21:21
Margeret Larson A new beginning  [Patel]
Ingen nye indlæg

Amfiteateret

Amfiteateret er et stort udendørsområde hvor der sker en masse kulturelle tiltag fra det offentliges side, men som også organisationer og private kan benytte sig af. Det er et yderst smukt naturområde og åbent og indbydende med en hyggelig og samtidig imponerende stemning, med plads til lige omkring 300 mennesker hvis alle pladser er udfyldt. Der er udover teaterscenen også mellem hver sidderække lavet små permanente bålkurve så aftenarrangementer får en særlig stemning når de bliver tændt. Da området blev gravet ud og lavet om afsløredes det at der lå en uidentificerbar gravplads underneden. Indtilvidere har det været umuligt at fastslå hvilket folkefærd der har været stedt til hvile dette sted, og mange mærkværdige genstande har også været fundet. Amfiteateret siges at være hjemsøgt af det mystiske folkefærd og at folk har hørt talen, hvisken og underlige lyde dette sted. Sågar ført samtaler med folk, der ikke var der. Men om det er fuldemandssnak eller sandhed vides ikke. De unge udfordre hinanden til at sove de 3 fuldmåne nætter på dette sted da det siges at det enten skulle give stort held eller dræbe den der gør det. Tør du?
Redaktør: Moderators
2918907Fre 09 maj 2014, 23:26
Kallisto a walk to remember (Garett)
Ingen nye indlæg

Sheria high school

Sheria high school er en stor skole med mange unge elever, stedet går meget op i at eleverne lære noget og kommer videre i livet, derfor er det også en meget strid skole, hvor de ikke acceptere pjækkeri og at man glemmer lektier, der er 1.g(16-17 år) 2.g(17-18-19 år) 3.g(19-20 år).
Redaktør: Moderators
1012715Man 12 aug 2013, 06:09
Cherlyn No Direction, No Purpose
Ingen nye indlæg

Chasseur

Dette er Jægernes hovedkvarter. Stedet er skjult og hemmeligt for alle overnaturlige væsner. Det er sløret så det ikke kan findes af de overnaturlige selvom de skulle prøve at søge det ud. Chasseur ligger i en stor bygning der engang fungerede som filial/lilleskole til Sheria High School, før den blev lukket og området forladt. Derfor er der massere af lokaler i bygningen, samt indrettede soveareler til de lokale jægere hvis de skulle have brug for et tilflugtssted. Der er naturligvis også store trænings arealer. Stedet indeholder også et enormt våbenlager, samt en enorm indendørs fontæne med "ægte" helligt vievand.
Redaktør: Moderators
18517Fre 10 feb 2012, 10:04
Anonymous Hjemvendt til øen.
Sheria Empty
Today's active topics
Today's top 20 posters
Overall top 20 posters
Delete the forum cookies

Nye indlægNye indlægIngen nye indlægIngen nye indlæg  Forum er låstForum er låst