The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideSøgTilmeldLog ind

Vis ubesvarede indlæg
 

Werclare

 
EmnerIndlæg
Sidste indlæg
Ingen nye indlæg

Den triste skov

En stor granskov som der altid hviler mørke over og som virker sært dyster selv om dagen. Skoven har mange ødelagte eller bark løse træer på grund af storme og vilde dyr...siges det. Pas på med hvor du går hen, man kan nemt fare vildt... og man ved aldrig hvad der gemmer sig i skoven.
Redaktør: Moderators
40112432Tirs 11 jun 2013, 07:11
Tamora Wanna play, Wolfie? [Segovax]
Ingen nye indlæg

Dreins Mountain

Dreins Bjerget. Her er en smuk udsigt over hele byen, Man kan se helt til La Sunisha herfra. Bjerget er tit øde, da det det meste er naturfredet og kun benyttes i perioder med udstukne guide på særlige steder. Stedet er meget koldt om vintern på grund af at det ligger så højt over havet. Engle benytter ofte de tågede højder til landing ude af synsvide.
Redaktør: Moderators
1243811Tirs 05 jun 2012, 23:18
Procella en nat i en bjerghytte (Katherine)
Ingen nye indlæg

Byen

Byen i Werclare er meget skummel og her ligger altid en dyster stemning over byen. Byen har mange skumle små butikker og caféer. Her holder de fleste vampyrer og dæmoner til, altså når de ikke jager. Her bor ikke så mange her, udover vampyrer, dæmoner og sådan. Du finder heller ikke så meget politi i byen og derfor bliver mord heller ikke særligt hurtigt opdaget.
Redaktør: Moderators
62024130Søn 13 apr 2014, 04:11
Cora Help a Stranger (Cora)
Ingen nye indlæg

Wareclare Domkirke

Domkirken er en stor og smuk kirke. Bygningen er hvid og har smukke statuer rundt om på kirkegården der nærmest er indrettet som en park i det enorme omkringliggende område. Det er også i det store parkområde at man finder mindre mausoleummer. Selve domkirken er prydet med udhugninger af engle og andre hellige personer. Stedet er meget besøgt af Jægere, da der jo er langt fra Chasseur til Wereclare. Til domkirken høre også både en skovkirkegård, et område tilegnet kun urner, og et mere anonymt område hvor uidentificerede folk kan blive stedt til hvile. Der er altid præstefolk til at modtage skriftemål, undtaget nattetimerne, men kirken er altid ulåst så de gudsfrygtige kan søge sjælefred.
Redaktør: Moderators
1998111Man 10 feb 2014, 08:10
Saga Curiosity Killed the Cat [Procella]
Ingen nye indlæg

Havnen

Havnen er en stor havn, da her i gamle dage blev fisket og kongelige kom i havn. Havnen har en smuk udsigt over havet og der kommer mange kunstnere hertil for at tegne eller male den smukke havn som har en masse gammel historisk arkitektur endnu. Havnen har dog også sine grimme sider og skumle hjørner. Der er naturligvis masser af skibshaller og pakkeområder. Her ligger også nogle små lejligheder her. Man kan sejle ud til en lille ø som ligger ikke så langt derfra. Det er også herfra at færgeforbindelsen til La Sunisha foregår. I en meget lukket afdeling af havnen som er forbeholdt dem med virkelig mange penge, finder man blandt andet landingsplads til vandfly.
Redaktør: Moderators
2998839Søn 05 aug 2012, 07:05
Kaya Stuck in reverse [Kaya]
Ingen nye indlæg

Petronia night club

Petronia night club er en mørk og dyster natklub. Her kommer folk der tror på det overnaturlige og den mørke magi. Her dyrkes særhed. Selv nogle mennesker der befinder sig her der tror de er dæmoner og vampyrer, og bryster sig af at kunne se skæve ud i forhold til den resterende verden. Derfor kan vampyrer og dæmoner være sig selv blandt menneskerne. Stedet har kun åbent når det bliver mørkt.
Redaktør: Moderators
2636777Fre 09 maj 2014, 08:58
Loren Another one bites the dust [Åben][x]
Ingen nye indlæg

Kloakkerne

Kloakkerne er som alle andre kloaker, Klamme, fugtige og der lugter som regel ikke så godt. Kloakkerne er ret store og der er derfor mulighed for at kunne gå rundt nede i dem. Men pas på med hvem og hvad du møder dernede, nogen væsner holder til der nede og har lavet rum dernede. Der er adgang til kloakkerne fra alle byer.
Redaktør: Moderators
11135Lør 03 maj 2014, 04:04
Procella Alone in the Dark [Valencia & Kallisto] [WGM]
Werclare Empty
Today's active topics
Today's top 20 posters
Overall top 20 posters
Delete the forum cookies

Nye indlægNye indlægIngen nye indlægIngen nye indlæg  Forum er låstForum er låst