The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideSøgTilmeldLog ind

 

 Bjergene? Tja....[Jake]

Go down 
Gå til side : 1, 2, 3, 4  Next
ForfatterBesked
Gæst
GæstBjergene? Tja....[Jake] Empty
IndlægEmne: Bjergene? Tja....[Jake]   Bjergene? Tja....[Jake] Icon_minitimeOns 18 maj 2011, 00:17

Sted: Bjergene uden for Werclare
Tid: Omkring midt på dagen
Omgivelser: Træer på de stejle skranter og nogle forskellige dyr
Vejr: Solskind og en smule overskyet
Årstid: Sommer
Påklædning: Se billede, http://images2.fanpop.com/image/photos/14200000/Ariana-Grande-ariana-grande-14243782-392-500.jpg

Karina kom roligt gående oppe i bjergene, hun havde sine højhæle i hånden og var ligegladmed sine strømper nu. Hun gik roligt og nød udsigten ud over byen. Hun havde lige været på jegt og havde en smule blod rundt ommunden, men hun tog det ikke væk, for hun var ret ligeglad med det. Hun gik roligt og nynnede an sang hun havde hørt, og så roligt rundt. Hun forventede ikke at møde nogen, men det kunne være rart vis hun gjore. Hun var nærmest lige flyttet til byen, og kendte ikke så mange endnu, men hun kendte dog nogen. Hun tog sit tørklæde af og holdte det oppe i den lune sommervind og drejede glad rundt, hun følte enten hun var fuld eller på stoffer lige efter hun havde drukker så meget blod som hun havde idag. Hun havde drænet to skav huggere og dødeligt med den tredje der var, men hun var blevet mæt i den tradje. Nu gik hun af en lille sti der førte op af et af bjergene og dansede lidt rundt samtidig med hun nønnede.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstBjergene? Tja....[Jake] Empty
IndlægEmne: Re: Bjergene? Tja....[Jake]   Bjergene? Tja....[Jake] Icon_minitimeOns 18 maj 2011, 00:27

Jake lå på under et træ på et flat stykke af bjerget. Han vær iklædt et par løse blå jeans og en grå t-shirt, med noget mørkeblåt print. Imens han lå i læ for vinden blev han mere og mere søvnig, han havde været ude hele natten og søvnen begyndte nu at hale ind på ham. Solens skarpe stråler blev stoppet af træet han lå under og han synes ikke at høre eller se tingene omkring ham også faldt han i søvn. det lignede ham ikke ikke at være på vagt og bare lade sig døse hen, men for tiden havde han alligevel ændret sig så meget at det kunne være ligemeget. Måske var det efter alle de år var han bare ligeglad. Tankerne kørte igennem hans hoved imens han vendte sig et par gange i søvne. Han kløede sog lidt i håret og lagde hånden på panden imens han gled mere og mere ind i søvnen, han tvivlede på at selv en høj lyd kunne vække ham nu.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstBjergene? Tja....[Jake] Empty
IndlægEmne: Re: Bjergene? Tja....[Jake]   Bjergene? Tja....[Jake] Icon_minitimeOns 18 maj 2011, 00:59

Karina gik roligt på stien og nynnede, hun havde stadig tærklædet i hånden og oppe i vinden. Hun kiggede stadig rundt og drejede rundt. Pludselig så hun en bevægelse under et træ, hun troede først det var et dyr. Hun stoppede roligt op og bandt roligt tærklædet om halsen igen og så på skabningen der lå under træet. Hun kunne lugte det defenetlig ikke var et dyr eller menneske. Hun var dæmon, så hun kunne lugte det. Hun holdte stadig sine sko i hånden og gik hen mod skiggelsen og kunne nu se og lugte det var en dæmon mand. En flot en oven i købet. Hun stod lidt og så på ham, hun kunne se han sov og hun smilte roligt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstBjergene? Tja....[Jake] Empty
IndlægEmne: Re: Bjergene? Tja....[Jake]   Bjergene? Tja....[Jake] Icon_minitimeOns 18 maj 2011, 01:07

Jake vendte sig igen da han per automatik opfangede en dæmonlugt tæt på sig. Det lugtede ikke som nogen han havde lugtet før. Han vendte sig igen så han lå på ryggen med ansigtet opad og efter et par sekunder åbnede han søvnigt øjnene. En dæmon pige stod over ham, bestemt ikke grim, omkring hans egen kropsalder. Han sagde ikke noget imens han kiggede på hende, nok mest fordi han var søvning, havde aldrig været god til at stå op om morgnen heller. "Hvad fanden..." mumlede han så og rullede om på den den anden side så han vendte ryggen til hende. Uheldigvis var hans hoved landet lige et sted hvor han fik solen i øjnene og han vendte sig irreteret om på ryggen igen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstBjergene? Tja....[Jake] Empty
IndlægEmne: Re: Bjergene? Tja....[Jake]   Bjergene? Tja....[Jake] Icon_minitimeOns 18 maj 2011, 01:16

Karina grinta af ham og gik roligt et skridt tilbage og så på ham med et stort smil "Ikke sovet så godt?" Hun spurgte roligt og så på ham. Hun lavede en vanebevægelse med sit hår hvor hun færte det om bag det ene øre med den ene hånd, Hun kluklo stadig lidt af ham og så på ham, hun ville ikke snage, men hun undrede sig over hvorfor en dæmon lå og sov midt oppe i bjergene.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstBjergene? Tja....[Jake] Empty
IndlægEmne: Re: Bjergene? Tja....[Jake]   Bjergene? Tja....[Jake] Icon_minitimeTors 19 maj 2011, 00:07

Jake lod øjnene falde hen på pigen over ham igen, hun sagde noget. Faktisk sov han aldrig ret godt, han drømte aldrig og hvis han gjorde var det mareridt. "Mere eller mindre" svarede han og gav hende et diskret smil. Han sølvgrå øjne gav et skær fra sig da han fortsatte "Men jeg vågnende da op til en bedre udsigt end forventet". Uden videre lagde han armene om bag nakken og gabte kort inden han rodede sig lidt i håret, det var nu rart ikke at have noget man skulle nå.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstBjergene? Tja....[Jake] Empty
IndlægEmne: Re: Bjergene? Tja....[Jake]   Bjergene? Tja....[Jake] Icon_minitimeTors 19 maj 2011, 03:54

Karina grinte lidt af ham "Jamen tak da" Hun sagde det med et smil og satte sig roligt ned ved siden af ham. Hun følte hun kunne stole på ham, hun viste ikke rigtig hvorfor. Hun stilte sine sko ved siden af sig og så roligt ned på drengen med et lidt lusket blik "Jeg havde heller ikke regnet med at finde en udsigt som denne" Hun så roligt på ham, han var hot. Hun så på hans ansigt og stoppede ubevist ved hans læber, hun lukkede øjnene og sukkede. hun lagde sig ned ved siden af ham med et suk "Hvad hedder du?" Hun spurgte roligt og så roligt op i træet.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstBjergene? Tja....[Jake] Empty
IndlægEmne: Re: Bjergene? Tja....[Jake]   Bjergene? Tja....[Jake] Icon_minitimeOns 25 maj 2011, 00:31

Jake gengældte hendes lidt luskede blik ved hendes ord. "Tak, lige over" svarede han og studerede hende lidt nærmere, hun havde langt brunt hår og et par store lidt mørke øjne. På en eller anden måde synes han at hun var for feminin og flot til at være dæmon, men så igen, det var jo den bedste race. "Jeg er.." Begyndte han og overvejede om det nu var godt nok bare at stole på hende, ´men han havde vel intet at midste. "Jeg er Jake, hvad med dig?" Afsluttede han og rykkede lidt på det ene ben.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstBjergene? Tja....[Jake] Empty
IndlægEmne: Re: Bjergene? Tja....[Jake]   Bjergene? Tja....[Jake] Icon_minitimeOns 25 maj 2011, 00:47

"Jeg hedder karina, rart at møde dig" Hun smilte roligt til ham og elskede hans emo/sceen look. Hun så roligt på ham og viste godt det var uforskammet at stire på folk, men det var nærmest hvad hun gjore. Hun lå ellert soligt ved hans side, med hænderne på sin mave og benene lagt over kors. Hun tængte ikke på sit tøj, tøj kan vaskes.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstBjergene? Tja....[Jake] Empty
IndlægEmne: Re: Bjergene? Tja....[Jake]   Bjergene? Tja....[Jake] Icon_minitimeOns 25 maj 2011, 00:58

Jake lå lidt inden han hurtigt vente hovedet over imod hende, hun var lidt underlig, tænkte ikke rigtig over hvad hun gjorde, eller hvad man tænkte over det, men det var vel en god ting. I hvert fald i hans øjne. "Så hvad bringer dig op i bjergene?" fortsatte han for at holde samtalen kørende, der var intet han hadede mere end akavet stilhed, selvom stilhed godt kunne være rart.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstBjergene? Tja....[Jake] Empty
IndlægEmne: Re: Bjergene? Tja....[Jake]   Bjergene? Tja....[Jake] Icon_minitimeOns 25 maj 2011, 01:05

"Mad tror jeg, jeg var sulten og gik roligt i kanten af bjergene, og så kunne jeg høre nogle skovhuggere der fældede nogle træer, og så tog jeg sjancen" Hun smilte roligt til ham og så ham lidt provokerende i øjnene. "Hva med dig?" Hun spurgte roligt og lå roligt og så på ham.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstBjergene? Tja....[Jake] Empty
IndlægEmne: Re: Bjergene? Tja....[Jake]   Bjergene? Tja....[Jake] Icon_minitimeOns 25 maj 2011, 03:04

Jake lavede en hurtig "Tsk.." lyd inden han slog blikket op imod himlen igen. "stakkels små mennesker.." fortsatte han ironisk og kunne ikke holde et smil tilbage. Han rullede om på siden så han havde front imod hende inden han førte ansigtet helt hen så det kun var få centimeter fra hendes. "Der var vel bare noget der dragede mig herop." svarede han kort med et lidt flabet smil på læben, stadig kun få centimeter fra hende inden han hurtigt rullede om til at ligge på ryggen igen, stadig med et flabet smil.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstBjergene? Tja....[Jake] Empty
IndlægEmne: Re: Bjergene? Tja....[Jake]   Bjergene? Tja....[Jake] Icon_minitimeOns 25 maj 2011, 03:27

Hun grinte lidt "Ja stakkels små mennesker" Hun sagde det ironisk og rystede opgivende på hovedet og så på ham "Ja det var der" Hun havde lyst til at drille selvom hun ikke kendte ham. Hun satte sig roligt op og satte sig over skervs på ham, med et ben på ver side. Hun holdte hænderne på jorden og lænte sig ned mod ham så hun var få centimeter fra hans ansigt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstBjergene? Tja....[Jake] Empty
IndlægEmne: Re: Bjergene? Tja....[Jake]   Bjergene? Tja....[Jake] Icon_minitimeOns 25 maj 2011, 05:07

Jake fjernede ikke et sekund det kæphøje smil der lå på hans læber, heller ikke da han pludselig var 'fanget' under hende. "Åhå, drillesyg hva?" drillede han tilbage og gjorde et ryk med kroppen så de trillede rundt et godt tykke tættere på en kant der næsten gik lige ned af noget af bjerget. Nu var det ham der var på toppen. Det var lidt underligt at pjatte med hende når de lige havde mødtes, men det var vel bare en dæmonisk knytning. "Ild må bekæmpes med ild i guess" afsuttede han, stadig kun med kort mellemrum imellem dem.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstBjergene? Tja....[Jake] Empty
IndlægEmne: Re: Bjergene? Tja....[Jake]   Bjergene? Tja....[Jake] Icon_minitimeOns 25 maj 2011, 05:47

Hun klukkede lidt og lod godt mærke til skranten, men den rørte hende ikke. Hun lagde roligt armene om ham og smilte lumsk til ham "Det skal den ja" Hun så ham i øjnene og klukkede igen. Hun kunne godt lide at være fanget og blive drillet, især på denne måde. Hun tog roligt fat i hens sider, for hun var lidt usikker på skranten.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstBjergene? Tja....[Jake] Empty
IndlægEmne: Re: Bjergene? Tja....[Jake]   Bjergene? Tja....[Jake] Icon_minitimeOns 25 maj 2011, 08:25

Jake grinede lidt af hendes latter, hun næsten klukkede når hun lo, ikke at det var en dårlig ting, det fik en af hans sjældne grin frem. Der mærkedes et tag i hans sider og han fornemmede godt hendes nervøsitet, og forstod det egentlig godt, den var nok ikke dyb eller stejl nok til at slå en dæmon ihjel, men man kunne da komme til skade selv som væsen. *Oh well..* tænkte han og lod sig dumpe ned ved siden af hende så han selv lå helt ude til kanten. "Say... Har du en evne?" røg det ud af ham inden han kunne nå at tænke ordenlig over det.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstBjergene? Tja....[Jake] Empty
IndlægEmne: Re: Bjergene? Tja....[Jake]   Bjergene? Tja....[Jake] Icon_minitimeOns 25 maj 2011, 16:49

Hun slap ham roligt da han lagde sig ved siden af "Ja det har jeg, jeg kan læse tanker ved berøring" Hun svarede roligt og så roligt på ham. "Hva med dig?" Hun spurgte list nysgerigt. Hun viste ikke hvor hun skulle gøre af sine hænder eller sig selv lige nu. Hun var bange for højter så hun var ikke så glad for skranten.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstBjergene? Tja....[Jake] Empty
IndlægEmne: Re: Bjergene? Tja....[Jake]   Bjergene? Tja....[Jake] Icon_minitimeFre 27 maj 2011, 05:07

Jake løftede hurtigt det ene øjenbryn, havde hun læst hans tanker før så? "Har du så.. øh læst mine tanker?" fortsatte han og kiggede hurtigt over på hende "Hmmm, jeg har en" svarede han og trak på skuldrene imens han tog et blad op og vendte det i hånden "Hvilken evne ligner jeg en der har?" fortsatte han med et kækt smil imod hende. det var faktisk meget intressant at finde ud af hvad man lignede for en og så kunne man nok få et godt grin ud af det.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstBjergene? Tja....[Jake] Empty
IndlægEmne: Re: Bjergene? Tja....[Jake]   Bjergene? Tja....[Jake] Icon_minitimeFre 27 maj 2011, 05:34

Karina rystede lidt på hovedet og klukkede kort. Hun så roligt på ham "Nej, jeg har ikke læst dine tanker, men jeg har læst dit kropssprog" Hun smilte roligt og lagde sig på siden så hun kunne se ham rigtigt. "Hmmm, det var et godt spørgsmål, nu jeg ikke vil læse det, så vil jeg gætte på noget med at friste måske, eller noget der kunne kringe en" Hun smilte stort og klukkede lidt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstBjergene? Tja....[Jake] Empty
IndlægEmne: Re: Bjergene? Tja....[Jake]   Bjergene? Tja....[Jake] Icon_minitimeSøn 29 maj 2011, 04:06

Jake grinede kort imens han tog sig til munden. "Fristende? Kringene? Hvad er grundlagende for dine gæt?" fortsatte han og lagde sine mørke øjne på hende med et halvt flabet. , halvt charmerende smil. "Intressant.." mumlede han kort inden han diskret smilede op imod den klare blå himmel, det var faktisk en god dag, selvom solen skinnede... Som dæmon var man vel altid mest dravet til mørke, men en solsskinsdag var vel også okay en gang imellem.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstBjergene? Tja....[Jake] Empty
IndlægEmne: Re: Bjergene? Tja....[Jake]   Bjergene? Tja....[Jake] Icon_minitimeSøn 29 maj 2011, 23:22

Hun klukkede lidt og så på ham "På grund af det du gør, og dit udseende" Hun lagde sig om på siden og så roligt på ham. "Det er grunlaget for mine gæt, men hvilke evne har du da?" Hun spurgte roligt og lidt lokkende. Hun førte en hånd gennem håret, da det var faldet ned i hendes synsfelt og låå ellers roligt og så betaget på ham.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstBjergene? Tja....[Jake] Empty
IndlægEmne: Re: Bjergene? Tja....[Jake]   Bjergene? Tja....[Jake] Icon_minitimeMan 30 maj 2011, 05:46

Jake gav hende et hurtigt kækt smil, hun var noget for sig selv. Med et hurtigt træk på skuldrende kørte han en hånd igennem det mørke hår. "Dine gæt er desværre ikke korrekte.." begyndte han og tænkte lidt om han skulle demonstrere, det kunne nok godt skræmme hende lidt, men på en eller anden måde vidste han at hun nok godt kunne tage det. Uden videre varsel tog han hurtigt fat i siderne på hende og elegant fik slynget hende hen over ham og ud over skranten ved siden af ham. Han ventede et sekund med et tilfredst smil på læben inden han brugte sin evne og stoppede tiden, derefter slyngede han sig selv ud over kanten og landede let på benene inden han satte tiden i gang igen lige tidsnok til at nå at gribe Katrina som han havde slynget ud over først. "Tid, Jeg stopper den, sætter den igang igen også en masse bonus." Afsluttede han og gav et overlegent smil fra sig.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstBjergene? Tja....[Jake] Empty
IndlægEmne: Re: Bjergene? Tja....[Jake]   Bjergene? Tja....[Jake] Icon_minitimeMan 30 maj 2011, 07:39

Hun gav et overasket skrig fra sig da han slyngede hende od over klippen, og hun skreg på vej ned. Da hun opdagede hun pludselig var i hans arme trak hun vejret i ryg og havde krøllet sig sammen. hun så skræmt på ham, ikke for hvad han havde gjort, men mere den højte hun lige var faldet ned fra. Hun lagde armene om hans hals og holdte sig ind til ham og viskede "Gør ikke det igen, jeg hader højter...." Hun trak stadig ikke vejret normalt, men hun følte sig aligevel tryk, selvom han lige havde konfronteret hende med hendes største frygt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstBjergene? Tja....[Jake] Empty
IndlægEmne: Re: Bjergene? Tja....[Jake]   Bjergene? Tja....[Jake] Icon_minitimeMan 30 maj 2011, 08:19

Jake kunne ikke lade være med at grine lidt af hendes kommentar, en dæmon der var bange for højder? Alle var vel forskellige. Han rystede så lidt på hovedet og satte hendes fødder ned, men så han stadig havde en arm om hendes talje så hun ikke bare væltede. "Man må leve med et par overraskelser i livet hvis man kender mig" svarede han selvsikkert og kiggede sig omkring, det var lidt som der de havde været før, et par træer, noget klippe, bare lidt længere nede af bjerget selfølgelig.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstBjergene? Tja....[Jake] Empty
IndlægEmne: Re: Bjergene? Tja....[Jake]   Bjergene? Tja....[Jake] Icon_minitimeMan 30 maj 2011, 08:33

Hun havde stadig armene om hans nakke og så også lidt rundt. Hun kunne godt lide hvor hans hånd lå, og fik pludselig nogle tanker hun nok ikke skulle have fået. Hun rødmede og gemte sit hovede ved hans bryst. Hun prøver lidt på at få fat i hvad han mun tænker, men har lidt svært ved at tyde det.Prøver at flygte fra hendes følelser ind i hans tanker.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
Bjergene? Tja....[Jake] Empty
IndlægEmne: Re: Bjergene? Tja....[Jake]   Bjergene? Tja....[Jake] Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Bjergene? Tja....[Jake]
Tilbage til toppen 
Side 1 af 4Gå til side : 1, 2, 3, 4  Next

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Werclare :: Dreins Mountain-
Gå til: